Mina D. Harker Posted Monday at 03:18 PM Posted Monday at 03:18 PM 56 minutes ago, Elias said: Ne znam sta je ludje, to sto Arena koja ima full prava na turnir jedva da i prenosi ovo, ili pokojni Sportklub koji pokriva turnir sa 5 reportera na licu mesta. 😀 Can confirm. Totalna anarhija 😆
L' Imperatore Posted Monday at 04:28 PM Posted Monday at 04:28 PM Fognini se ne predaje. Idemo u decider 1
Polivalentni Stevica Posted Monday at 04:29 PM Posted Monday at 04:29 PM Uspeo je matori Fabio da uvuče Karlitosa u peti set.
Boxy Posted Monday at 06:36 PM Posted Monday at 06:36 PM Ide prenos samo na jednom kanalu, a trenutno ide 10+ meceva 1
Barker Posted Monday at 06:41 PM Posted Monday at 06:41 PM 1 hour ago, Don Dusko said: Alkaraz mi je bas neozbiljan. Mozda i ne bi bilo lose da flopne ovde , predugo jase na talasu "suve genijalnosti". Nekako ocekujem da se to desi i Sineru ovde. (Cistokrvni novakovac u meni se javio , odjavicu se sam 🙂 )
Helena Posted Monday at 08:57 PM Posted Monday at 08:57 PM Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio... Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon 1
Molina23 Posted yesterday at 12:11 AM Posted yesterday at 12:11 AM 3 hours ago, Helena said: Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio... Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon Jedan od najjačih rant-ova u istoriji tenisa. Grande Fonja ❤️ 3
Drug Crni Posted 18 hours ago Author Posted 18 hours ago Juče ništa nisam imao vremena da pogledam. Kad sam konačno upalio TV , Đere odservira duplu za poraz.
Boxy Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Znam da sam dosadna, ali kako Arena prenosi, nista nije ni moglo da se vidi. Perikard imao 5:2 u 4.setu u TB i 2 svoja servisa, ali je ipak 2:2, a i Zverev se izvukao, moglo je lako da bude 2:0 sa Rinderknesa 1
Drug Crni Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Prvi put gledam Mikelsena u životu. Kakva panjina, bokte mazo. On bi mogao da igra sa ovim komentatorom koji je isto panj. Ovde se samo Miša pita i na njemu je da ovo izgubi.
Boxy Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago A ovde su neki tvrdili da je Mikelsen mina na Djokovicevom putu, nikad gori zreb
Polivalentni Stevica Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kecmanović posle pet setova i super taj-brejka izbacio Mikelsena. 1
Polivalentni Stevica Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I Museti je ispao u prvom kolu. Dobio ga Basilašvili u četiri seta. 1
Mina D. Harker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 hours ago, Boxy said: Znam da sam dosadna, ali kako Arena prenosi, nista nije ni moglo da se vidi. Ja sam posle jurenja strimova i izdaje EON-a konačno odriješila kesu, i uplatili smo paket Adria Telekom (nije puno para). Otud i ono moje slaganje sa komentarom da sveee sportske televizije pokriivaju W. Imaš i Šrodingerov SK preko te aplikacije, nekoliko kanala.
Boxy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Ja sam posle jurenja strimova i izdaje EON-a konačno odriješila kesu, i uplatili smo paket Adria Telekom (nije puno para). Otud i ono moje slaganje sa komentarom da sveee sportske televizije pokriivaju W. Imaš i Šrodingerov SK preko te aplikacije, nekoliko kanala. Hvala, ali ne mogu jos i to da placam jer osim ovog full EONa, placam i sve moguce striming servise koje postoje kod nas 1
Boxy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I od Bublik, dobio ga Munar u 5 setova, ali Munar je protiv Alkarqza na Kvinsu odigrao vrhunski mec, tako da mozda ovo i nije toliko iznenadjenje lad se zna da Bublik nije bas olicenje konstantnosti. 1
Mina D. Harker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Marin "on ne igra, on servira" Čilić strikes again, protiv nekog početnika Belgijanca. 😄
Drug Crni Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago On 6/27/2025 at 6:23 PM, Drug Crni said: Bublik jeste nagazna mina. Za svakog bi bio. Problem kod Bublika je, osim glave, i nekonstantnost. On je osvojio Hale, ali ovde može da pukne u drugom kolu npr.od nekog pacera. Naprosto, takav je. Ne "pojavi" se taj dan na terenu i ćao Zapratite me za još recepata Precenih ga doduše. Puče odmah
Barker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago "Ocisti" se Novakov zreb dok si reko prvo kolo (bez jagoda) 😆 2
Romantik Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Medvedev, Cicipas, Zverev i dopisni član Bereteini, svi đuture ispali u prvom kolu Vimbldona. Da je to neko rekao pre 3-5 godina da će se desiti ikad, a ne u narednih 5 godina, ne znam ima li čoveka u univerzumu koji bi mu poverovao 1
Drug Crni Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) Osim zdravog i spremnog Beretinija, na travi su svi tigrovi od papira. Mada, imaš i pravo - neverovatno da svi poispadali već na samom startu Edited 5 hours ago by Drug Crni slovo
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka cast kako je uspeo ovaj set da izgubi, treba i to umeti...
Recommended Posts