Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Dosta mi je više bek apova i bek apova od bek apova..

Kenja mi se od opcija B,C,D…

Sada sleduje čekanje Filipa do oktobra, novembra otprilike, kao i oporavak Bolomboja od januara, februara 2026.

Klub koji večito nekog čeka!

🤮🤮🤮

• Like 5
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted

Ok, ova kolicina nicim izazvanih racionalnih postova u vezi sa dolaskom Rivera, pa jos od ljudi koji nikad ili retko pisu, jasno govori kako se masinerija upregla i kakvo nam je stanje u klubu.

300 sezonskih karata necete prodati, bando nesposobna i glupa.

• Like 16
  • Thanks 1
Posted
Just now, Mile1 said:

Rivero ako dolazi bice drugi centar a Izundu treci. E sada ili ce biti Petrusev ili neko drugi videcemo 

S obzirom ko nam je bio plan A i plan B za drugog centra bojim se opcija za prvog. Da dam Bolomboju odmah moje stopalo da nam skrati muke. 

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Markoss said:

Rivero je bio opcija B u slucaju da ne uspemo da spustimo obestecenje za Dontu.

Dogovoren je danas bukvalno, za 10 minuta. 

To ako je istina dovoljno govori o postojanju bilo kakvog skautinga i koncepcije rostera. Uprava izvuče listu slobodnih/dostupnih igrača iz EL klubova i ajmo redom pa koga zabodemo.

Jbg, baš sam se obradovao Monekeu ali i on je očigledno doveden jer je bio najveće ime koje nam je bilo dostupno i to je to. Čekamo Filipa ali za to vreme dovodimo back-upove koji mu nikako nisu kompatibilni. Pa onda još ako ne potpiše on, biće daj da pojurimo nekog kapitalca koji će da pokrpi sve mane Rivera i Izundua, zvuči poznato.

Klub s budžetom od verovatno nekih 25+ miliona sastavlja centarsku liniju tako da će u svakom trenutku imati rupu u odbrani na toj poziciji, neverovatno i za naše standarde. 

• Like 7
Posted
1 minute ago, NMX said:

Ok, ova kolicina nicim izazvanih racionalnih postova u vezi sa dolaskom Rivera, pa jos od ljudi koji nikad ili retko pisu, jasno govori kako se masinerija upregla i kakvo nam je stanje u klubu.

300 sezonskih karata necete prodati, bando nesposobna i glupa.

Ja retko pisem jer smatram da nam trenutni trener ne zna nista, znam mnogo ali ne zelim da ulazim u raspravu

• Tuzno 1
Posted
4 minutes ago, Mile1 said:

Rivero ako dolazi bice drugi centar a Izundu treci. E sada ili ce biti Petrusev ili neko drugi videcemo 

Mile,mislim da u to ne verujes ni sam😀

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Ne znas sta je gore. Sklapanje pozicija unazad, gde zavrsis back upove pa juris glavnu opciju pa onda ispusis ili to sto smo za drugog centra jurili Hola pa Rivera. Koji kosarkaski imaju slicnosti kao ja i Luka Doncic.

A ovo sve, pretpostavljam, znaci da Bolomboj zaista nece u dogledno vreme?

• Like 2
Posted

Jbt ne valja vam Donta Hol, ne uklapa se itd pljulje se po njemu upravi itd

Dovedu sada skroz drugacijeg tipa centra sada ne valja Rivero, ne uklapa se itd pljuje se po njemu upravi itd

Hahahaha legende ste nema sta...

Najbolje Motley da nam dodje za drugog centra, jos gde ima indicija da ce se i Boki vratiti...

Malo realnosti nebi skodilo.

Meni je skroz ok Petrusev Rivero Izundu.

Vise me brinu spoljni igraci, da tu pogodimo sa plejom i jos jednim ozbiljnim bekom.

• Like 2
  • Love 1
Posted

Na skupstini je odluceno da Jago, Nedovic, Rokas i Mitrovic potraze novu sredinu. Na kraju da odgovorim nmxu bolomboj ipak tamo negde u januaru februaru se vraca 

Eto to je to sto se tice novih informacija 

Kodi, plej, Miljenovic 

Karter, Kenan? jos jedan suter 

Nwora Kalinic Dobric 

I 4,5 znate 

• Like 23
  • Thanks 3
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Na skupstini je odluceno da Jago, Nedovic, Rokas i Mitrovic potraze novu sredinu. Na kraju da odgovorim nmxu bolomboj ipak tamo negde u januaru februaru se vraca 

Kodi, plej, Miljenovic 

Nwora Kalinic Dobric 

I 4,5 znate 

Znaci ako potpise Filip,cekamo jos pleja i beka sutera? 

Jel se pominjao Vasa na skupstini?

Posted (edited)

Znaci Dobric,Davidovac ostaju Miljenovic stize koji neće bit ni u 12 a i kad budu  imaće mizerne uloge. Kalinic poslednji mohikanac. 

Ode čuvena domaca osovina. Srećna Nigerija,Kuba,Jamajka i Kostarika svima koji.slave.

Edited by borisbakic
Posted

Hol i Rivero su slicni igraci taman koliko i Plavsic i Mitrovic. Kad bi nas ispalio Nvora, kontam da bi se za 10 minuta dogovorili sa Andreom Robersonom...

Nekad se stvarno cini da u ovom klubu ni 1% ne fermaju tzv. koncepciju rostera, kompatibilnost i karakteristike potencijalnih pojacanja, sta je ovoj ekipi potrebno, sta vec imamo, kakvu kosarku zelimo da igramo, koji tip igraca bi bio dobar fit na to... nego bukvalno udri lopatom po katalogu evroligaskih igraca, pa sta lopata zahvati to nam je. A ti treneru izvoli skrpi nesto od toga kako znas i umes. Mucenik trener sta ce, bolje mu je i tako da radi nego nikako...

Nisam siguran da na svetu postoji jos jedna organizacija toliko stihijski i diletantski vodjena, a da se unutar nje obrce toliki novac, kao sto je to KK Crvena Zvezda... Da nam je budzet 100 miliona evra, s ovom istom garniturom ljudi na celu kluba tacno bismo se klali za 6. mesto u el, a centri bi nam bili Tavares, Mustafa Fal i Boban Marjanovic.

• Like 7
Posted
8 minutes ago, Mile1 said:

Kodi, plej, Miljenovic 

Nwora Kalinic Dobric 

I 4,5 znate 

Konacno lepe vesti, jako je bitno da ubodemo sa ta dva spoljna igraca...

Posted

Znaci nekih idealnih 12

CMM, plej

Karter, Kenan, pojacanje

Kalina, Nwora

Moneke, Semi

Pojacanje, Rivero, Izundu

Jbg, ovo nije tim ni za 15. mesto. Ne toliko po imenima koliko po kompatibilnosti i (nepostojecoj) koncepciji. Ovde eventualno da 1, 2 i 5 budu 3 mega kapitalca pa da se necemu nadamo. Znajuci kako biramo, ovo ce biti sezona u rangu sa onom koju je poceo Vlada Jo. 🤮

• Like 11
Posted
11 minutes ago, Mile1 said:

Kodi, plej, Miljenovic 

Nwora Kalinic Dobric 

I 4,5 znate 

Pa @Mile1, ne znamo za 5.

Da li smo odlučili da čekamo Filipa “ono naše”  i sa Riverom i Iznuduom krenemo sezonu?

Ni ti ni @Markoss nigde ne spominjete Džona Brauna? Šta je sa njim?

Posted
1 minute ago, NikeAir said:

Mislim da je ostanak Kenana a odlazak Nedovica greska,nadam se da ce me rezultati kluba u narednoj sezoni demantovati.

To nije "aktivna" odluka. Prosto Kenan ima ugovor, Nedovic nema, pa je lakse da zadrzimo prvog. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Znaci nekih idealnih 12

CMM, plej

Karter, Kenan, pojacanje

Kalina, Nwora

Moneke, Semi

Pojacanje, Rivero, Izundu

Jbg, ovo nije tim ni za 15. mesto. Ne toliko po imenima koliko po kompatibilnosti i (nepostojecoj) koncepciji. Ovde eventualno da 1, 2 i 5 budu 3 mega kapitalca pa da se necemu nadamo. Znajuci kako biramo, ovo ce biti sezona u rangu sa onom koju je poceo Vlada Jo. 🤮

Preterujes bas, mislim i ja sam po prirodi smarac prve klase ali konacno da imamo meso pod kosem svi igraci su razlicite sto se tice odbrane i napada. Nwora mislim da moze biti bas iznenadjenje i konacno ko ce moci da zatrpa kos. Spominjao se stidljivo kampaco, ali ko zna sta se moze desiti sve. Mislim da ova ekipa sa vrhunskim plejom i suterom moze biti jako ozbiljna ekipa 

• Like 17