Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Carl Johnson said:

Primer zasto je cica goat

Apsolutno poen koji je Zverev svojom pasivnoscu i time sto se stegao kao grlica izgubio...i to se vidja na svakom mecu koji igra Zverev, posebno na slemovima.

Zverev je veci Marej od Mareja...

• Like 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Boxy said:

Apsolutno poen koji je Zverev svojom pasivnoscu i time sto se stegao kao grlica izgubio...i to se vidja na svakom mecu koji igra Zverev, posebno na slemovima.

Bio je i Novak pasivan u razmenama na onu jedinu brejk loptu koju je imao u prvom setu, tako da .............. u mecu sa Muteom je prosuo brdo brejk lopti samo u jednom svom servis gemu, slicno je bilo i protiv Noria ....................

Edited by jevrem69
Posted
3 minutes ago, jevrem69 said:

Bio je i Novak pasivan u razmenama na onu jedinu brejk loptu koju je imao u prvom setu, tako da .............. u mecu sa Muteom je prosuo brdo brejk lopti samo u jednom svom servis gemu, slicno je bilo i protiv Noria ....................

Nisam gledala sve, ja pricam o onoj bp koja je bas pokazna vezba kako Zverev igra velike poene.

Nista nije protiv Djokovica, uostalom danas sam napisala da je 70-30 za njega, nema potrebe da skacete i da ga branite

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
2 minutes ago, Boxy said:

Nisam gledala sve, ja pricam o onoj bp koja je bas pokazna vezba kako Zverev igra velike poene.

Nista nije protiv Djokovica, uostalom danas sam napisala da je 70-30 za njega, nema potrebe da skacete i da ga branite

Niko ga ne brani, samo se iznose gole cinjenice .............. Ja sada mogu po toj istoj matrici da kazem, da posto nije u stanju da normlano odservira za mec, da ce tesko doci do vise od jednog seta protiv Sinera ........................

Edited by jevrem69
Posted

Dobro je, pustili su ga da sedne :classic_biggrin: a i Koreča bi mogao da se mane filozofije, pogotovo na francuskom :classic_tongue:

25 minutes ago, Boxy said:

Ne bih ja tu poredila njih dvojicu, kod Marija je to prosto stil igre, takav mu je valjda temperament i uzdao se uvek da će mu ta taktika doneti ključne poene, a kod Zvereva što kažeš stegne se i povuče kad ne treba, a kad je sve po njegovom nema problem da izlazi napred i dominira.

Ja sam se danas više uzdala u njegov raspad nego u Novakovu igru, mada nisam sigurna da imam želju da gledam ove drop šotove protiv Sinera :default_sofa:

U svakom slučaju lepo, ali kad Zverev ovako prolazi protiv Novaka koji je trenutno usporeni film u poređenju sa Sinerom i Alkarazom, kako bi tek izgledalo njegovo polufinale ne volim ni da zamišljam.

• Like 1
Posted

Najvazniji mec do kraja karijere uz eventualnu reprizu na Vimbldonu, igra Novak u petak .................... koliko je bila pametna odluka sto je podigao formu u Zenevi ...................

• Like 1
Posted
6 minutes ago, alcesta said:

Dobro je, pustili su ga da sedne :classic_biggrin: a i Koreča bi mogao da se mane filozofije, pogotovo na francuskom :classic_tongue:

Ne bih ja tu poredila njih dvojicu, kod Marija je to prosto stil igre, takav mu je valjda temperament i uzdao se uvek da će mu ta taktika doneti ključne poene, a kod Zvereva što kažeš stegne se i povuče kad ne treba, a kad je sve po njegovom nema problem da izlazi napred i dominira.

Ja sam se danas više uzdala u njegov raspad nego u Novakovu igru, mada nisam sigurna da imam želju da gledam ove drop šotove protiv Sinera :default_sofa:

U svakom slučaju lepo, ali kad Zverev ovako prolazi protiv Novaka koji je trenutno usporeni film u poređenju sa Sinerom i Alkarazom, kako bi tek izgledalo njegovo polufinale ne volim ni da zamišljam.

Marej ima dva Vimbldona i USO u eri big 3, nema potrebe za poređenjem sa Sašom.

Inače, najgori slem dobi odličnu završnicu, silna šteta će biti ako ovo pakovanje konjske masti osvoji turnir.

Niko nije komentarisao pogodak Muzetija linijskog sudije.

Posted

Potopiće Sinera u petak. Nikad neću da mu verujem na šljaci. Na hardu je bog, ali on još uvek nema ni osvojen masters na šljaci, tek samo jedno finale, igrano pre dve nedelje.

Posted
2 minutes ago, Dracarys said:

Potopiće Sinera u petak. Nikad neću da mu verujem na šljaci. Na hardu je bog, ali on još uvek nema ni osvojen masters na šljaci, tek samo jedno finale, igrano pre dve nedelje.

A jesi li baš morao...

• Thanks 1
Posted (edited)
7 minutes ago, alcesta said:

^^ Ne slažem se, najvažnije mečeve do kraja karijere ne može da igra petkom nego samo nedeljom :classic_cool:

ako probije psiholosku barijeru zvanu Siner, svasta je moguce ............... mozda ce bas sa Sinerom igrati vazan mec na travi na Vimbldonu 😁 .................. u nedelju 😅 .....................

Edited by jevrem69