Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ko se o Koštunicu opeče i u studente duva.

Mora se priznati da protesti ne liče na one od prije godinu dana. Ne možete se zbog toga ljutiti na ljude koji upozoravaju na to. Siguran sam da bi takvi prije ruku otkinuli nego glasali za Vučića.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
13 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ko se o Koštunicu opeče i u studente duva.

Mora se priznati da protesti ne liče na one od prije godinu dana. Ne možete se zbog toga ljutiti na ljude koji upozoravaju na to. Siguran sam da bi takvi prije ruku otkinuli nego glasali za Vučića.

Pa nece glasati za njega, ali ce ostati kući na dan glasanja, a baba od 80g će izaći i dati glas Vucicu, toj babi je odlična penzija od 250e i mitomanija režima.

Posted

Ne možeš to tek tako konstatovati. Možda neko bude toliko razočaran pa ne izadje ali to nije pravilo.

Ne mogu ljudi koji su svo vrijeme kontra Vučića biti razlog zašto će ovaj ( pu pu daleko bilo) opet dobiti izbore. Zbog njih ih nikada nije dobio.

I naročito ne mogu biti krivi za to ako promjene poslije Vučića budu samo kozmetičke ... I tu je sav nesporazum.

Ja se ovde povlačim, izvinjavam se na ometanju revolucije 🙂

• Thanks 1
Posted
8 hours ago, rodriguez said:

Fašizam su na ovim prostorima pobedili partizani tj komunisti.

Ne bi ti smetalo ni obožavanje Staljina i sovjetske Rusije, ni antigrađanska, antikapitalistička i antizapadna ideologija, ni neselektivno proterivanje i ubistva pripadnika poraženih nacija? Na sve bi to pristao u borbi brotiv fašista i nacista?

Govorim samo o vremenu rata i periodu neposredno posle istog.