Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bravo za Frica, jos jedan tesko izvojevan mec, protiv neugodnog rivala na travi koji je u zivonoj formi i uzeo je prvu titulu na travi u HBosu nedavno. Gledao sam od 4. seta pri rezultatu 2-1 za Dialla uz brejk, i nisam mogao da verujem koliko Fricka nije htelo da vrati taj brejk, i resi u cetiri seta jer je bas osetno bolji igrac, jeo ga je u razmenama imao u 1 trenutku samo jednu neiznudjenu iz BH, ali ovaj se provlacio, igrao na energiju i publiku koja ga je bodrila, na vic, i eto opet peti set. Video sam da je TB treceg resio sa 0 (Kao i protiv Zvekija sad u Stugartu) i reko ma da l je moguce da ce da dozvoli dramu, sreca nije. Odigrao je stabilno i fokusirano peti set, iskoristio svoju sansu, i priveo mec sigurno kraju. 

Dva izuzetno teska meca u 5 setova protiv zahtevnih protivnika, neugodnih na travi jer su izvrsni serveri, tako da je ovo bio svojevrsan ozbiljan test koji je prosao kroz grind i borbenost. Tako je dosao i do nove titule u Istburnu, prosto nije odustao kad je gusto i ne iskoristi sve sanse, nego je riljao do kraja i isplatilo se. Sada sledeci rival Fokina-VDZ, 2-1 je za Spanca i 5-5 u 4. i prekinuto, nastavak sutra, ne znam koga bih vise ni prizeljkivao, Fokina je stari poznanik i na travi je solidan favorit, protiv VDZ jos veci, al taj mi nesto isto ume da bude bas neugodan kad ga krene. U svakom slucaju, pozeljno bi bilo 3R resiti u ne vise od 4. seta, ali mec po mec, i u 1/8 potencijalno ceka Kacanov koji je dobio Mocizukija u petesercu, koji isto nije nimalo naivan na travi. Verujem u Fricka ipak, da je najbolji pobrojani u svom delu zreba i da ce izgurati do polufinala.

Posted

@jevrem69 Op op, prodje Kec i De Jonga, ovaj put bez nepotrebnog petog seta, gledao sam poslednja dva, razbio ga Misa. Znao sam da dobija, posto ga je i Djere nabio skoro na travi u kvalifikacijama za jedan od ovih pripremnih ... Zakazao srpski derbi, najs. 

Fricko ce igrati protiv Fokine ipak, koji je dovrsio VDZ-a u tb. Igrace posle tacno nedelju dana od meca u 1/2 Istburna. Tacno 3-3 im je skor, ali na travi bi naravno i po trenutnoj formi i igri Fricko trebalo da ima solidnu prednost. Ocekujem pobedu u cetiri seta, naravno da ne bi iznenadio ni peteserac, ali mora da se nastavi grind mode i iskoriste sanse. Fokina svakako nije najsjajniji u fitnesu i verujem da Fricko ima sanse i ako se mec oduzi da ga dotuce. 

Posted
15 minutes ago, Elias said:

Djokovic resio da na ovom turniru srusi sve negativne svetske rekorde sto se iskoriscavanje BL tice. 

Bas krenuh da napisem slicno.

Megaloman, sta ces 😁

• Like 1
Posted

Bravo za Kecmanovica, vidim po rezultatu da je posle ocajnog prvog seta preokrenuo meč i lagano rešio Nizozemca. Nego kako se drži ovaj nas pulen u meču sa ovim baticom Evansom, nekadašnjim ljubiteljom kokaina ………………….. mnogo su rano stavili meč, opet neću stići da uhvatim ni završnicu na drugom ostrvu ……………

• Ha-ha 1
Posted

Sonmez prosla u trece kolo. Prvo trece kolo tenisera ili teniserke iz Turske u Open Eri na Slemu. Ako je tacno, bas neverovatan podatak.

Za Ilhana znam da je igrao drugo kolo na svakom slemu vise puta i zaista se ne secam vise turskih tenisera u top 100.

Posted

Bila je ona jedna Turkinja pre par godina ali šanse nema da se setim imena...

35 minutes ago, jevrem69 said:

mnogo su rano stavili meč, opet neću stići da uhvatim ni završnicu na drugom ostrvu

Evo plačemo nad tvojom sudbinom kletom, ali šta da se radi, izdrži legendo :classic_biggrin:

Novak sad već u trening modu.

• Like 1
Posted

Dobro je da se danas nije mnogo potrošio, posto ga posle meča sa Kecmanovicem očekuju najteži mogući protivnici, pakleni žreb ……………… ajde Cilicu, makne bre tog Drejpera …………….. 

Posted
4 hours ago, Molina23 said:

Bog mi svedok, čim sam video par pomislih mogao bi Mrnjo da zapapri britanskom drvoseči. Nije još isČilio, samo da ga ne odvuče u 5 setova. 

Screenshot-460.png

U mom slučaju, svedoka i dokaza ne fali 😁

Ja sam odluku doneo posle intervjua u Viškovom vlogu. Jednostavno mu se u očima videlo koliko trenutno veruje u svoju igru i sa koliko samopouzdanja ulazi u ovaj meč. A bezveze je pričati koliko on još uvek može napraviti štete na ovoj podlozi, kad je mentalni deo stabilan.

Neverovatno mi je bilo sa kolikom lakoćom je dobio prva dva seta, urpkos ispodprosečnim serviranjem. Ali jasno se videla ideja, šta se napada i kako. Taktičkom disciplinom je totalno izbacio Drapera iz ritma, koji jednostavno nije znao šta da radi u tim momentima.
A 4. setu je samo potvrdio ono što sam napisao gore o mentalnoj snazi. Stari Mrnjau bi se posle onog trečeg seta uspaničio i raspo ko bugarska skupština. A danas bez večih problema završio posao u sledečem setu.

• Like 2
Posted (edited)
8 minutes ago, McLeod said:

Da stvar bude grdja, ovo mu je prva pobeda nad top 5 igracem u karijeri na travi.

Razmišljam, ček pa zar nije dobio Novaka jednom u finalu Queensa.

Proverim, kad ono stvarno Novak tad bio 22. 😅 To mu je bila ona kriza kraj 17-te , početak 18-te. Ali je do kraja godine več bio nazad na prvom mestu.

Edited by L' Imperatore