Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I dalje bez prvog servisa Siner, ali džaba... 

Edit

Najzad jbt... Čovek nije pogodio nijedan prvi servis u ovom gemu.. 

Edited by Issey
Posted

Ubija ga Siner sa riternom, a Novak svoje sanse poklanja nerezonskim igranjem dropsotova i kasnjenjem da se namesti na udarce iz trka. Nema nista od tajbrejka, nece ovo jos dugo trajati. 

Posted

Napravio je brejk, valjda je i to nešto... od seta očigledno nema ništa, a nekako sam prilično ubeđena da bi i TB izgubio.

Malopre mi majstor zamenio risiver, ali sad nemam što ni paliti televizor.

• Like 1
Posted

Dakle, Novak je izgubio drugi set najvise zbog dosta propustenih sansi na Sinerov drugi servis (prvi mu je bio jedva nesto iznad 54%) i nerezonskog igranja dropsotova kao jednog od nacina da skrati duge razmene. Pored toga, u par situacija je imao priliku da odigra pasing kada mu je Siner bio na mrezi, ali je on nerezonski barem dva puta, pokusao da lobuje igraca visokog 1,91 m. I treca, podjednako vazna stavka za gubitak seta se odnosi i na fantasticne riterne koje pirgavi odigrava, u tom elementu igre je danas nadmasio Novaka ................ Da rezimiram, tri jedina Novakova protivnika na ATP turu su: Siner, godine i ponekad Alkaraz ..................... drugu stvar ne moze da pobedi, treceg protivnika dobija jos uvek sa vremena na vreme, ali sa ovim prvim ima neresiv problem u poslednjih godinu i po dana, koji cak ne moze da resi ni na podlogama gde Siner do sada nije bio dominantan .......................

7 minutes ago, alcesta said:

Napravio je brejk, valjda je i to nešto... od seta očigledno nema ništa, a nekako sam prilično ubeđena da bi i TB izgubio.

Malopre mi majstor zamenio risiver, ali sad nemam što ni paliti televizor.

Upali risiver, tajbrejk te zove ..................... 😅

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Borky said:

Uzima ga Berdih na iskustvo 😃. Kao da su obrnuli godine pa ovaj srlja i napravi neka extra poen al ovaj ivjek lagano uzme gem.

Баш личи на тону мечева које је Новак играо раније. Као противник је ту, али знаш да ће Новак добити... сад су замјењене улоге

Posted

Kakvo rasipanje poena sa neiznudjenim greskama, pa samo u ovom servis gemu je promasio dva ili cak tri forhenda skoro metar u aut ............... dakle i kada nije pod tolikim pritiskom on promasuje, dakle nema veceras poverenja u svoje udarce .....................

Posted
47 minutes ago, L' Imperatore said:

baš je gadan Sinner sa ovom neistegnutom rukom na forehandu. Čini se kao da svaki drugi forehand pogodi rubom

Ono, bukvalno bi dečji rođendan pokvario samom svojom pojavom :thumbdown:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Ne mogu da verujem da od 40 15 gubi gem... pa ovo je neverovatno .
Ma daj covece jel moguce da ovaj odvratni ima toliko srece protiv Noleta.. Nadrealne stvari!

Edited by Saxon01
Posted
45 minutes ago, jevrem69 said:

Upali risiver, tajbrejk te zove ..................... 😅

Upalila sam ga taman za ovaj poslednji gem i set lopte. Sad ću opet da ga ugasim :classic_rolleyes:

Posted (edited)

izgubio je mec zbog ocajnog riterna na drugi servis ................. zaista mu niko nije kriv ................... i onda kao po pravilu ide vrlo rizican servis gem .......................

Edited by jevrem69