Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Bukvalno crni Stimac. Mi moramo svake godine dovodite neke bezveznjake, to je prosto neverovatno. Da im das 40 miliona, oni bi opet dovodili razne Daume, Bentile, Holande i slicne…

• Like 9
Posted
2 minutes ago, Mario1563 said:

Bolomboy kada je dolazio pricalo se sve najgore, za Sabaza jeste bila euforija nego sam rekao da necu da ga komentarisem jer euforija ne znaci uvek da je taj igrac ono sto nam treba. Sve u svemu “navijaci” su postali mnogo razmazeni, ni meni ova pojacanja nisu prva klasa, ali ovo je postalo toliko nepodnosljivo da se za svakakog igraca kuka, kao da dolazi Filip Covic licno

Pa ok, ali s obzirom da se za Bolomboja nije pričalo ni blizu sve najgore, zamolio sam te da izvučeš par primera, pa kad stigneš možeš tako da dokažeš svoju poentu. :classic_biggrin:

Ja prvi govorim da su naši navijači postali katastrofa i da se više ni ne ponašaju kao navijači, već kao neki stejkholderi kluba, ali Rivero je prosto katastrofalan potpis na svakom mogućem nivou. Ne radi se o tome da su ljudi besni što nije doveden Tavareš, nego o koncepciji rostera koja očigledno ponovo ne postoji i o filozofiji dovođenja isključivo nekih "EL proverenih rešenja" među kojima vazda biramo kante kao što je Rivero.

Posted
4 minutes ago, Mario1563 said:

Bolomboy kada je dolazio pricalo se sve najgore, za Sabaza jeste bila euforija nego sam rekao da necu da ga komentarisem jer euforija ne znaci uvek da je taj igrac ono sto nam treba. Sve u svemu “navijaci” su postali mnogo razmazeni, ni meni ova pojacanja nisu prva klasa, ali ovo je postalo toliko nepodnosljivo da se za svakakog igraca kuka, kao da dolazi Filip Covic licno

Lepo navedes post u kome je proklinjan Bolombojev dolazak,ili barem neki u kome se "pricalo sve najgore".U suprotnom,bilo bi lepo da se izvinis za neistine.Ne moras naravno,samo bi bilo lepo prema ucesnicima foruma.

Posted

Malo mi je lakše kad sam sad pročitao vest Meridiana koji je prvi izbacio za Rivera. Još ništa nije gotovo. Pregovori su u toku. Što bi se reklo nije done deal. Ni prvi ni poslednji da propadnu pregovori. 🤞

• Like 1
Posted
27 minutes ago, Stefi88 said:

Sto se oni uopste prenose ovde kada nisu na listi, ne razumem?

Msm jesu na listi ali sto su?

Danas ih je Petrusev lagano demantovao.

Sigurno je on pisao i demantovao🤣

Posted
7 minutes ago, Čočo said:

Malo mi je lakše kad sam sad pročitao vest Meridiana koji je prvi izbacio za Rivera. Još ništa nije gotovo. Pregovori su u toku. Što bi se reklo nije done deal. Ni prvi ni poslednji da propadnu pregovori. 🤞

U 99% slucajeva kad oni prvi objave ime igraca to bude gotova stvar, ali ostaje da se nadamo.

• Like 3
Posted

Nama da daš NBA salary cap mi bi dali 3 miliona godisnje Ramljaku a 4 miliona Iliji Djokovicu. Jbno neverovatno.

• Like 10
Posted

Rivero je bio opcija B u slucaju da ne uspemo da spustimo obestecenje za Dontu.

Dogovoren je danas bukvalno, za 10 minuta. 

• Like 3
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 15
  • WOW 1
Posted
Just now, Markoss said:

Hoce se gledati jos jedan centar ili je to to?

Posted
2 minutes ago, Zvezdan said:

Hoce se gledati jos jedan centar ili je to to?

U klubu su uvereni da ce Filip Petrusev potpisati za Zvezdu. 

• Like 10
  • Love 2
  • WOW 1
Posted

Markose brate, hvala na svim informacijama ali ja zaista odbijam da poverujem da je to sto pises moguce.

Onda neka se ceo sportski sektor pokupi i tera u tri picke materine a klub nek se prebaci u fiba ls.

Jebeno neverovatno, povraca mi se.

• Like 21
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Znas li koliko je stvarno bio otkup za Hola? Posto se pisalo da smo se sa igracem dogovorili oko uslova...Sto je najgore Rivero i Hol dva totalno suprotna igraca,jasno je da opet pravimo tim bez ikakvog plana,po principu daj sta das...

• Like 5
Posted

Koliko mi nemamo veze sa vezom i da nabacujemo igrače kao igricu da igramo, govori činjenica da je plan A bio Hol a plan B bio Rivero. Dva igrača koji dodirnih tačaka nemaju osim što su muškog pola. Jezivo šta mi sve dozvoljavamo. Sprdaju nam se sa klubom. 

• Like 13
Posted
1 hour ago, NMX said:

Rivero, Izundu, Plavsa 🔥🔥🔥

Mozda nemaju neki skill ali su makar glupi ko kurac

Rivero ako dolazi bice drugi centar a Izundu treci. E sada ili ce biti Petrusev ili neko drugi videcemo 

• Like 7
  • Love 1