FORMULA 1 HEINEKEN CHINESE GRAND PRIX 21-23.03.2025 - Page 3 - AutoMoto Sportovi - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doooooobro, znači ovako izgleda kada navijaš za Ferari. Hm, prilično neugodna stvar, bogamu...😀

Kakva jebena skupina oooozbiljnih amatera. Užas.

Šta se dešava sa Saincom? Potonu čovek k'o šljiva u balegu, niđe ga nema. Sa druge strane, Albon kida. 

Džordž se oslobodio sene Hamiltona i u poziciji kada svi znaju da bolid nije na top mašina daje maksimalan rezultat. Kimi mnogo bolji no što sam mislio.

Posted
3 hours ago, DASUBO said:

Šta se dešava sa Saincom? Potonu čovek k'o šljiva u balegu, niđe ga nema. Sa druge strane, Albon kida. 

Mozda je Albon mnogo bolji nego sto smo mislili? 

RBR je jako nezdrava sredina za mlade vozace, spalili su ih previse za kratko vreme. Albon, Sainc, Buemi, Vernj pa i Kvjat, svi su oni solidni vozaci koji su mogli da se razviju u jako kvalitetne da se sa njima dobro radilo. Umesto toga baceni su u vatru i posle samo par slabijih rezultata najureni. OK, takav sistem im je rodio dve zlatne koke Fetela i Maksa ali evo sada moraju da se snalaze i krpe s koca i konopca da popune preostala 3 mesta u svojim bolidima.

3 hours ago, DASUBO said:

Džordž se oslobodio sene Hamiltona i u poziciji kada svi znaju da bolid nije na top mašina daje maksimalan rezultat. Kimi mnogo bolji no što sam mislio.

Dzordz je jos u Vilijamsu pokazivao da je opasan talenat. I to je razlika izmedju RBR i Mercedesa, ovde ce da docekaju mladog vozaca i daju mu priliku da se razvije. Kimi je dosao na pravo mesto.

• Like 1
Posted

Muči se u kvalifikacijama Sajnc ali ništa neočekivano ja bih rekao. Imali su on i Albon isti pace tokom trke. 12s razlike je bilo na kraju a startovao je Sajnc dosta iza Albona. Verujem da će stići Albona do EU trka u maju.