MC Thunder 2 Posted Sunday at 06:10 AM Posted Sunday at 06:10 AM 8 hours ago, alberto.ascari said: Penal za Mečku, oba pilota+1 mesto na startu. Zbog onog ranijeg izlaska iz boksa? Ma dal me zajebavaju da za to ide position penalty!?
Romantik Posted Sunday at 07:03 AM Posted Sunday at 07:03 AM Tako kazu sudije. I ja sam ocekivao samo finansijksu kaznu.
alberto.ascari Posted Sunday at 09:53 AM Posted Sunday at 09:53 AM 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Zbog onog ranijeg izlaska iz boksa? Ma dal me zajebavaju da za to ide position penalty!? Da.
nlavrnja Posted Sunday at 12:42 PM Posted Sunday at 12:42 PM 6 hours ago, Romantik said: Isle su kvalifikacije uzivo na Arena Sport 6. Pre samog pocetka je na kanalu gde je inicijalno bilo predvidjeno, a gde se oduzio tenis, isao kajron da ce F1 biti na AS6, e sad ne znam je li kajron isao sve vreme ili samo pred sam pocetak, jer sam ja odmah presao. S druge strane kvalifikacije u Moto 3 nisam pronasao nigde. I za sutra sam video da F1 i Moto GP su uvrsteni u program za prenose, ali nisam u semi pronasao trke u Moto 2 i Moto 3 uzivo, sto je stvarno uzas ako bude tako. Ne prenose ni f2 i f3... od tih govana jednostavno nista bolje nisam ni ocekivao, oni nijedan sport koji prenose i njihovu publiku ne razumeju osim fudbala. Kakvi caciji, takvi i prenosi, da se strpimo valjda jos malo.... 1
Hertzog Posted Sunday at 03:07 PM Posted Sunday at 03:07 PM Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. 1 1
Nicklord Posted Sunday at 03:13 PM Posted Sunday at 03:13 PM 5 minutes ago, Hertzog said: Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. Male su šanse da će iko od nas to doživeti 😄 ali ako misliš na ovaj start, meni očekivano jer je jedini na srednjim od svih napred
JPM Posted Sunday at 03:15 PM Author Posted Sunday at 03:15 PM Ko ce drugi da prijavi Landa nego Max 🙂
JPM Posted Sunday at 03:29 PM Author Posted Sunday at 03:29 PM (edited) 24 minutes ago, Hertzog said: Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. Leclerc ide na jedan stop. EDIT: Leclerc je hteo na jedan stop, nisu ga poslusali. Edited Sunday at 03:32 PM by JPM 1
Hertzog Posted Sunday at 03:34 PM Posted Sunday at 03:34 PM Malo sutra na 1, opet iste gume. Lec prijavljuke jednu strategiji a oni guraju drugu. Budale nevidjene
Dzoni_m Posted Sunday at 03:34 PM Posted Sunday at 03:34 PM Ferrari uradio double stack……..ako ne otpadne tocak dobro je
JPM Posted Sunday at 03:36 PM Author Posted Sunday at 03:36 PM 1 minute ago, Hertzog said: Malo sutra na 1, opet iste gume. Lec prijavljuke jednu strategiji a oni guraju drugu. Budale nevidjene Hteo je vozac na jedan stop, strategija D. Ali nisu ga poslusal. Cak ih je i molio 😄 Doduse Leclerc je trenutno najbrzi.
Dzoni_m Posted Sunday at 03:44 PM Posted Sunday at 03:44 PM (edited) Lando neki problem? Mnogo brzo ga je stigao Lekler. edit: bice da su gume. Edited Sunday at 03:45 PM by Dzoni_m
JPM Posted Sunday at 03:46 PM Author Posted Sunday at 03:46 PM 2 minutes ago, Dzoni_m said: Lando neki problem? Mnogo brzo ga je stigao Lekler. edit: bice da su gume. Gume, prvi je stao. Ko bi rekao da ce Red Bull ovako da se blamira.
JPM Posted Sunday at 03:54 PM Author Posted Sunday at 03:54 PM Koja je fora sa Antonelijem i mekim gumama, nema sanse da izgura do kraja. E sad ce biti ludnica do kraja. Russell na koriscenim srednjim, Leclerc na tvrdim, Lando na novim srednjim.
Hertzog Posted Sunday at 04:00 PM Posted Sunday at 04:00 PM Mi na hardu, prestice nas i ko nije mislio
JPM Posted Sunday at 04:00 PM Author Posted Sunday at 04:00 PM Russell je na novim mekim zapravo. Dakle ludnica. Bukvalno se Mercedes i Ferari trude da ih Meklaren dobije.
Hertzog Posted Sunday at 04:01 PM Posted Sunday at 04:01 PM Just now, JPM said: Russell je na novim mekim zapravo. Dakle ludnica. Puno krugova za te gume
JPM Posted Sunday at 04:03 PM Author Posted Sunday at 04:03 PM 1 minute ago, Hertzog said: Puno krugova za te gume Slusam Landov radio, on misli da su meke pravi izbor 😄 Koma. Russell se buni, Lando brani Mercedes. Ferari nista ne prica LOL
JPM Posted Sunday at 04:09 PM Author Posted Sunday at 04:09 PM Sa Tsunodinog bolida otpali delovi prednjeg krila. Kakva razlika u odnosu na proslu trku LOL
Hertzog Posted Sunday at 04:18 PM Posted Sunday at 04:18 PM Trka haoticna. Non stop se prestizu a grafika ne radi. Odlicni su momci
JPM Posted Sunday at 04:31 PM Author Posted Sunday at 04:31 PM WOOOOOOHOOOOO!!!!! Russell pod istragom da mu se DRS otvara kad ne treba.
Dzoni_m Posted Sunday at 04:34 PM Posted Sunday at 04:34 PM E neka duvaju sa ovim upozorenjima o track limits. Sta vise tupe. Stavi hebeni sljunak i visoki ivicnjak a ne liniju. Hebala ih linija 1 1
Recommended Posts