Mina D. Harker Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 56 minutes ago, Elias said: Ne znam sta je ludje, to sto Arena koja ima full prava na turnir jedva da i prenosi ovo, ili pokojni Sportklub koji pokriva turnir sa 5 reportera na licu mesta. 😀 Can confirm. Totalna anarhija 😆
Polivalentni Stevica Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uspeo je matori Fabio da uvuče Karlitosa u peti set.
Boxy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ide prenos samo na jednom kanalu, a trenutno ide 10+ meceva
Barker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Alkaraz mi je bas neozbiljan. Mozda i ne bi bilo lose da flopne ovde , predugo jase na talasu "suve genijalnosti". Nekako ocekujem da se to desi i Sineru ovde. (Cistokrvni novakovac u meni se javio , odjavicu se sam 🙂 )
Helena Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago Rune ispao, Fric gubi 2:1 od Perikarda, Zverev 1:0 od Ridrihneka, Ne Augusta izgubio... Ali Fonjinija se uvek sećam kako je govorio da trebaju bombe da padnu na Vimbldon
Recommended Posts