Milutinov Tata Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 13 minutes ago, robespierre said: Amateri iz SSP-a nisu propustili priliku da ne ispadnu degenerici i osvojili su grandioznih 1.5% u Mionici. Bravo genijalci, 70 i kusur glasova poklonjeno Hulji. Ne sumanjm da će isto uraditi i na republičkom nivou. Valjda shvate poruku
Klotzen Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) Negotin — Dušanovac 146 birača je glasalo ovako: Lista Aleksandar Vučić - 127 glasova. Ujedinjeni za Negotin - 15 glasova. Evropa - dva glasa. Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo ogroman broj i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih. Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje. Ja sam zadovoljan sa rezultatima u Sečnju, Mionica je opravdala očekivanja i napravila pomak u slabljenju režima dok je Negotin razočarenje. Čak i ako je to manje nego prošli put to je zaista poražavajući rezultat posle godinu dana pumpanja. Edited 36 minutes ago by Klotzen 1
robespierre Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 7 minutes ago, Milutinov Tata said: Valjda shvate poruku S obzirom na broj glasova koji su osvojili, velika je verovatnoća da im je SNS skupio potpise. Treba 200 potpisa, a nemaju ni blizu toliko glasova.
Barkley#34 Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago U Mionici je sns imao 4.154 glasa, što je za 10 više nego pre dve godine, na parlamentarnim, kada je sps osvojio 533 a srs 81. Za toliko su krajcovani sada. Preko 3.000 glasova za ujedinjene.
djura.net Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 4 minutes ago, Klotzen said: Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje. zasto ne bi mogli da budu u tim izbornim odborima?
Barkley#34 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 minute ago, Klotzen said: Negotin — Dušanovac 146 birača je glasalo ovako: Lista Aleksandar Vučić - 127 glasova. Ujedinjeni za Negotin - 15 glasova. Evropa - dva glasa. Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo 50% i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih. Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje. Ne mora da znači da je danas pokradeno, imaš BM u kojima su bukvalno kupili celo selo. Realno je da bude ovako na tim mestima. I bez velike kupovine, uvek oni dobiju na malim i ruralnim biračkim mestima. Samo treba iskontrolisati da nema ubacivanja listića, u celini ovi glasovi ne prave razliku. Možeš da budeš na BM posmatrač ako si iz iste opštine, nebitno iz kog si naseljenog mesta. 2
Šiljokapi Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 4 minutes ago, Klotzen said: Negotin — Dušanovac 146 birača je glasalo ovako: Lista Aleksandar Vučić - 127 glasova. Ujedinjeni za Negotin - 15 glasova. Evropa - dva glasa. Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo 50% i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih. Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje. Ja sam zadovoljan sa rezultatima u Sečnju, Mionica je opravdala očekivanja i napravila pomak u slabljenju režima dok je Negotin razočarenje. Čak i ako je to manje nego prošli put to je zaista poražavajući rezultat posle godinu dana pumpanja. Za bold: Nisi u pravu, jedino ako je taj Dušanovac u sklopu beogradskog. Mala šala. Na lokalnim izborima kontrolor mora biti iz te opštine. Može biti raspoređen na bilo koje BM. Na republičkim kontrolu u ngd može da radi i neko iz Bora npr 1
ras kass Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Jedini razlog zasto su u tri opstine raspisani izbori je zato sto su velika uporista sns-a, gde su ocekivali statement pobede od 70-80%. Ti procenti mu trebaju da bi na republici uzeo 50%. Secanj mu je bio tezak fail na kraju.
Volter Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) 24 minutes ago, Barkley#34 said: U Mionici je sns imao 4.154 glasa, što je za 10 više nego pre dve godine, na parlamentarnim, kada je sps osvojio 533 a srs 81. Za toliko su krajcovani sada. Preko 3.000 glasova za ujedinjene. U Sečnju iznenađenje, tu su baš podbacili. Na prošlim izborima zajedno sa SPS-om 5669 glasova. Sada 4065. SPS je puko sa 1693 na 288. Prešalatali se kod studenata. Edited 14 minutes ago by Volter 1
Klotzen Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 13 minutes ago, Barkley#34 said: Ne mora da znači da je danas pokradeno, imaš BM u kojima su bukvalno kupili celo selo. Realno je da bude ovako na tim mestima. I bez velike kupovine, uvek oni dobiju na malim i ruralnim biračkim mestima. Samo treba iskontrolisati da nema ubacivanja listića, u celini ovi glasovi ne prave razliku. Možeš da budeš na BM posmatrač ako si iz iste opštine, nebitno iz kog si naseljenog mesta. Kupljeno ili pokradeno isto ti je. Nema šanse da neko dobije 90% posle 13 godina vlasti taman svaki dan gledali svi Informer. To je pokradeno. Više puta sam spominjao kako se to radi u selu gde imam vikendicu a ovo je još gori primer. Inače u tom selu gde imamo vikendicu ima jedno trećina stanovnika koja je protiv hulje ali ih pola ne izađe. Jedno 20% ljudi su neutralni i oni koji ne žive u selu a mi imamo uvek 80% izašlih na izbore što je nemoguće. I naravno 80% dobije hulja. Razlog je zato što nema kontrole i mogu da ubacuju izbore bez ikakvog straha. Da budem iskren tokom ovih godinu dana je bilo protesta u selu na veliko iznenađenje naprednjaka tako da me živo interesuju rezultati na prvim izoborima tamo. Tamo je inače i pre hulje Sloba isto tako dobijao 80%, od 2000-2012 je bilo prilično šareno gde su radikali pobeđivali sa nekih 25-30% pa posle njih dosta stranaka na oko 10%, da bi se od 2014 ušlo ponovo u trend 80% za hulju.
Tex_Willer Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Sps je totalno potonuo, oni njemu u koaliciji ne mogu doneti iznad 150k glasova, a ako idu sami postoji bojazan da će biti ispod cenzusa. Čak možda i manje od ovih 150k, al to je neka optimalna brojka.
Recommended Posts