Kooineeperk Posted yesterday at 04:28 PM Posted yesterday at 04:28 PM 47 minutes ago, Drug Crni said: Super su mi ovi videi FDU, ali zašto mu je lice kao od plastelina, ima li ko objašnjenje? Zato sto postaje sve gadnije videti ga. 😕 Ja to tumacim kao da mu treba izbrisati i ime (posto imaju i foru precrtavanja imena) i lik iz... sta god. 6
srlepajce Posted yesterday at 05:04 PM Posted yesterday at 05:04 PM Da, i u onom videu sa Djindjicem, Tadicem jedino je on blurovan 😁
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pokvariće Vučićevo objavljivanje knjige o pobedi nad obojenom revolucijom 7 1
drgnk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 6/12/2025 at 11:32 PM, Helena said: ...sveobuhvatne izmene zakona o visokom obrazovanju, u kojem ćemo značajniju podršku pružati privatnom sektoru, napraviti neuporedivo bolju konkurenciju, da više nikada ne zavisimo od ljudi koji okreću leđa svojoj državi", naveo je Vučić. Bitan pasus, Megatrendovi će da bujaju... Sad mi nedostaje onaj video klip gde Đinđić govori kako "možete podići šatore i proglasiti ih fakultetima i davati im nekakva diplome..." Ne trebaš da budeš nikakav stručnjak da bi znao da je ova osoba bolesna i opasna. 1
Red Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Drug Crni said: Bojim se da će ovde biti slab odziv ^ Јебига, до нас је. Субота је, може да дође велики број људи. Како мислимо да извршимо притисак на кукавицу да распише изборе? Писањем на друштвеним мрежама да је кукавица нећемо сигурно. 1
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Hoće li opet biti "bombe" na železnici, a autobuski prevoznici odneli tetki lek? 1
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, Drug Crni said: Bojim se da će ovde biti slab odziv ^ Biće najbolji odziv do sada, ja objektivno očekujem jedno milonče ljudi na ulicama, konkretan, jedinstven i prost zahtev - izbori - i onda povećavanje tlaka do septembra. Vidimo se! 3 3 1
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, freethrow said: Biće najbolji odziv do sada, ja objektivno očekujem jedno milonče ljudi na ulicama, konkretan, jedinstven i prost zahtev - izbori - i onda povećavanje tlaka do septembra. Vidimo se! Ma kakvi, krenuli su godisnji odmori, imas masu ljudi koje ovo ne interesuje koliko i nas.
Volter Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Možda nema onog naleta kao pre više od dva meseca, ali je i u prethodna dva meseca bio pristojan broj ljudi na protestima, pogotovo ako se uzme u obzir da su mnogi protesti na brzinu organizovani. Sada imamo dve nedelje da se organizujemo, neće biti problem ni sa vrućinom, ako nekome to smeta, tako da očekujem veliki broj ljudi. Očekivano je bilo da malo padne energija, ali je uvek bio i dovoljan broj ljudi zbog koga režim mirno ne spava i zbog čega Kukavica besni. 1
freethrow Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 35 minutes ago, 40Wins said: Ma kakvi, krenuli su godisnji odmori, imas masu ljudi koje ovo ne interesuje koliko i nas. Grešiš, biće užasno puno ljudi, baš zato što su godišnji odmori. Niko nigde ne ide, nema se para, sve ide na Expo i na Rio Tinto, svi ćemo biti napolju na ulicama. Najveći protest verovatno ikada.
Recommended Posts