Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
52 minutes ago, Mile1 said:

Nije 

Fali plej koji nije Lo i jos jedan bek suter

Izvini znam da uvek iznosis sve informacije koje imas u datom trenutku, ali me interesuje jel ima nekih naznaka koji bi to bek mogao da bude, jer se nigde ne spomnije nikakvo ime (ne racunam ovog malog sa koledza).

Edited by Dzonii
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)
53 minutes ago, MarioKempes said:

Plej, Miler

Bek, Karter,

Nwora, Kalinić, Dobrić

Moneke, Davidovac

Petrušev, centar, Mitrović (Plavšić).

Upravo. Po meni su Nwora i Kalina prilično kompatibilni, imaš Ogija kao osigurača i zatvoriš poziciju 3. Ne dovodiš Odželeja ako već juriš Monekea, mada mislim da im Čima nije plan od početka, tim gore. Davidovac kao drugi krilni centar. Novac od Odželeja, Rivera (štrecnem se svaki put kad napišem njegovo ime) i Izundua iskoristiš da povećaš ponudu Oturuu i dovedeš premium pleja i beka, ako se Petrušev odluči u međuvremenu za nas - odlično, ako ne - nađeš jeftiniju streč peticu. Zatim sve karte na pleja i beka i to to. Ostalo za aba ligu mladi domaći igrači. Mnogo kompatibilniji, racionalniji i kompaktiniji tim.

Edited by Čvarkov
  • Like 18
Posted

Zbog čega tražimo još jednog beka ako već imamo Cartera i Canaana + Dobrića koji će uzimati neke minute na 2 + Nwora u visokim petorkama jer je igrač koji je najbliže dvojci od svih ovih naših krila?

Nevezano za ovaj karambol pod košem, ja bih rekao da se na bekovima traži samo zamena za Yaga i da to bude neki igrač koji će deliti sa Kodijem minutažu 50-50.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Chaos Is Me said:

Zbog čega tražimo još jednog beka ako već imamo Cartera i Canaana + Dobrića koji će uzimati neke minute na 2 + Nwora u visokim petorkama jer je igrač koji je najbliže dvojci od svih ovih naših krila?

Nevezano za ovaj karambol pod košem, ja bih rekao da se na bekovima traži samo zamena za Yaga i da to bude neki igrač koji će deliti sa Kodijem minutažu 50-50.

Zato sto treba jedan brutalan igrac spolja, ako hocemo nesto...

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

Preplaćenog "one season show" Kodija ne možemo nikom da uvalimo...takodje i Kenana iz istog razloga ali zato možemo da zapatimo baku Ibaku jer je eto kompatibilan sa Filipom (ume odbrane, oće da baci povratnu, ne vata se za glavu i ne serenda sudijama...) pa da i njega sledeće sezone isto ovako zadržimo jer nije hteo jednosezonski ugovor pošto ima pedes godina.

Sejm old, sejm old...

Edited by Wingwalker
Posted

@Guru kakav je ovaj Stefanovic? Procenjeno je da je zanimljiviji prospekt od Barne, a navodno su i sa FMP-om malo cold odnosi sto potvrdjuje neke druge abrove na relaciji ZD - NC. 

Elem, trazimo svakako jos jednog PG, SG i C u slucaju da Petrusev ne ostane. Imena koja se pominju na PG i SG prilicno ozbiljna, da ne kazem "starterska". 

• Like 34
  • Thanks 1
Posted
15 minutes ago, Chaos Is Me said:

Treba nam igraci na 1 i 2 2+ po sezoni ako zelimo da budemo konkurentni u Evroligi..

Posted
1 minute ago, Markoss said:

@Guru kakav je ovaj Stefanovic? Procenjeno je da je zanimljiviji prospekt od Barne, a navodno su i sa FMP-om malo cold odnosi sto potvrdjuje neke druge abrove na relaciji ZD - NC. 

Elem, trazimo svakako jos jednog PG, SG i C u slucaju da Petrusev ne ostane. Imena koja se pominju na PG i SG prilicno ozbiljna, da ne kazem "starterska". 

Cuo sam da jurimo Vokera, ozbiljno pojacanje bi bio...

Mada i drugi deluju bas ozbiljna imena.

Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Da li to znaci da za Vasu vise nema nikakve sanse?

Posted

Ima dosta sadrzaja na YT o Stefanovicu. Iskreno, ja prvi put cujem za njega. Deluje nekako elegantno, ima lep izbacaj, vidim da uzima i suteve sa poludistance. Statistika mu je prosle sezone bas tanka, a pre toga dve godine solidna.

• Thanks 1
Posted
17 minutes ago, Stefi88 said:

Zato sto treba jedan brutalan igrac spolja, ako hocemo nesto...

A šta smo koji moj dovodili Cartera? Da bude peti bek u rotaciji? 

Ne znam da li su mi nejasniji ljudi iz kluba i njihovo odsustvo bilo kakve vizije ili navijači koji kao nešto racionalizuju te poteze.

• Like 5
Posted
Just now, Chaos Is Me said:

Ne znam da li su mi nejasniji ljudi iz kluba i njihovo odsustvo bilo kakve vizije ili navijači koji kao nešto racionalizuju te poteze.

Pa ako sam dobro shvatio ideja je:
1: ???, Kodi

2: ???, Karter

+ Miljenovic, Stefanovic

Vise puta je receno da se Kenanu trazi klub, sto naravno ne znaci da ce sigurno otici, ali to je ideja.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kenan ce biti peti bek u rotaciji...Nismo mogli da ga se otarasimo,tako da ostaje...

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

A Carter je inace dokazani mamojeb po EL terenina?

Pritom nikada vise tekmi nece biti nego ove sezone, ne daj boze povredi se Carter i sta ona?

Cenan i Stefanovic ostaju na beku?

Cemu mracenje konstatno, koga boli uvo kakva je Uloga Cartera i sta su se dog.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Delija96 said:

Kenan ce biti peti bek u rotaciji...Nismo mogli da ga se otarasimo,tako da ostaje...

A koje ce krilo da bude Rokas posto ni njega necemo moci da se "otarasimo". Imamo suludu, nestrucnu politiku prelaznog roka.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Delija96 said:

Taman je pokazao da zaslužuje tu poziciju petog beka,jedino što se treba odreći jedno 800 hiljada koje ne zasllužuje,najviše zbog one odbrane i sramotnih faulova.

• Like 3
Posted
Just now, suptil said:

A koje ce krilo da bude Rokas posto ni njega necemo moci da se "otarasimo". Imamo suludu, nestrucnu politiku prelaznog roka.

Rokas ce sasvim sigurno naci klub.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, Delija96 said:

5. bek u rotaciji sa platom od 1,5 miliona 

Mašala! 

• Like 1
Posted
24 minutes ago, Markoss said:

E moj Markose, pominjao se i Sengelija pa dosao Daum, svake godine je dosta slican scenario sa pominjanjem.

A iskreno nije ni trziste neko, osim ako se ne gleda preko mora, a mi to ne volimo. Eventualno Loni Voker da izdivlja malo uz jalovog Kodija.

• Like 4
Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Mašala! 

Polako bre ljudi,to je valjda plan C za bekovske pozicije.

Čeka se plan C ako nas Filip odjavi.

Znaš da naši uvek imaju u rukavu neki nesvakidašnji plan zvani "pretrpavanje" ili "preplaćivanje".

Posted
Just now, Zadnji vezni said:

Polako bre ljudi,to je valjda plan C za bekovske pozicije.

Čeka se plan C ako nas Filip odjavi.

Znaš da naši uvek imaju u rukavu neki nesvakidašnji plan zvani "pretrpavanje" ili "preplaćivanje".

Ako pratis formulu 1 mozda, znas da Ferari na svakoj trci ima plan A, B, C i D. Obicno se trke zavrse katastrofalno po njih. Planom E - eliminacija.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, The_Big_S said:

Mašala! 

To je neka druga tema...Kada pravis sranja,onda moras i da snosis posledice toga...Pa sad neka ga placaju do sledeceg leta,ne moze nam sezona ispastati zbog njegovog ugovora...

Jedna zanimljiva stvar,Janis od kako je dosao moze se reci da nije pogodio ni sa jednim igracem(striktno njegove zelje)

Smart,Gilespi,Tompkins,CMM,Kenan,Daum,Dzon Brown,Plavsic....Trazio je i ostanak Yaga pa smo videli na sta je licio ove sezone...

Petrusev i Kalinic su dosli letos kao bivsi igraci kluba i reprezentativci,ni jedan trener ih ne bi odbio.

Tako da evidentno je da nas strucnjak na klupi pojma nema da dovede igraca,a kamoli da mu napravi sistem da bude koristan.

• Like 2
Posted
14 minutes ago, Stefi88 said:

A Carter je inace dokazani mamojeb po EL terenina?

Pritom nikada vise tekmi nece biti nego ove sezone, ne daj boze povredi se Carter i sta ona?

Cenan i Stefanovic ostaju na beku?

Cemu mracenje konstatno, koga boli uvo kakva je Uloga Cartera i sta su se dog.

Pa što smo dovodili Cartera ako već ciljamo mamojeba, a ne možemo da se otarasimo Canaana? Nisam mu ja dao ugovor nego balvani iz kluba. Kako je tačno zamišljeno da napreduje peti bek u rotaciji? Carter nije dokazan igrač u EL ali za razliku od svih ostalih pojačanja ima nekakav upside i došao je iz arguably najboljeg evropskog kluba van EL, ne iz nekog kluba sa začelja Turske ili Grčke lige.

Ne znam ko je Stefanović al tek taj neće videti terena ako je istina da dolazi.

• Like 7