Radoye Posted Sunday at 04:19 PM Posted Sunday at 04:19 PM Samo Rasel. Hamilton i Lekler su bili diskvalifikovan zbog preniskog bolida / istrcane daske na COTA 2023.
DASUBO Posted Monday at 12:49 PM Posted Monday at 12:49 PM Doooooobro, znači ovako izgleda kada navijaš za Ferari. Hm, prilično neugodna stvar, bogamu...😀 Kakva jebena skupina oooozbiljnih amatera. Užas. Šta se dešava sa Saincom? Potonu čovek k'o šljiva u balegu, niđe ga nema. Sa druge strane, Albon kida. Džordž se oslobodio sene Hamiltona i u poziciji kada svi znaju da bolid nije na top mašina daje maksimalan rezultat. Kimi mnogo bolji no što sam mislio.
Hertzog Posted Monday at 02:48 PM Posted Monday at 02:48 PM Ralf Schumacher izjavio da ima insajderake informacije da yuki prelazi u RBR za VN Japana. Videcemo ima li istine u tome
Radoye Posted Monday at 04:05 PM Posted Monday at 04:05 PM On 3/24/2025 at 12:49 PM, DASUBO said: Šta se dešava sa Saincom? Potonu čovek k'o šljiva u balegu, niđe ga nema. Sa druge strane, Albon kida. Expand Mozda je Albon mnogo bolji nego sto smo mislili? RBR je jako nezdrava sredina za mlade vozace, spalili su ih previse za kratko vreme. Albon, Sainc, Buemi, Vernj pa i Kvjat, svi su oni solidni vozaci koji su mogli da se razviju u jako kvalitetne da se sa njima dobro radilo. Umesto toga baceni su u vatru i posle samo par slabijih rezultata najureni. OK, takav sistem im je rodio dve zlatne koke Fetela i Maksa ali evo sada moraju da se snalaze i krpe s koca i konopca da popune preostala 3 mesta u svojim bolidima. On 3/24/2025 at 12:49 PM, DASUBO said: Džordž se oslobodio sene Hamiltona i u poziciji kada svi znaju da bolid nije na top mašina daje maksimalan rezultat. Kimi mnogo bolji no što sam mislio. Expand Dzordz je jos u Vilijamsu pokazivao da je opasan talenat. I to je razlika izmedju RBR i Mercedesa, ovde ce da docekaju mladog vozaca i daju mu priliku da se razvije. Kimi je dosao na pravo mesto. 1
Nicklord Posted Monday at 04:33 PM Posted Monday at 04:33 PM Muči se u kvalifikacijama Sajnc ali ništa neočekivano ja bih rekao. Imali su on i Albon isti pace tokom trke. 12s razlike je bilo na kraju a startovao je Sajnc dosta iza Albona. Verujem da će stići Albona do EU trka u maju.
Dzoni_m Posted Monday at 07:02 PM Posted Monday at 07:02 PM Inace, mnogo raduje forma Vilijamsa. Drago mi je da vise nisu strogo na zacelju. 1
Recommended Posts