Jump to content

KK Crvena zvezda - 2025/2026. - Prelazni rok

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, Fromthecorner said:

Mislim da igrac koji je osmi najbolji skakac Evrolige, peti po ofanzivnim skokovima(ispred njega su samo Tajrik, Sako, Milutinov i Tavares) ne moze biti nazvan midzet…

Posto je jedini parametar da odredis dal je neko midzet ili ne visina, onda moze 🙂

A i ne mogu skokovi biti jedini argument koji se gleda za taj slucaj, puno faktora utice na to... pritom na per 40 je 32-gi i 34-ti u ova dva segmenta...

Poenta je da bi igrace trebalo dovoditi koncepcijski, sa nekom vizijom kako zelis da ti ekipa izgleda i da onda iz njih mozes da izvuces najbolje, a ne da ih natrpavas samo po jakim imenima pa kao neka ih, snacice se vec... Po ovoj sezoni se videlo najbolje gde smo napravili tim kao izmisljen za tranziciju a igrali najsporiju kosarku, i onda logicno da su svi igraci dali manje nego sto su mogli jer ih nismo pravilno koristili.

Sve u svemu, vidim da je nas novi igrac i zvanicno izgleda, pa da se nadamo da ce dobro uklopiti i kidati.

Posted
1 minute ago, Four Elements said:

Posto je jedini parametar da odredis dal je neko midzet ili ne visina, onda moze 🙂

Chima sa svojih 1.96m nije midzet.Jedno je biti ispodprosecan za svoju poziciju a drugo je midzet.

• Like 2
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Chima sa svojih 1.96m nije midzet.Jedno je biti ispodprosecan za svoju poziciju a drugo je midzet.

Za poziciju 4 jeste.

Nije ni Ficko bio midzet, samo ispodprosecan za svoju poziciju. 🙂

Posted (edited)

Pozicija 3 : Nwora & Kalinić
Pozicija 4 : Moneke & Odželej 

Ima snage , ima šuta , ima čak znanja i sa loptom...

Ima i defanzive...

Ja sam generalno po prirodi optimista.

Ne mogu da kažem da ovo izgleda loše.

Edited by StiviKivi
  • Like 19
  • Love 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Cenim da ce da gasi drustvene mreze nakon drugog poraza u sezoni... mnogo bi bilo nakon prvog....drugi nek bude.

A mozda i osvojimo Evroligu iduće godine pa će ti ostati samo da mračiš na redosledu dodele medalja…

Kako lep osecaj kad ovakav igrač u svom prajmu dolazi u našu Zvezdu….

Život bez Zvezde bio bi totalno glup ☺️

Moneke sa srećom!!!!

♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️

• Like 6
Posted

E sad šta se misli na 2 i 5 ne znam (ovo pišem pod predpostavkom da niko neće preuzeti CMM-ov ugovor...mada kakva se ekipa sklapa, njemu ce i odgovarati...videcemo...liči na "opšti switch" i trčanje

• Like 1
Posted (edited)

Da li je otišla domaća poluosovina zajedno sa Nedovićem + istrošeni stranci iz kluba, zašto još uvek nije niko otišao i zašto ne postoji ni jedna sigurna informacija o tome da odlaze? 

Edited by Čočo
  • Ha-ha 1
Posted

CMM po meni prosto mora da ostane u Zvezdi , Nedović i Kenan prosto neka idu kud im drago... Sad mi se nekako i ovaj naš Karter sve više dopada...   

• Like 1
Posted
3 hours ago, BB7 said:

Хотел на Дивчибарама одавно није његов. Нови власник је Омеровић.

Напеналио јесте све, и не видим никакав проблем у томе јер... или ћете да радите или нећете.

Nije tacno

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

@Guru mislim da bi svi voleli da cuju tvoje misljenje o ovome. Kako tdbi on lezi na ovaj sastav(meni nikako) ali nam fali ta cetvorka godinama?

На који састав ако од стартера знамо само Калинића и Монекеа?

И даље не знамо ко ће бити стартер на 1, 2 и 5. 

• Like 5
Posted (edited)

A da se vratite malo u realnost. Projektujete sastave a kod nas i dalje obitavaju i nigde niti idu niti bilo ko od velikih insajdera van foruma i sportskih portala ne govori o tome. Kod nas i dalje na SNS sisi sišu Jago(kome je propao transfer u Veneciju a pod ugovorom sa nama je još dve godine), Kodi( pod ugovorom još godinu dana) Teodosić, Lazić, Nedović, Kenan(pod ugovorom još godinu dana) , Rokas(pod ugovorom još  godinu dana), Dobrić( pod ugovorom još godinu dana), Davidovac i Mitrović. Za klub koji ima i dalje ovakve igrače u klubu daleko smo mi od projektovanja sastava za sledeću sezonu. 

Edited by Čočo
Posted

I meni nešto smrducka na rastanak sa Kalinićem, iako bih voleo da grešim. Potpisivanje i Ojeleyea i Nwore govori u prilog tome. Specifičan je tip Kalina, cele sezone je nervozan i baš je delovao bezvoljno i isfrustrirano u poslednje vreme. Moguće da mu se sve ovo smučilo (toksična atmosfera unutar i oko kluba + aba brlog + situacija u zemlji), ne bih isključio ni neke političke pritiske posle 15. marta, a i pajtos Mitrović mu je na izlaznim vratima.

Nedavno sam ga gledao kod Luke i Kuzme, na pitanje o sledećoj sezoni bio je krajnje suzdržan i rezervisan. Nešto u fazonu - "jesam pod ugovorom, ali videćemo, svašta je moguće". U istom podkastu je i prilično jasno dao do znanja da nije impresioniran Sferopulosom, najblaže rečeno...

• Like 10