Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
44 minutes ago, Čvarkov said:

CMM mora biti golman. Jes' da živimo u rasulu od države, ali tužiću te Koine za autorska prava.

A ja cu da ga drzim apsu ko nesrecnog Bogoljuba a pride da ga zovem herojem!

• Ha-ha 1
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted

spacer.png

Tim koji bi sigurno igrao top8 i uz eventualan F4 u Beogradu imao pristojne sanse da konacno napravi iskorak. Očigledno je da i mi i komsije imamo dosta dobar budzet i konacno mozemo da dovodimo igrace o kojima smo sanjali pre par godina. Verujem da Baldwin ima itekako smisla na ovaj roster ukoliko potrefimo sa bekom tipa Lonnie Walker, Nwora koji ce konacno dobiti pravu ulogu i uz nasu atmosferu dobiti ekstra motiv.. Sto se tice Monekea, energija koju ce donositi ce razdrmati ceo tim, a za Petruseva sam ubedjen da ostaje jer nigde nece dobiti uslove kao ovde, za NBA prosto nije tip igraca posto je premekan. 

• WOW 1
Posted

Inace Fener se blago raspada trenutno. Otisli Guduric Mccolum Biberovic i NHD.... I na sve to treba jos da puste Baldwina? Jedino ako Micica dovedu a cak i tad veliko pitanje. Sto rece neko ranije, daj da se fokusiramo na realnost i na nekog Loa ili igraca tog ranga i da se nadamo nekom fringe nba igracu na 2. Neki Loonie nesta. Jer sve ukazuje na to da su pozicije 3 4 5 zavrsene. Onaj " potpis" rivera me dokusurio. Rivero Izundu Plavsic... Pa na papiru vjv bottom 3 centarske linije

Posted (edited)

Sa Bolombojem ovaj tim bi imao sasvim drugu dimenziju. Da se nadamo da naša momčina u potpunosti zaleči povredu pa od januara/februara da oplemeni tim. A ne sumnjam da će i nakon godinu dana bez igranja kad se vrati na teren ubrzo biti onaj stari. 🤞💪

Edited by Čočo
  • Like 11
Posted
29 minutes ago, Čočo said:

Sa Bolombojem ovaj tim bi imao sasvim drugu dimenziju. Da se nadamo da naša momčina u potpunosti zaleči povredu pa od januara/februara da oplemeni tim. A ne sumnjam da će i nakon godinu dana bez igranja kad se vrati na teren ubrzo biti onaj stari. 🤞💪

Mislis kao u Fast nad Furious, pobedicemo sve pomocu power od friendship…

Ja bas naprotiv, sumnjam da ce nakon godinu dana neigranja biti ubrzo onaj stari, iz prostog razloga sto imamo uzorak od 1000 drugih sportista + zdravu logiku naspram nasih zelja.

Posted

Gledao sam neke klipove Bolomboya u našem dresu, ono nijedan od ovih igrača što pridošlih što onih koji se pominju (osim Halla isključivo u segmentu bananiranja na obruču) ne može da izvede ni na igrici. Nek se zaleči čovek skroz pa samo kao FBI da izgura ove prašinare tamo u toku sezone u fazonu: odavde ja preuzimam.

• Like 13
  • Thanks 2
Posted

Ili što bi rekao jedan mađioničar "Aj sase pomerite"

Meni Bolomboj deluje kao igrač koji uvek daje sve od sebe. Ni posle prve povrede se nije štedeo. Tako da očekujem da odmah igra na maksimumu čim bude spreman.

• Like 2
Posted
14 minutes ago, Estrella Roja said:

Ili što bi rekao jedan mađioničar "Aj sase pomerite"

Meni Bolomboj deluje kao igrač koji uvek daje sve od sebe. Ni posle prve povrede se nije štedeo. Tako da očekujem da odmah igra na maksimumu čim bude spreman.

Ma to sigurno,Bolomboy uvek daje 100% i to ga je i kostalo ovih povreda,da se stedio kao pojedini ko zna sta bi bilo.

Pitanje je samo koliki je sada njegov maksimum koji se sigurno bar malo smanjio

• Like 2
Posted

Slažem se, mada iskreno ona prva njegova povreda je prouzokovana neregularnim uslovima na parketu.

Ono što meni nije jasno je to da mi dovodimo još jednog (ili čak dva) centra i onda svi čekamo januar da se Bolomboj oporavi jer ovi igrači što se pominju ne igraju ni približno dobro odbranu kao on. 

• Like 1
Posted

Da li je bila neka zvanična informacija od kluba da bi se trebao vratiti u januaru-februaru?Mislim da li su potvrdjene ove info ili možda ima nade i da se ranije vrati.Ako je i klub izašao sa tom info onda je i to jan-febr upitno..

• Thanks 1