Pletilja Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 hours ago, DJ_Vasa said: Upravo dobio preko Vibera: Nešto mi se čini da će sukob sa policijom malo sačekati i da će se ovo pokazati kao samo još jedan propali pokušaj. Gospođa ima sasvim dovoljno snage da zaurlava o Kosovu kao srcu Srbije i Aci Š*ptaru posle pet dana štrajka glađu. Ovo zaista ne bih očekivao od jedne ucveljene majke. Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo sto nije ubijeno dete neke fine gospodje vec samohrane majke koja je najveci deo zivota provela radeci kojekuda za crkavicu pa nije stizala da cita finu literaturu, ide u pozoriste i tako to. Dijani je Srbija unistila zivot i pre pogibije deteta. Mi, nacitani, zbrinuti, mi smo je ostavili na cedilu svojim cutanjem, necinjenjem, brigom da nasa guza bude sita i napita i najmanje sto toj zeni dugujemo je da joj ne trazimo crno ispod nokta. Ne odobravam ovo skandiranje, skaredno je i ne priulici nikom. To je Srbija danas, to smo mi. Edited 4 hours ago by Pletilja 2
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, DameTime said: Hteli to da priznate ili ne, Dijana više nije samo ožalošćena majka, već rame uz rame sa psihopatom najvažniji politički akter u zemlji, u ovom trenutku. I on to zna. Sa nekvotovanim se slazem, ali ovo ti je nidje veze. Ona nikakav politicki kapital nema. Pravi od sebe token, sto je lose na mnogo nivoa.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Osjećam se validirano kad ovi pametni ljudi imaju neka zapažanja identična mojima od juče ovdi na forumu. Bez lažne skromnosti 😌 Friško: 1
Recommended Posts