Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista.

Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list.

Posted

Ima više snimaka onog ministra finansija.

Posle ga jure dok beži kroz reku, a na kraju ga nose skinutog do gaća. U nekom od komentara piše da su ga na kraju predali policiji, ali ko zna.

Na jednom od reddit komentara piše i da su jučerašnji incidenti koji su doveli do toga da policija zapuca bili iscenirani, mislim čak i da je iskorišćen neki izraz poput 'ubačeni elementi'

Zanimljiv je i razvoj situacije u Indoneziji koja sam pomalo ispratio, tamo neki njihov Vulin sve proteste naziva obojenim revolucionarima koje podržava Soroš. Ali zaninmljivo je da se u Indoneziji situacija smirila, vlast je napravila neke manje ustupke, ali su istovremeno i krenuli u masovne akcije hapšenja ljudi koji su učestvovali u neredima, i nekih uticajnijih ljudi koji su pozivali na proteste.

Posted
Just now, Don Dusko said:

To dajes ideje za Malog?

Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo.

Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. 

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Clash said:

Pojma nemam o stanju u Nepalu, o politici, o ekonomiji, nista.

Sto ne znaci da ovaj vatreni obilazak kuca svih mjnistara ne ide u to do list.

Ja sam na netu naleteo da piše da je u pitanju vila nekog bivšeg premijera. Odnosno lika koji je u više navrata bio premijer u poslednjih desetak godina i njega su nalupali ali je policija uspela da ga spasi i da ga krvave glave izvede iz mase

Posted
4 minutes ago, NMX said:

Daleko bilo. Fan sam sudskog postupka. Ma kako naivno zvučalo.

Inače, on je verovatno najbolji mogući budući okrivljeni saradnik koji bi, u teoriji, pomogao da se dosta toga sazna. 

Previše je on krvavih ruku da bi bio svedok saradnik, praktično je drugi čovek cele bande.

• Like 2
Posted (edited)

Ne prodje dan, a da se ne iska rehabilitacija nekom od tih zlotvora. Zatvori nas, izmlati... streljaj, ali sa vama vise razgovora nema.

Edited by uncletima
Posted
20 minutes ago, srlepajce said:
  Hide contents

Zena nepalskog premijera prala sudove

Njemu javili

💩

Pokazuje svoju mizogoniju jer sta ce zena u kuci da radi nego da pere sudje u kuhinji...

11 minutes ago, nemanjaol said:

Jeste poginula zena, ostala zarobljena u spaljenoj kuci.

To je zena tog bivseg premijera

Okej to nego bas prala sudje?

Nemoj da ti dodje sad @DameTime :))

• Like 1