Mina D. Harker Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 56 minutes ago, Elias said: Ne znam sta je ludje, to sto Arena koja ima full prava na turnir jedva da i prenosi ovo, ili pokojni Sportklub koji pokriva turnir sa 5 reportera na licu mesta. 😀 Can confirm. Totalna anarhija 😆
Polivalentni Stevica Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uspeo je matori Fabio da uvuče Karlitosa u peti set.
Boxy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ide prenos samo na jednom kanalu, a trenutno ide 10+ meceva
Barker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Alkaraz mi je bas neozbiljan. Mozda i ne bi bilo lose da flopne ovde , predugo jase na talasu "suve genijalnosti". Nekako ocekujem da se to desi i Sineru ovde. (Cistokrvni novakovac u meni se javio , odjavicu se sam 🙂 )
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio... Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon 1
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Helena said: Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio... Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon Jedan od najjačih rant-ova u istoriji tenisa. Grande Fonja ❤️ 1
Recommended Posts