Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam vam lepo rekao juce, slusao sam je i gledao reakciju, ona je mentalno odigrala protiv Sabalenke kao finale. Nisam ocekivao ovo naravno, ali 6-3, 6-2 je bio maks.

Posted
38 minutes ago, McLeod said:

Ja sam vam lepo rekao juce, slusao sam je i gledao reakciju, ona je mentalno odigrala protiv Sabalenke kao finale. Nisam ocekivao ovo naravno, ali 6-3, 6-2 je bio maks.

On 7/9/2025 at 9:12 PM, McLeod said:

Protiv Sinera ce imati najlaksi mec na turniru. Samo se za njega spremao. Maks set za Italijana.

Svašta si ti rekao :classic_sleep:

• Ha-ha 1
Posted

kao i da je taj mec nebitan, nijedan ne bi imao sansu protiv Alkaraza. Iga je na 6-0 u finalima slema, sad mladji kolega da je isprati.

Posted

Ja zadremala posle ručka i prespavala ceo meč, izgleda i bolje :ajme:

1 hour ago, Helena said:

Ne znam za Vimbldon, ali nije prva sa duplim bagelom, '88. Štefanija je na RG nalupala Zvonarevu (ili Zverevu 😋 nikako to da zapamptim).

Mučena Nataša Zvereva, to je jedino po čemu je pamtim. Kakav način da uđeš u istoriju :default_sofa:

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Mučena Nataša Zvereva, to je jedino po čemu je pamtim. 

Dobro, osvojila je ona 20 i kusur slemova u dublu

Posted

Jeste, nije imala uopšte lošu karijeru ni u singlu, završnice slemova i olimpijska medalja u dublu pride, ali šta vredi kad je se ja setim samo u ovom kontekstu :classic_sad:

Posted

Zvereva vs. Meri Pirs je prvi zenski teniski mec koga se secam da sam gledao (i imao temperaturu 40).

Za muskarce Wimbi 1993 - Beker - Stih, Sampras - Beker, Sampras - Kurier.