MC Thunder 2 Posted April 13 Posted April 13 8 hours ago, alberto.ascari said: Penal za Mečku, oba pilota+1 mesto na startu. Zbog onog ranijeg izlaska iz boksa? Ma dal me zajebavaju da za to ide position penalty!?
alberto.ascari Posted April 13 Posted April 13 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Zbog onog ranijeg izlaska iz boksa? Ma dal me zajebavaju da za to ide position penalty!? Da.
nlavrnja Posted April 13 Posted April 13 6 hours ago, Romantik said: Isle su kvalifikacije uzivo na Arena Sport 6. Pre samog pocetka je na kanalu gde je inicijalno bilo predvidjeno, a gde se oduzio tenis, isao kajron da ce F1 biti na AS6, e sad ne znam je li kajron isao sve vreme ili samo pred sam pocetak, jer sam ja odmah presao. S druge strane kvalifikacije u Moto 3 nisam pronasao nigde. I za sutra sam video da F1 i Moto GP su uvrsteni u program za prenose, ali nisam u semi pronasao trke u Moto 2 i Moto 3 uzivo, sto je stvarno uzas ako bude tako. Ne prenose ni f2 i f3... od tih govana jednostavno nista bolje nisam ni ocekivao, oni nijedan sport koji prenose i njihovu publiku ne razumeju osim fudbala. Kakvi caciji, takvi i prenosi, da se strpimo valjda jos malo.... 1
Hertzog Posted April 13 Posted April 13 Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. 1 1
Nicklord Posted April 13 Posted April 13 5 minutes ago, Hertzog said: Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. Male su šanse da će iko od nas to doživeti 😄 ali ako misliš na ovaj start, meni očekivano jer je jedini na srednjim od svih napred
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 (edited) 24 minutes ago, Hertzog said: Ja maje mi pocinjem ozbiljno da sumnjam da cu ilada vise doziveti da ferrari osvoji titulu. Leclerc ide na jedan stop. EDIT: Leclerc je hteo na jedan stop, nisu ga poslusali. Edited April 13 by JPM 1
Hertzog Posted April 13 Posted April 13 Malo sutra na 1, opet iste gume. Lec prijavljuke jednu strategiji a oni guraju drugu. Budale nevidjene
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 1 minute ago, Hertzog said: Malo sutra na 1, opet iste gume. Lec prijavljuke jednu strategiji a oni guraju drugu. Budale nevidjene Hteo je vozac na jedan stop, strategija D. Ali nisu ga poslusal. Cak ih je i molio 😄 Doduse Leclerc je trenutno najbrzi.
Dzoni_m Posted April 13 Posted April 13 (edited) Lando neki problem? Mnogo brzo ga je stigao Lekler. edit: bice da su gume. Edited April 13 by Dzoni_m
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 2 minutes ago, Dzoni_m said: Lando neki problem? Mnogo brzo ga je stigao Lekler. edit: bice da su gume. Gume, prvi je stao. Ko bi rekao da ce Red Bull ovako da se blamira.
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 Koja je fora sa Antonelijem i mekim gumama, nema sanse da izgura do kraja. E sad ce biti ludnica do kraja. Russell na koriscenim srednjim, Leclerc na tvrdim, Lando na novim srednjim.
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 Russell je na novim mekim zapravo. Dakle ludnica. Bukvalno se Mercedes i Ferari trude da ih Meklaren dobije.
Hertzog Posted April 13 Posted April 13 Just now, JPM said: Russell je na novim mekim zapravo. Dakle ludnica. Puno krugova za te gume
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 1 minute ago, Hertzog said: Puno krugova za te gume Slusam Landov radio, on misli da su meke pravi izbor 😄 Koma. Russell se buni, Lando brani Mercedes. Ferari nista ne prica LOL
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 Sa Tsunodinog bolida otpali delovi prednjeg krila. Kakva razlika u odnosu na proslu trku LOL
Hertzog Posted April 13 Posted April 13 Trka haoticna. Non stop se prestizu a grafika ne radi. Odlicni su momci
JPM Posted April 13 Author Posted April 13 WOOOOOOHOOOOO!!!!! Russell pod istragom da mu se DRS otvara kad ne treba.
Dzoni_m Posted April 13 Posted April 13 E neka duvaju sa ovim upozorenjima o track limits. Sta vise tupe. Stavi hebeni sljunak i visoki ivicnjak a ne liniju. Hebala ih linija 1 1
Recommended Posts