Mina D. Harker Posted Thursday at 05:22 PM Posted Thursday at 05:22 PM Nadam se da tema nije duplikat (hehe). Udarile vrućine, pravo vrijeme da mi pričate o svojim "dvojnicima/cama" na forumu, a to su - već sigurno znate - osobe koje po karakteru i interesovanjima liče na vas same. Pošto sam ovdje jedno pola godine, ne bih se baš zalijetala da upoređujem druge forumaše, ali zato možete vi mene. Ili ja sebe. Ili...jedni druge, ako postoji volja. Taman da umjesto 1 po 1 osobe istovremeno upoznam dvoje ili više. 😄
Pletilja Posted Sunday at 09:37 AM Posted Sunday at 09:37 AM Draga Mina, rado bih ucestvovala na temi ali ja sam jako stara i tesko da imam parnjaka na forumu. Htela ja to ili ne, godine, zivotno iskustvo, fizicko, mentalno, emotivno zdravlje uticu na dozivljaj stvarnosti i komentare koje ostavljam na temama. Na mrezi sam skoro 30godina i ono sto me je od pocetka privlacilo takvom nacinu komunikacije je anonimnost. ne vezujem se za nick name, citam teks i reagujem, najcesce i ne pogledam ko je napisao komentar. Vremenom, zapamtila sam neke clanove od cijih komentara strepim i vise se bavim njima nego onima koji lajkuju moje upise. Oni su mi korektivni faktor, pomazu mi da zadrzim jasnocu uvida, dijalog koji meni u stvarnom zivotu jako nedostaje. Otkricu vam jednu tajnu: na forumu je i clan za ciji bih lajk dala pola penzije. Bez brige, to se nece desiti jer se i nije desilo za sve ove godine na forumu.😉 1
Mina D. Harker Posted Sunday at 09:47 AM Author Posted Sunday at 09:47 AM @Pletilja "jako stara", ali zato najhrabrija. 😉 Hvala na komentaru. 🙂
Dragan Posted Sunday at 10:21 AM Posted Sunday at 10:21 AM Po feministickoj liniji Mina D. Harker <=> Dame Time Po slaganju glede izvesnih tema Dragan <=> Klotzen, Baby, Jezebel, Pletilja, vilhelmina, Dame Time, ters, ras kass, Beonegro, nonick, Ludi za Poli, DJORDJE, zoran59, 033zero330 ... 1
DameTime Posted Sunday at 10:33 AM Posted Sunday at 10:33 AM Po feminističkim stavovima -> @Mina D. Harker Po "ženskoj energiji" -> @kojihit Po stavovima na većinu društveno-političkih tema -> @Smrtokapa Što se tiče karaktera, najsličnija sam sa ljudima sa kojima sam se (ili se i dalje) ovde najviše raspravljam. Pa proceni sama 😁 2
Mina D. Harker Posted Sunday at 10:33 AM Author Posted Sunday at 10:33 AM Sve nabrojane članice su i meni samoj bliske, a dodala bih i možda iznenađujuću poveznicu sa Drugom Crnim (filmofil, ponekad nepopularni politički stavovi ali odvažnost da ih iznese). Nadam se da se DC neće ljutiti zbog poređenja 😄 1
Mina D. Harker Posted Sunday at 10:43 AM Author Posted Sunday at 10:43 AM @DameTime haha, dobro ti je ovo za karakter, samokritika je uvijek very much appreciated. 🙌 Da je Smrtokapa biti lako, Smrtokapa bi bio svako, shout out i za Rexa sa čijim se stavovima (do sad opserviranim) takođe slažem. 1
Smrtokapa Posted Sunday at 11:36 AM Posted Sunday at 11:36 AM (edited) ^ Istina je, nije meni lako. Što se teme tiče, prvo mi pada na pamet gospodin Barkli kod koga mi se često događa da pročitam njegov post i pomislim, "eto, ovako bih i ja napisao, samo da sam hteo da se iscimam znao i umeo." Shoutout i za gospođicu DameTime (nije samo ti meni vojvodo ja tebi serdare), s tim što se OP zahtevano pogađanje karaktera svrstava u šifru Ife. 😁 Edited Sunday at 11:44 AM by Smrtokapa 1 2
DameTime Posted Sunday at 06:23 PM Posted Sunday at 06:23 PM 6 hours ago, Smrtokapa said: Shoutout i za gospođicu DameTime (nije samo ti meni vojvodo ja tebi serdare), s tim što se OP zahtevano pogađanje karaktera svrstava u šifru Ife. 😁 Ne znam kako da ovo protumačim 😂
Recommended Posts