Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, NMX said:

jasno je koliko je sati. Sljaka masinerija i dalje ali sljaka kada ima par lokacija, ovo ne moze da se ponovi na nivou cele drzave 

Tu mislim da si u pravu.

Doduše, taj "nedostatak" siledžija će on gledati da dopuni vojskom, policijom, nekakvim unapred donesenim zakonima da im omoguće bolje startne pozicije i sl... 

Sad, koliko će to uspeti, šta će biti, ko zna...

Ja od početka govorim da je potrebna žešća internacionalizacija svega ovoga i sledstveno oštre ciljane sankcije prema režimu i pojedincima koji ga čine / podržavaju...

Posted

Tu postoji grupa zemalja izolacionista koja se nažalost ne poklapa sa onima sa kojima najviše imamo posla... Francuska, Italija i najvećim delom Nemačka čuvaju dupe snsa. Tu su i varvari iz Mađarske i Slovačke za šou, braća Rusi... Jako teško, za sada.

Posted

Jebeni hdz jeste konstantno na vlasti( sem 2 mandata sdp), ali nema ni blizu ovu kontrolu, niti postoje nepravilnosti u toku izbora, ovo kod što se dešava ima mozda po Africi i Aziji i to je to.

Posted (edited)

Naravno Informer se prvi javio sa rezultatima dva biračka mesta u Mionici i jedno u Negotinu. Ubedljiva pobeda SNS-a.

Iz opozicije za Insajder tvrde da za sada opozicija ima blagu prednost u Mionici.

Edited by Volter
Posted
4 minutes ago, Volter said:

Naravno Informer se prvi javio sa rezultatima dva biračka mesta u Mionici i jedno u Negotinu. Ubedljiva pobeda SNS-a.

Iz opozicije za Insajder tvrde da za sada opozicija ima blagu prednost u Mionici.

Iskreno sve ispod nekih 58% za gobline je odličan rez, u ovim sredinama je vukao masovno svoju prednost gde je sa sps znao imati i preko 80%.

Posted
25 minutes ago, Klotzen said:

Pride postoji gomila mesta gde opozicija i studenti ne postoje a praktično ne postoji ni jedno mesto gde hulja nema makar 10-20% pristalica od kojih će probrati kontrolore i ostale koji treba se brinu o izborima.

Koja su to mesta i koliko ljudi živi u njima?

Valjda cele godine vidimo da se ljudi bez problema nose sa lokalnim ćacijima. Problem su policija i kad pošalju prvu ekipu batinaša.

• Like 1
Posted

U Mionici će verovatno sekta imati malo preko 50%, uz sve što su radili. Nije ni čudo da su toliko batinaša tamo poslali. Ogroman pad u odnosu na 2023. kada su sns+sps+srs imali 66%. Još da vidimo razliku u broju glasova u odnosu na tada.

Posted (edited)

@Barkley#34

U 50% sela u skoro svakoj opštini studenti i opozicija ne postoje. Postoje manje opštine tipa Ćićevac, Knić, Lebane, Bač, Alibunar .... gde verovatno ne postoje uopšte, naravno mislim na ljude spremne da se kandiduju ili bore na izbornim mestima i slično.

Edited by Klotzen
Posted

Kada su u pitanju sela, to će pokriti neko iz grada. Dovoljno je da postoji makar nekoliko ljudi u svakom selu koji su raspoloženi da nešto urade, kao danas u Mionici ili ranije u okolini Kraljeva. Npr. na ovim izborima su u Mionici na listu stavili ljude koji pripadaju svakom biračkom mestu a spremni su za zajedničku priču. Uostalom, vidi se da su na svim BM osvojili neki glas.

Ranije opozicija bukvalno nije imala članove odbora na svim BM, to sada nije slučaj. Ako je moglo u Sečnju ili Mionici ili Kosjeriću, biće nekog i u Baču.

Inače, Sloba je počišćen 2000. ali je npr. imao više glasova u nekim gradovima, tipa Požarevac ili Vranje. Međutim, u ostalim mestima mu je jasna većina rekla: odjebi.

• Like 2
Posted (edited)

Glas mladih u Sečnju 34 odsto. Ovo mi je neverovatno. Sjajan rezultat. U Negotinu su imali 38 mandata, a sada 33. Opozicija 12. U Mionici SNS kaže da imaju 52 odsto.

Nije ovo loše, pogotovo sam iznenađen za Sečanj.

Edited by Volter
  • Like 2
Posted (edited)
14 minutes ago, Klotzen said:

@Barkley#34

U 50% sela u skoro svakoj opštini studenti i opozicija ne postoje. Postoje manje opštine tipa Ćićevac, Knić, Lebane, Bač, Alibunar .... gde verovatno ne postoje uopšte, naravno mislim na ljude spremne da se kandiduju ili bore na izbornim mestima i slično.

Mnogo se baca krivica na ljude u manjim sredinama a Beograd dopušta okupaciju svog centra. Hulja zna da ne može dobiti i Mionicu ni Kosjerić ako ne pošalje agitatore, lriminalce, pare i na kraju batinaše koji bi srušili izbore kao svojevremeno u severnoj Mitrovici. Na te  radnje sami građani manjih mesta koliko god bili hrabri i istrajni ne mogu sami da nešto urade, tu im treba pomoć a nje ima slabo ili je uopšte nema. Lako je  kritikovati, treba raditi za svakog glasača,pogotivo za ljude koji stradaju na razne načine. Onaj momak iz Mionicr je izgubio posao, tukli ga,hapsili a ovde se čak sumnja da li je "pravoveran". Da ne potežemo ko je taj što sumnja  ko zna gde bi stigli 

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted (edited)

Utisak dana su mi ljudi iz Mionice i Sečnja. Ni batinaša se nisu uplašili. Naravno, bilo je i pomoći ljudi koji su došli sa strane. SNS je u Sečnju imala i preko 80 odsto, u Mionici 76 odsto. Da su izbori bili normalni, oni bi pukli.

Edited by Volter
  • Like 1
Posted

Ja ovo pričam svo vreme, ovo su mesta gde su imali ogromne rezerve, sada su te rezerve smanjenje, on to dobro zna i zna da na parlamentarnim izborima bice 50:50 u ovim mestima maksimalno 55:45, dok zna da velike gradove ubedljivo gubi.

• Like 1
Posted

Eto šta znači i izlazak na teren studenata i razgovor sa ljudima. Raspisao je izbore za Sečanj nadajući se ubedljivoj pobedi, čak je i pretio da ako ne bude tako da će mnogi snositi posledice. Očekivao je 90 odsto.

Posted

Negotin 70%? Strašno... I Zaječar je isto ubjedljivo dobio. 

On će u Beogradu, Novom Sadu i Nišu biti potučen do nogu, to nema dileme, ali ovaj istočni dio Srbije i veliku većinu ruralnih mjesta i dalje kontroliše. 

Pritom veliki je procenat neobrazovanog, glupog, podmitljivog življa. Teško se protiv toga boriti. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, Dzo23 said:

On će u Beogradu, Novom Sadu i Nišu biti potučen do nogu, to nema dileme, ali ovaj istočni dio Srbije i veliku većinu ruralnih mjesta i dalje kontroliše. 

Pritom veliki je procenat neobrazovanog, glupog, podmitljivog življa. Teško se protiv toga boriti. 

Istočna Srbija je pustoš svih pustoša, ali ubedljivo najmanje ljudi ima, dok jug na moje iznenađenje je opozicioni aktivno.

Just now, Don Dusko said:

Koliko je imao % u Sjecnju?

60

• Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Don Dusko said:

Koliko je imao % u Sjecnju?

59 odsto. Ovaj put nema Vučića da saopšti rezulate nego Vučević. Osmesi za rezultate u Negotinu ali samo da ste im videli lica za rezultate kad je objavio u Sečnju i Mionici :classic_biggrin: Za Mionicu se još ne zna, tu su pokrali.

Edited by Volter
Posted (edited)

Amateri iz SSP-a nisu propustili priliku da ispadnu degenerici i osvojili su grandioznih 1.5% u Mionici. Bravo genijalci, 70 i kusur glasova poklonjeno Hulji. Ne sumanjm da će isto uraditi i na republičkom nivou. 

Edited by robespierre
  • Like 4
Posted
4 minutes ago, Dzo23 said:

Nije dobio zajecar ubedljivo , imao je ispod 50% tamo. Grad je blokiran jer vlast nije formirana . 

Sto se tice Negotina, tamo ima 10k biraca vise od stanovnika. Tamo je sve mirisalo na ovaj rezultat.

• Like 2
Posted
9 minutes ago, Dzo23 said:

Obzirom da su njegovi ljudi davali opklade da nece biti manje od 80%.... Jeste puno al opet. :S

Posted (edited)
16 minutes ago, djura.net said:

Losi rezultati, samo nemoj da me neko tera da budem zadovoljan porazima.

Pa ne može niko da bude zadovoljan porazima, ali kada sve sabereš ovo nije loše. Nervira i mene kad ih vidim kako likuju iako i glume jer nije ovo ono što su očekivali. Pogodile su se opštine gde je on ranije ubedljivo pobeđivao, ako smo uspeli u nekim od tih opštinama da budemo egal, mogu misliti kako će proći tamo gde je već bilo egala ili gubio izbore. Parlamentarni izbori biće druga priča. A videćemo šta će se sve dešavati do tih izbora.

Edited by Volter