DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Perkos2 said: Ne može ni u džamiju Otkud ti to? Postoji podela gde ko može, ali mogu. Uostalom, ko je ovo na slikama i gde se nalazi? U aleksandrijskoj džamiji Abu al Abas al Mursi (ako sam pogodio ime) imaš i gomilu turistkinja koje bez problema ulaze, a o Egipćankama da i ne govorimo. Bio sa suprugom i lično video.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Zena ne moze da udje ni u Dohijar, Zograf, Esfigmen, Vatoped, Pantelejmon niti bilo koji drugi na Atosu. Da, ne može, evo odgovora da ne može ni u džamiju, brže bolje da se opravda srpsko pravoslavlje. Ali ja sam replicirala bertiju jer sam se osećala prozvanom za čupanje brada pravoslavnim popovima. To što su oni šibali i čupali slabije nije pomenuto. Valjda je i to pravilo u pravoslavlju koje Perkos voli da pomene.
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dajte ili splitujte ili iskulirajte. Jebo popove i crkve više, podržimo studente, Hrku, univerzitete.
Perkos2 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 40 minutes ago, DJ_Vasa said: Otkud ti to? Postoji podela gde ko može, ali mogu. Uostalom, ko je ovo na slikama i gde se nalazi? U aleksandrijskoj džamiji Abu al Abas al Mursi (ako sam pogodio ime) imaš i gomilu turistkinja koje bez problema ulaze, a o Egipćankama da i ne govorimo. Bio sa suprugom i lično video. Na Kosovu ne može
A sad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sveti Sava, SPC i slicno nije za ovaj topik. Pustili smo ovu raspravu, ali vreme je da se vratimo na temu topika. Za ovo o cemu diskutujete postoje odgovarajuci topici. 1
Recommended Posts