L' Imperatore Posted yesterday at 08:18 PM Posted yesterday at 08:18 PM 10 minutes ago, alcesta said: sadašnjim Novakovim servisom. Mislim da je po naprednim statistikama Djokovićev servis bio samo iza Fritzovog, na ovom turniru. A i njegovi protivnici neretko njegov servis spominju kao najpodcenjeniji deo njegove igre. Istina da ne servira konstantno 225 na sat. Ali placement, variacija i mogučnost da dobro "sakrije" šta če da odservira su elitni. On danas nije brejkovan zbog lošeg servisa, več zbog toga što je dobijao jako mali procenat poena, kada Sinneru uspe da vrati lopticu u teren. Zato mi se svidjala ona ideja sa servis&volleyem, krajem drugog seta. Dobro je i funkcionisala onih par gemova. Možda je i u trečem setu trebao više toga da uključi gameplan, ali to je več šbb kbb 2
alcesta Posted yesterday at 08:42 PM Posted yesterday at 08:42 PM Mislila sam i na drugi servis, procenat osvojenih poena na drugi je u mečevima sa Sinerom već neko vreme mizeran, a ni prvi nije efikasan koliko bi morao biti da izbegne da ga uvuče u duge razmene. Što si i sam rekao. 23 minutes ago, wrach said: Ne bih rekao da je to prednost za Sinera, konkurencija te tera da budes bolji. Pa da u teoriji, ali u praksi možeš imati iste rezultate u lošijoj konkurenciji kao neko bolji od tebe u jačoj konkurenciji.
Drug Crni Posted yesterday at 08:49 PM Author Posted yesterday at 08:49 PM (edited) Jeste tačan podatak koji je Imperator podelio, ali mi deluje kao "spolja gladac iznutra jadac" argument. Ne forumašev, već statistički. Moj utisak je da mu servis nikad nije bio ovako neučinkovit na W..govorim o periodu nakon 2011.kada je došla prva titula. Pa kad još uporedim sa servisima Frica i Karlosa danas..baš tankoza. Ponavljam: Đoković je bio limitiran danas, ali ja ostajem pri tome da ni posve spreman danas ne bi dobio. Dodatak postu: potvrdio je da će igrati još najmanje sledeću sezonu. Nažalost, godine su polako stigle i njega. Utisak mi je da on više nema goriva za dve sedmice slemova. Edited yesterday at 08:52 PM by Drug Crni
Helena Posted yesterday at 09:22 PM Posted yesterday at 09:22 PM Ljudi, on je po rejsu, koji, treći li četvrti, igra treće polufinale slema u godini. Publika ga konačno podržava, porodica uživa... Dajte mu malo oduška, njemu je najjasnije gde je i kakav je. Da Griša nije fasovao jbn rupturu, ni manje ni više, verujem da bi imao dobre šanse. Samo da ga mimoiđu povrede. 2
jevrem69 Posted yesterday at 09:30 PM Posted yesterday at 09:30 PM (edited) 10 minutes ago, Helena said: Ljudi, on je po rejsu, koji, treći li četvrti, igra treće polufinale slema u godini. Publika ga konačno podržava, porodica uživa... Dajte mu malo oduška, njemu je najjasnije gde je i kakav je. Da Griša nije fasovao jbn rupturu, ni manje ni više, verujem da bi imao dobre šanse. Samo da ga mimoiđu povrede. Treci je na rejsu, ali je na zvancinoj ATP listi i dalje sesti (Drjeper i Fricu mu beze jako malo), plus je izgubio nesto bodova posto je igrao proslogodisnje finale, tako da se njegova situacija u smislu nosioca na listi nije promenila, vec bi samo mogla da mu se pogorsa, posto ce svi ostali igrati neke turnire do US Opena, a za njega je veliko pitanje. Zreb mu nece biti bolji, dokle god ne bude bio makar cetvrti nosilac. Inace se slazem da tri polufinala, jedno finale mastersa i titula na turniru iz kategorije 250 nisu losi rezultati za nekoga u njegovim godinama. Edited yesterday at 09:33 PM by jevrem69
Helena Posted yesterday at 09:47 PM Posted yesterday at 09:47 PM 12 minutes ago, jevrem69 said: Treci je na rejsu, ali je na zvancinoj ATP listi i dalje sesti (Drjeper i Fricu mu beze jako malo), plus je izgubio nesto bodova posto je igrao proslogodisnje finale, tako da se njegova situacija u smislu nosioca na listi nije promenila, vec bi samo mogla da mu se pogorsa, posto ce svi ostali igrati neke turnire do US Opena, a za njega je veliko pitanje. Zreb mu nece biti bolji, dokle god ne bude bio makar cetvrti nosilac. Inace se slazem da tri polufinala, jedno finale mastersa i titula na turniru iz kategorije 250 nisu losi rezultati za nekoga u njegovim godinama. Ali, ponavljam, on to sve zna. Možda je neobrazovan, ali glup nije. Ja sam videla na tviteru patike za USO, možda i celu obleku, ali ističe sam baš zapamtila, crne sa zlatnim. I da je to neko pustio buvu, a mislim da nije, to nešto govori. A igra i onaj kraljevski slem u SA, eto, može mu se
jevrem69 Posted yesterday at 10:04 PM Posted yesterday at 10:04 PM (edited) 17 minutes ago, Helena said: Ali, ponavljam, on to sve zna. Možda je neobrazovan, ali glup nije. Ja sam videla na tviteru patike za USO, možda i celu obleku, ali ističe sam baš zapamtila, crne sa zlatnim. I da je to neko pustio buvu, a mislim da nije, to nešto govori. A igra i onaj kraljevski slem u SA, eto, može mu se Mislim da je toga tek sada postao svestan ................ i da ce shodno tome nesto i preduzeti po tom pitanju, ako je jelte, izjavio da ce igrati i sledece sezone. Ne postoji drugi nacin da ima neku sansu da izbegne ili Sinera ili Alkaraza na putu do titule na GS. Edited yesterday at 10:05 PM by jevrem69
Helena Posted yesterday at 10:07 PM Posted yesterday at 10:07 PM Ne treba ni da očekuje da ih izbegava, nego da ih pobedi.
jevrem69 Posted yesterday at 10:18 PM Posted yesterday at 10:18 PM 10 minutes ago, Helena said: Ne treba ni da očekuje da ih izbegava, nego da ih pobedi. Obojicu u nizu ne moze, jednog mozda i moze .................
alcesta Posted yesterday at 10:23 PM Posted yesterday at 10:23 PM Iz ove perspektive mi je još draže što je prošle godine uhvatio zadnji voz za to zlato na OI, baš ono in the nick of time što bi se reklo Nema za čime da žali pa i sutra otišao u penziju. Za nekoga ko je nakrcao trocifreni broj titula, godine su stigle prilično sporo 2 2
diego Posted yesterday at 10:30 PM Posted yesterday at 10:30 PM 7 minutes ago, jevrem69 said: Obojicu u nizu ne moze, jednog mozda i moze ................. Ne da ne moze on, nego ne mogu ni Siner ni Alkaraz - upravo sam proverio svakome Grand Slam titulu, i niko od njih nije dosao do titule tako sto je naslagao drugu dvojicu, uvek je neko od dvojice ranije ispadao. Ili kada je Siner dobio Djokovica, pukao je od Alkaraza.
Helena Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Javio se slinac Ja sam blokirana, pa sam morala ovako. Izvinjavam se. Spoiler
Darko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 hours ago, McLeod said: Realno, Sinera je na ovom Vimbldonu posralo kao nikoga u istoriji, predaja na 0-2 i povredjen protivnik u SF. Nebitno je sve ovo, videlo se jos na pocetku turnira ko ce osvojiti. Stvarno razmišljam da li da stavim neke pare na Sinnera. Zezancija na stranu, i meni je Alcaraz favorit. Ali se sada malo preispitavam.
Drug Crni Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Očekujem 2-1 pobedu Švjontek u finalu, a navijam za Anisimovu. 2
Mina D. Harker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nadam se iznenađenju, ali kao što je već primjećeno - pitanje je ima li Anisimova "glavu" za trijumf.
Helena Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Imamo teniserku i tenisera kažnjene za doping koliko prošle dogodine u finalu Vimbldona 2
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Au, kakvo sramoćenje. Oće li uzeti 1 gem, zaboga? 🙄
Elias Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jel ce ovo biti prvi Slem u istoriji u kom su pobednici pali na doping test u godinu pre. Valjda ce Alkaraz spasiti stvar inace eto nama Klostebol valcer u ponedeljak uvece.
Romantik Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 7/10/2025 at 7:26 PM, Gromovnik said: U to ime....😀 Žali bože para... 1
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 32 minutes ago, Mina D. Harker said: Au, kakvo sramoćenje. Oće li uzeti 1 gem, zaboga? 🙄 Ne znam za Vimbldon, ali nije prva sa duplim bagelom, '88. Štefanija je na RG nalupala Zvonarevu (ili Zverevu 😋 nikako to da zapamptim). Teška srca pišem, ali zasluženo. SabaLjenka, gledaj i uči
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sabalenka bi svakako pružila zanimljiviju partiju na Amandinom mjestu, oh well. Sad čitam komentare na W. fb stranici, "nešto, nešto, žene preplaćene u tenisu". 😠 Tako mi i treba kacam mazohist, totalno toksični komentari.
Recommended Posts