jevrem69 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Neverovatan je podatak da je drugi set koji je Novak dobio sa 6 : 2 trajao citavih 55 minuta ................ mislim da je samo jedan servis gem dobio relativno glatko sa nulom, u vecini ostalih gemova se vodila borba, slicno je bilo i na servis protivnika. I opet previse propustenih brejk lopti .................
alcesta Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, jevrem69 said: Ali nece ga Zverev osvojiti, nanizati Novaka, Sinera i Alkaraza je nemoguca misija ............. Mislim da nema veze ko mu je u žrebu. I da stigne u finale bez Alkaraza, izgubio bi ga. 1
Helena Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Ma nema potrebe za nerviranjem. Novak ionako ne može osvojiti RG. Zverev će biti nepremostiva prepreka u ovom trenutku. Šansu treba tražiti na Vimbldonu. A i Zverko je zaslužio neki GS. Najbolji igrač koji nije osvojio GS. Ouf, ne bih se ja složila ovde.
Boxy Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Dracarys said: Ma nema potrebe za nerviranjem. Novak ionako ne može osvojiti RG. Zverev će biti nepremostiva prepreka u ovom trenutku. Šansu treba tražiti na Vimbldonu. A i Zverko je zaslužio neki GS. Najbolji igrač koji nije osvojio GS. Nalbandijan izmislio tenis za Zvereva 2
Helena Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Nisam htela da ga navedem, a prvi mi je pao na pamet uz Ferera, al sam mislila da će @McLeod uskočiti
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ma servirao je za set, a sad će Drejper servirati za meč Novak kaže da je Miljan završio u bolnici i da zato danas nije bio u boksu 1
jevrem69 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 24 minutes ago, alcesta said: Hoće li Monfis opet pet setova Ipak nece, iako mu se Drejper nudio sa xy neiskoriscenih brejk lopti ................ prosto se vidi da nema vise snage .................. sada videh ovu informaciju u vezi zdravstvenog stanja omiljenog clana Novakovog tima, tako da verujem da je i to objasnjenje zasto je danas bio onako zamisljen i pomalo odsutan ...........
alcesta Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Pih, šteta. Nisam gledala ceo Novakov meč, prvi put čujem za Amanovića Evo sad čitam na SK da su ga već i operisali Edited 17 hours ago by alcesta
Dracarys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zverev još nije završio karijeru, a ima dva završna mastersa, 5 mastersa i 1 zlato na OI. 1
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Možda sore loser ali u pravu je čovjek. Iako su moje simpatije bile na Filsovoj strani, publika je vanredno iritantna. 'It can't look like a circus' - Munar on crowd Quote Jaume Munar has criticised the "circus" created by French Open crowds and accused them of a "complete lack of respect" in his five-set loss to home favourite Arthur Fils.
alcesta Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ni Kecmanović nije oduševljen. https://sportklub.n1info.rs/tenis/roland-garros/kecmanovic-grozno-je-bilo-sav-sam-ispljuvan-bezobrazluk/ 1
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Gledam malo preko strima Olgin mec, ne moze ona sa ovako slabim servisom da uradi mnogo u ovom mecu, ali i da se eventualno pozicionira medju prvih 20 teniserki ................. Drugi servis joj bukvalno samo sluzi da zapocne poen, a onda to Sabalenka nemilosrdno iskoriscava i stvari izgledaju kao u streljani ..................... Olga je pocela da joj parira i u razmenama, vratila je jedan brejk, tako da je jos uvek u igri za set ..................... Edited 3 hours ago by jevrem69
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedan promaseni smec na mrezi ju je delio od egala u drugom ................... inace je odlicno reternirala na protivnicine servise, cak je spasla i mec loptu i imala sansu za novi brejk. Steta, ali ovo joj je bila velika skola, previse duplih i manje od 30% dobijenih iz tog udarca ...................
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, jevrem69 said: Gledam malo preko strima Olgin mec Jel može link za taj strim, hvala 🙏
jevrem69 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Mina D. Harker said: Jel može link za taj strim, hvala 🙏 https://jokerfreestreams.com/c97086cb/2ec4763a/6663a1c2 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U sustini, nije odigrala los mec, Azarenka je ipak prejaka, iako joj ovo nije najbolja podloga. Sad da se stabilizuje i izvuce pozitivne stvari iz ovoga, sa ovim nivoom partija bice u top 20 na kraju sezone.
Recommended Posts