Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Da, i po meni je Hol loš defanzivac, evo neko je okačio klip gde je pao na fintu Luke Mitrovića. Ljudi, ajde malo realnosti. Jesmo u prljavim parama sekte, ali ne možemo da dovodimo Tavareše i Lesore. Mora i neki centar za koga nije grabež. Hol jeste drvo, nema domet van reketa, ali ima pristojan CV i može da bude koristan u nekim rotacijama. 

Posted
Just now, Petar1995 said:

Pogledaj klip sa Tavaresom i sve ce ti tu biti jasno 😊

Pitao sam tebe za tvoje mišljenje i definiciju "dobar defanzivac". Nisam se sprdao, ozbiljno pitam. Recimo po atleticizmu i skočnosti, eksplozivnosti Izudnu i Mekormak bi bili Dikembe Mutombo za Dontu Hola, a oni su očajni defanzivci. Dobar defanzivac, po meni, nije neko ko na utakmici ume ponekad da poklopi bananom igrača koji je dovoljno glup da se zaleti na njega. Za mene je John Brown dobar defanzivac, neko ko zna da čita napade, da se postavlja, da rotira na slaboj strani, da zagradi svog igrača. Nema mnogo veze sa atleticizmom. Ako je uz to i atleta, onda je to vrhunski igrač.

• Like 3
Posted
1 minute ago, forumko topic said:

Da, i po meni je Hol loš defanzivac, evo neko je okačio klip gde je pao na fintu Luke Mitrovića. Ljudi, ajde malo realnosti. Jesmo u prljavim parama sekte, ali ne možemo da dovodimo Tavareše i Lesore. Mora i neki centar za koga nije grabež. Hol jeste drvo, nema domet van reketa, ali ima pristojan CV i može da bude koristan u nekim rotacijama. 

Problem je sto njegovim dolaskom popunajvas drugu i trecu opciju na centru, a da pri tome ne znas ko ti je prva sto je ludilo mozga.

Potencijalni trio Filip-Hol-Izundu moze samo slucajno da odbrani nesto, nijedan od njih nije zamena za Bockovo prisustvo na terenu, ni blizu.

Ako nam je do CV-a, mogli smo Kevarijusa Hejsa da pokupimo, a mogli smo i Odijasea koji je po karakteristikama mnogo prilagodjeniji za El od Izundua.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Po meni, Tomić kao novi sd je sasvim dobra vest, ako je tačna. Postavlja se to pitanje zašto najpre on nije ozvaničen, možda odmah nakon debakla u KLS?

Posted
15 minutes ago, StiviKivi said:

Ma Čovek samo kad ih vizuelno pogleda i uporedi, koliko Tomić ozbiljnije izgleda a kamoli nešto više. Odličan posao 

Da Dozetu bolje stoji maska klovna. Coco znae.

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, suptil said:

Sta mislite da li ce Tomic stopirati neke done deal poslove? 

Mislim da ako Nedović nije zvanično produžen, još uvek nije zasrano ništa.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, suptil said:

Hoce Kako da ne...

Jbt zar stvarno mislite da to tako funkcionise?

• Like 1
Posted (edited)

@NMX nisi normalNA :classic_biggrin: ispljuvao sam lubenicu po celom stanu. Vrh mi je ovo za plaćanje računa, secikese su to.

23 minutes ago, lukag said:

Mnogo se brate mili crni na ovu temu zadnjih dana...Sta god da se desi odma krecu neke teorije zavjere i slicno

Ja bih rekao da je Milan dogovoren vec davno, samo da se nije ozvanicilo

shocked-surprised.gif

Edited by Čvarkov
  • Like 1
  • Ha-ha 4
Posted
2 minutes ago, Stefi88 said:

Hoce Kako da ne...

Jbt zar stvarno mislite da to tako funkcionise?

Zasto da ne? Doslo je do promene u strukturi kluba. Recimo deo struktura koji stoji mirno kada se spomene Fmp je zavrsio jednog centra ali je taj deo sektora smenjen, doso je neko drugi i malo preispituje stvari.

Posted
7 minutes ago, suptil said:

Sumnjam da ga za ništa nisu konsultovali.

Mislim čovjek se dovodi u vezu sa nama maltene godinu dana, vjerovatno se čekalo samo ozvaničenje.

• Like 2
Posted
37 minutes ago, StiviKivi said:

A kako znaš da je bio opcija za SD?ne kažem da nije , samo pitam

23 minutes ago, nunilo said:

Glupo je pretpostavljati sta je bilo jer ne mozemo znati, mozda je Misi predoceno da ce Tomic biti sd pa ovaj nije hteo da pristane, mozda i nije bilo tako , msm ko zna ... 

Tomic na mestu Dozeta, boing vs motokultivator, time ne uvelicavam Tomica vec se vise odnosi na Dozeta.

Ne znam za vas ali za mene je ovo najvece pojacanje, najtanji deo naseg kluba je upravo sportski sektor.

Pisao sam o tome pre neki dan. Info je iz kluba, bilo je razgovora. Misa je maltene dosao na posao, ali su od prilike do prve pauze za topli obrok skapirali da to nece ici. Malo karikiram, ali od prilike to je to.

Naravno da je tomic svemirski brod za ovu dvojcu i podrzavam na max.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, suptil said:

Zasto da ne? Doslo je do promene u strukturi kluba. Recimo deo struktura koji stoji mirno kada se spomene Fmp je zavrsio jednog centra ali je taj deo sektora smenjen, doso je neko drugi i malo preispituje stvari.

Pa nije Tomic jutros saznao da ce biti novi SD ni on a ni Janis nisu jutros saznali, ko zna koliko unazad se to zna sve vec...

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Nate said:

Misa je maltene dosao na posao, ali su od prilike do prve pauze za topli obrok skapirali da to nece ici. Malo karikiram, ali od prilike to je to.

izvini, ali ovo zvuci mega neozbiljno, cak i za kkcz/misa prilike

ne donose se bas takve odluke uz jednu kaficu i vinjak

• Like 1
Posted
1 minute ago, Stefi88 said:

Pa nije Tomic jutros saznao da ce biti novi SD ni on a ni Janis nisu jutros saznali, ko zna koliko unazad se to zna sve vec...

Napisao sam maloiznad da ako je bio ukljucen u sve posloveovog leta onda ok. Mada sumnjam da su svi igraci sa kojim se povezujemo njegova solja caja.

• Like 1
Posted

Cini mi se da ljudi ovde jos uvek ne mogu da odvoje teove nekadasnje kosarkaske kvalitete i karijeru od njegove locnosti. Covek je neozbiljan, neprofesionalan i neodgovoran. Bio bi apsolitno najpogresniji covek na tom mestu

• Like 18
  • Thanks 1
Posted

Baš me je zanimao opis igre Donte Hola i pronašao ovaj post 

Kad se ovo pročita zaista deluje loše ali opet čovek je imao pristojnu minutažu u Monaku sa kojim je u dve sezone jednom igrao F4 i jednom ispali u game5 od Fenera. Ne znam koliko bi se slagao sa Petruševim ali je u Monaku takođe igrao kao zamena Motejunasu koji isto tako nije poznat kao neki elitni defanzivac.

Pozitivna stvar je to što je jako malo utakmica propustio, 4-5 utakmica za ovih 4 sezone koliko igra EL. Šta znam meni je on ok za nekih 15 minuta po meču dok se ne vrati BBoy ali opet glupo je plaćati 500k obeštećenje za takvog igrača.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Nini3112 said:

Sad mi je jos smesniji inaj Dozet sa izjavama juce,jos veci klovn je ispao

Mozda je bio cinican, ironican 😁

U stilu, idem ja sutra, ali pravicete vi mene od blata.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Nini3112 said:

Sad mi je jos smesniji inaj Dozet sa izjavama juce,jos veci klovn je ispao

Mozda je zaista mislio na sebe...

• Like 1
Posted

Dakle, ne deluje da će unutra da pršti od odbrane i šuta. Ali pravi se mlađa, energičnija, fizikalnija, atletičnija, gladnija i brža ekipa, pa bar da se to 200% iskoristi. Kradi lopte, trči u leđa, pucaj, kucaj, šibaj, lupaj dandare. Ako će se igrati pozicioni napad i tapkati lopta 20s i uvaljivati bunar lopte onda koji si moj dovodio ovakve igrače. I dolazak Tomića vrh potez. Videćemo.

• Like 5
Posted (edited)

Neki pozitivni pomak i optimizam će mi dati ako vidim promene u narednom periodu. Inače dzabe i Tomić i sve. A promene znače. Šut karte:

Jago, Teo, Lazić, Kenan, Nedović, Mitrović. 

Voleo bih i šut kartu za Kodija, Dobrića i Davidovca ali s obzirom da je priča da oni ostaju onda jbg. 

Rokasa ne bih dirao ali s obzirom da mu trener dve godine nije dao pravu ulogu i da tavori u klubu a da uz to smo doveli još dva krila i on mora da ode. 

Za Petruševa sam toliko ravnodušan da mi je sve jedno. Čak s obzirom na pojačanja koja stižu i dovode se sa nama u kontakt pre bih voleo da i on ode a da dođe neka masa u reketu. S obzirom da je Tomić sad kod nas mogao bi i onog njegovog iz Nigerije da povede sa sobom. 

Kad vidim prvo ove gore odlaske mogu onda da razmišljam o sledećoj sezoni i stvarnim promenama a ne mazanje očiju sa promenom sportskog direktora samo na papiru. 

Edited by Čočo
P. S. Zvanična informacija da Nedović odlazi bi bila prva u nizu i možda najbolja vest prelaznog roka ove sezone. Ne zbog samog odlaska već zbog činjenice da se ipak nešto menja u funkcionisanju.
  • Like 5