Jump to content

Recommended Posts

Posted
56 minutes ago, Elias said:

Ne znam sta je ludje, to sto Arena koja ima full prava na turnir jedva da i prenosi ovo, ili pokojni Sportklub koji pokriva turnir sa 5 reportera na licu mesta. 😀

Can confirm. Totalna anarhija 😆:thumbup:

Posted
1 hour ago, Don Dusko said:

Alkaraz mi je bas neozbiljan.

Mozda i ne bi bilo lose da flopne ovde , predugo jase na talasu "suve genijalnosti".

Nekako ocekujem da se to desi i Sineru ovde.

(Cistokrvni novakovac u meni se javio , odjavicu se sam 🙂 )

Posted

Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio...

Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon :classic_laugh:

• Love 1
Posted
3 hours ago, Helena said:

Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio...

Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon :classic_laugh:

Jedan od najjačih rant-ova u istoriji tenisa.

Grande Fonja ❤️

• Ha-ha 3
Posted

Znam da sam dosadna, ali kako Arena prenosi, nista nije ni moglo da se vidi.

Perikard imao 5:2 u 4.setu u TB i 2 svoja servisa, ali je ipak 2:2, a i Zverev se izvukao, moglo je lako da bude 2:0 sa Rinderknesa

• WOW 1
Posted

Prvi put gledam Mikelsena u životu. Kakva panjina, bokte mazo. On bi mogao da igra sa ovim komentatorom koji je isto panj. Ovde se samo Miša pita i na njemu je da ovo izgubi.

Posted
6 hours ago, Boxy said:

Znam da sam dosadna, ali kako Arena prenosi, nista nije ni moglo da se vidi.

Ja sam posle jurenja strimova i izdaje EON-a konačno odriješila kesu, i uplatili smo paket Adria Telekom (nije puno para). Otud i ono moje slaganje sa komentarom da sveee sportske televizije pokriivaju W. 

Imaš i Šrodingerov SK preko te aplikacije, nekoliko kanala. 

Posted
5 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ja sam posle jurenja strimova i izdaje EON-a konačno odriješila kesu, i uplatili smo paket Adria Telekom (nije puno para). Otud i ono moje slaganje sa komentarom da sveee sportske televizije pokriivaju W. 

Imaš i Šrodingerov SK preko te aplikacije, nekoliko kanala. 

Hvala, ali ne mogu jos i to da placam jer osim ovog full EONa, placam i sve moguce striming servise koje postoje kod nas :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

I od Bublik, dobio ga Munar u 5 setova, ali Munar je protiv Alkarqza na Kvinsu odigrao vrhunski mec, tako da mozda ovo i nije toliko iznenadjenje lad se zna da Bublik nije bas olicenje konstantnosti.

• Like 1
Posted
On 6/27/2025 at 6:23 PM, Drug Crni said:

Bublik jeste nagazna mina. Za svakog bi bio. Problem kod Bublika je, osim glave, i nekonstantnost. On je osvojio Hale, ali ovde može da pukne u drugom kolu npr.od nekog pacera. Naprosto, takav je. Ne "pojavi" se taj dan na terenu i ćao

Zapratite me za još recepata :default_coffee:

Precenih ga doduše. Puče odmah

Posted

Medvedev, Cicipas, Zverev i dopisni član Bereteini, svi đuture ispali u prvom kolu Vimbldona. Da je to neko rekao pre 3-5 godina da će se desiti ikad, a ne u narednih 5 godina, ne znam ima li čoveka u univerzumu koji bi mu poverovao :smiley5:

• Like 1
Posted (edited)

Osim zdravog i spremnog Beretinija, na travi su svi tigrovi od papira. Mada, imaš i pravo - neverovatno da svi poispadali već na samom startu

Edited by Drug Crni
slovo