Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Ko da je bitno ko je doveo Monekea, Nvoru, Odzeleja i Kartera. Bitno je da li su to igraci koji su dovoljno kvalitetni ili ne. Ostaje vazniji deo ekipe da se sastavi, a to je bekovski deo.

Po dosadasnjem sastavu ocigledno je da sledece godine idemo u hard difens i tranzisn ofens. Brza igra sa puno dobrih sutera. 

U svakom slucaju sam siguran da ce i Tomic brzo da se nadje ispod ostrog pera nasih forumasa.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Filbi said:

Stanovi, automobili, adaptacija porodice i raznorazni benefiti ( fit pass i privatno zdravstveno hehe ) da ne pričam da ti uzmaju meru i za gaće kad im šiju i prave ne znam dal Đorđo uzima meru ali bukvano od ptice mleko da im tražiš do sutra ti je obezbeđeno.

Imaju li i svaki dan činiju sa bananama i narandžama, pitam ja vas??

Posted (edited)

Ako se Milanu Tomiću niko ne meša u odabir igrača, a na sve to on već poseduje konekciju sa Sferom, iz vremena dok su sarađivali u Oliju, potencijalno bi sve ovo moglo veoma dobro da izgleda.

Za sve one koji ne vole domaću osnovu, ovo je najlepša moguća vest, jer mislim da se pod patronatom Tomića kao SD nećemo puno nadgledati domaćih košarkaša, pogotovu što su nam sva je prilika oni najbolji domaći nedostupni.

Ne mogu da ne volim Tomića kada je čovek sa Čovićem i Davidovcem na pleju uspeo da rutinira Budućnost i Partizan. Imao je on odličnih uboda, Beron, Lorenco, Faje, međutim da nije imao u timu velikog Stratosa Perperoglua, ne bi se naigrali košarke te sezone. Kakva je ono lepota košarke čoveče, jeza me hvata, moj omiljeni igrač u poslednjih petnaestak godina, šteta što je i to malo što je igrao kod nas imao problema sa povredama.

Svakako, dobrodošlica Tomiću, miriše na dobro. Ipak, Sfero i dalje veliki znak pitanja, ali ajde, ima moju podršku jer kad smo bili kompletni pokazao je da možemo dosta.

Edited by Brajant Danston
  • Like 7
  • Love 4
Posted
1 minute ago, VISOKOLETAC said:

Ko da je bitno ko je doveo Monekea, Nvoru, Odzeleja i Kartera. Bitno je da li su to igraci koji su dovoljno kvalitetni ili ne. Ostaje vazniji deo ekipe da se sastavi, a to je bekovski deo.

Po dosadasnjem sastavu ocigledno je da sledece godine idemo u hard difens i tranzisn ofens. Brza igra sa puno dobrih sutera. 

U svakom slucaju sam siguran da ce i Tomic brzo da se nadje ispod ostrog pera nasih forumasa.

Najbitnije je ko ih nije doveo, a to je trener. Sad neka se snalazi, jer...sve su to kvalitetni igrači.

Kao što su bili i ovi iz upravo završene sezone.

• Like 7
Posted

Ako forum nije znao, naslućivao, insajderisao, donosio ekskluzivu o Tomiću, to znači da ni on do jutros nije znao da će sledeću sezonu raditi u Beogradu i to je prosto tako....

• Like 4
Posted
11 minutes ago, Nate said:

To sam i ja razmisljao, ali kad vratim film do pre sedam dana je teo bio ozbiljna opcija za SD?!

A kako znaš da je bio opcija za SD?ne kažem da nije , samo pitam

Posted
5 minutes ago, Azazelkg said:

Ako forum nije znao, naslućivao, insajderisao, donosio ekskluzivu o Tomiću, to znači da ni on do jutros nije znao da će sledeću sezonu raditi u Beogradu i to je prosto tako....

Tako je, do juce se radilo potpuno nezavisno od njega, Drcela dovodio kako je hteo i jutros zvao Milana ajde dodji leba ti, i on dosao.

• Ha-ha 4
Posted
8 minutes ago, Brajant Danston said:

Ako se Milanu Tomiću niko ne meša u odabir igrača, a na sve to on već poseduje konekciju sa Sferom, iz vremena dok su sarađivali u Oliju, potencijalno bi sve ovo moglo veoma dobro da izgleda.

Za sve one koji ne vole domaću osnovu, ovo je najlepša moguća vest, jer mislim da se pod patronatom Tomića kao SD nećemo puno nadgledati domaćih košarkaša, pogotovu što su nam sva je prilika oni najbolji domaći nedostupni.

Ne mogu da ne volim Tomića kada je čovek sa Čovićem i Davidovcem na pleju uspeo da rutinira Budućnost i Partizan. Imao je on odličnih uboda, Beron, Lorenco, Faje, međutim da nije imao u timu velikog Stratosa Perperoglua, ne bi se naigrali košarke te sezone. Kakva je ono lepota košarke čoveče, jeza me hvata, moj omiljeni igrač u poslednjih petnaestak godina, šteta što je i to malo što je igrao kod nas imao problema sa povredama.

Svakako, dobrodošlica Tomiću, miriše na dobro. Ipak, Sfero i dalje veliki znak pitanja, ali ajde, ima moju podršku jer kad smo bili kompletni pokazao je da možemo dosta.

Gledao sve od majstora pre neki dan i naterao si me opet. Kakav šef, kakva klasa. 

• Like 5
  • Love 18
Posted

Sa Tomicem mozda prestanu razgovori sa Holom. Pravi potez dolazak Tomica. Konacno se Coviceva frankenstajn struka deaktivira.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Molina23 said:

Gledao sve od majstora pre neki dan i naterao si me opet. Kakav šef, kakva klasa. 

Naježio sam se dok sam gledao ovo, stvarno je bio vrhunski majstor košarke. I onda videh na kraju snimka Kešelja na klupi i odoh da bacim peglu. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, suptil said:

Sa Tomicem mozda prestanu razgovori sa Holom. Pravi potez dolazak Tomica. Konacno se Coviceva frankenstajn struka deaktivira.

A ja bas bas zelim Hola, kao back up peticu.

I nadam se da ce doci

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Petar1995 said:

A ja bas bas zelim Hola, kao back up peticu.

I nadam se da ce doci

Akoje to Tomicev izbor Ok.Ako nije verovatno cemo se povuci na konsultacije.

Posted
2 minutes ago, suptil said:

Akoje to Tomicev izbor Ok.Ako nije verovatno cemo se povuci na konsultacije.

Hol je vrhunski defanzivac i atleta.. ne bih razmisljao da sam na mestu Tomica da se dovede..

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
27 minutes ago, Nate said:

To sam i ja razmisljao, ali kad vratim film do pre sedam dana je teo bio ozbiljna opcija za SD?!

Glupo je pretpostavljati sta je bilo jer ne mozemo znati, mozda je Misi predoceno da ce Tomic biti sd pa ovaj nije hteo da pristane, mozda i nije bilo tako , msm ko zna ... 

Tomic na mestu Dozeta, boing vs motokultivator, time ne uvelicavam Tomica vec se vise odnosi na Dozeta.

Ne znam za vas ali za mene je ovo najvece pojacanje, najtanji deo naseg kluba je upravo sportski sektor.

Edited by nunilo
  • Like 2
Posted
2 hours ago, PERICA!!! said:

Mislim da je glupo komentarisati sto Gudura nije dosao, bez obzira na sve. On je normalan, pametan covjek, al mi nije jasno sta bi Tomicu da se vrati.

Sto se tice Micića, najbolje za sve bi bilo da ostane u Hornetsima, mozda sve iznenadi. 

Tomić je kum nekog lika što je direktor Radničkog sa Krsta, Drčela je sponzor Radničkog sa Krsta, možda ima i tih kombinacija, svakako osveženje za one napredne glavice u klubu.

25 minutes ago, Gavran said:

Imaju li i svaki dan činiju sa bananama i narandžama, pitam ja vas??

:gif šćepana šćekića koji kaže normalno:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Petar1995 said:

Hol je vrhunski defanzivac i atleta.. ne bih razmisljao da sam na mestu Tomica da se dovede..

Ne lici mi na Tomica da se zaleli recimo za Baskoninu ida je cerupa. Ali videcemo.

Posted
6 minutes ago, Petar1995 said:

Šta podrazumevaš pod ovime "vrhunski defanzivac"?

Posted

Mnogo se brate mili crni na ovu temu zadnjih dana...Sta god da se desi odma krecu neke teorije zavjere i slicno

Ja bih rekao da je Milan dogovoren vec davno, samo da se nije ozvanicilo

• Like 10
  • Love 1
Posted
Just now, JPM said:

Šta podrazumevaš pod ovime "vrhunski defanzivac"?

Meni on deluje kao loš defanzivac, evo na primer nije uspeo da sačuva Gurua od bešenja na tavanu

• Like 1
  • Ha-ha 11