DJ_Vasa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, nemanjaol said: Teško je to ceniti pošto znamo da imamo posla sa bukvalno zlim ljudima Ali mislim da je to ponovo bila njihova psiholoska igrica. Najavljivali su nasilje pustali su buve, unose nemir i anksioznost medju ljude. Sa druge strane videlo se bas u Novom Sadu kako su prosli kad je narod stvarno krenuo direktno u sukob. Nemam pojma, svakako je dobro sto se zavrsilo sve bas kako treba, tako da i da su planirali nesto i da nisu nije na kraju toliko ni vazno To sa nasiljem je postao uobičajeni folklor režimskih medija da bi smanjili broj prisutnih, bez obzira na to koliki se skup očekuje. I ranije je bilo takvih najava, čak i kada režim nije slao batinaše. Naravno, ne isključujem da su imali u vidu neke svinjarije, ali verujem da su ih neka pisamca iz EU u kojima lepo piše da se ne zezaju i prisustvo više stranih novinarskih ekipa primorali da se ne igraju. Ovo je veoma bitno kako se ne bi ponovilo Valjevo ili slični slučajevi kada hapse i mlate maloletnu decu, ali i za sve ostale akcije.
Henry Chinaski Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Moja supruga je primetila kako su ljudi dobro samoorganizovani, i da nije bilo nikakvih incidenata sa pištaljkama ili zastavama( loknasti Isus excluded). Da smo pridobili neke ćacije, govori i činjenica da je moj zet ćaci koji gleda informer skoro ko DonDuško, repostovao jednu od stranica kada su postavili snimak iz drona, na svoj story🙂 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 19 minutes ago, Henry Chinaski said: Moja supruga je primetila kako su ljudi dobro samoorganizovani, i da nije bilo nikakvih incidenata sa pištaljkama ili zastavama( loknasti Isus excluded). Da smo pridobili neke ćacije, govori i činjenica da je moj zet ćaci koji gleda informer skoro ko DonDuško, repostovao jednu od stranica kada su postavili snimak iz drona, na svoj story🙂 Jos ako neko ovo napise mozda postane istina :D Edited 6 hours ago by Don Dusko
johanidis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pošto je bilo zamerki što se tiče obezbedjivanja toi-toi toaleta, uzmite u obzir pritiske i zabrane koje se vrše na sva lica koja se time bave. 1
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Don Dusko said: Čoveče zbunio si me na jedan Gledam gde se sakrio tekst o veličanstvenoj podršci Jednom Jedinom Predsedniku širom sveta (Foto - Dizeldorf)
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Quote Pripadnici intervetne jedinice policije, u punoj opremi za razbijanje demonstracija, intervenisali su u Ulici kneza Miloša kod Skupštine Srbije gde je Dijana Hrka danas u 11.52 započela štrajk glađu. Policija je sa kolovoza potisnula građane koji su došli da pruže podršku Hrki, uhapsila je auto-prevoznika Milomira Jaćimovića i zaplenila autobus kojim je on prevozio niške studente sa komemorativnog skupa u Novom Sadu. Kako su za N1 rekli studenti koji su došli da podrže Dijanu Hrku i trenutno se nalaze u centru Beograda, u autobusu je ostalo troje njihovih kolega - Milan, David i Irina - koji su, kako navode, "kidnapovani od strane policije" koja je odvezla Jaćimovićev autobus. "Našim kolegama nije dozvoljeno da napuste autobus, a vozilo je odvezeno u Beogradsku vatrogasnu brigadu kod Bogoslovije", kazali su oni za N1. 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne veruj ni kad poklone nose! Ne veruj radikalima ni kad kazu izvini!
vilhelmina Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ko god misli da je ovaj potez Dijane Hrke nepotreban ili cak kontraproduktivan, neka proba da navede bar jednu osobu koja je u ovom trenutku opasnija po psiha od nje. Nema je, jer svako ima bar nesto da izgubi, a ona nema vise nista. Zato od mene sva podrska i naklon do zemlje za hrabru Dijanu! 6
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kinsi car 😄💪❤️ Edited 1 hour ago by srlepajce 2
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne mislim ništa, i osjećam da nemam pravo na stav. Ko preživi takav gubitak, i ima snage da stoji, priča, diše, živi, mislim da je strahovito snažna osoba, ona sama zna kako da se nadalje nosi sa tim i šta da radi. Želim joj svako dobro i naravno podrška i moje divljenje majci-hrabrosti. Targetiranje i tretman Dijane Hrke od državnog vrha ka dnu trogloditskog bivstvovanja je besramlje, nema te velike vode koja će (ne)odgovorne ikada oprati. 12
Leo Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago (edited) https://n1info.rs/vesti/arhiv-javnih-skupova-objavio-koliko-je-juce-ljudi-bilo-na-komemorativnom-skupu-u-novom-sadu/ Quote N1 Na komemorativnom skupu u Novom Sadu, povodom godišnjice pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, u trenutku odavanja pošte u 12 časova bilo je prisutno oko 110.000 ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova na Fejsbuku. Ova procena ne obuhvata građane koji su u tom trenutku ostali zaglavljeni na prilaznim putevima ka Novom Sadu, dodaje Arhiv. Edited 24 minutes ago by Leo 4
nemanjaol Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Meni ovo sad sto se desava nije pametno. Bukvalno smo videli da apetit gradjana za ovakve akcije nije veliki. Pogotovo posle praznjenja od juce. Skup kao podrska Dijana Hrki mi ima smisla, ali ovaj narativ sad il nikad, idemo na Cacilend i slicno je potpuno promasen. Imamo sad iskustvo vec od godinu dana sta radi, a sta ne. Ovakve akcije uglavnom galvanizuju samo one hard core protivnike rezima, odnosno ljude koji su vec aktivni na protestima. One inertnije koje isto treba pridobiti ovo odbija. Mozda gresim mozda ovo isprovocira neki veci sukob i dovede do neke vece nestabilnosti pa da popusti i da jos ranije raspise izbore. Mada ostajem pri svojoj ranijoj proceni da smo svakako blizu izbora, nevezano za ovo desavanje. 1
DameTime Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 5 minutes ago, Leo said: https://n1info.rs/vesti/arhiv-javnih-skupova-objavio-koliko-je-juce-ljudi-bilo-na-komemorativnom-skupu-u-novom-sadu/ A bilo nas je dosta koji smo u tim trenucima pristizali u NS, pa smo tu stajali tokom 16 minuta tišine. Plus ljudi koji su možda došli još kasnije na protest, iz različitih razloga. Znači 150K lagano, što ovaj ne može nikad da skupi, a to ga i boli.
Don Dusko Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Mogu njegovi da pricaju kako je bilo malo kako je puklo ali sve se vidi.Svet je video slike. To samo njegove hardkor pristalice veruju.
Recommended Posts