Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
30 minutes ago, berti said:

Jeste sistem tu glavni problem, ali su pojedinci oni koji prebijaju ljude. Mogu da odbiju naredjenje, ali jbg... Bice "morao sam da prebijam ljude". A i nesto ne deluju kao likovi kojima tesko pada da prebijaju ljude. Naprotiv, kao da uzivaju u svemu tome, da lece svoje komplekse koje su najpre hteli da izlece teretanama i steroidima, a posle i mlacenjem onih kojima je knjiga draza od nabildanih misica.

za rad u policiji postoji selekcija, za elitne jedinice takođe

nažalost ta selekcija nije kao prijemni ispit na neki od fakulteta nego ko je jači ko je disciplinovaniji i ko ne odbija naređenje prolazi

uz sve to kasnije povezianje sa kriminalcima stvara prave monstrume od pojedinih pripadnika policije 

setite se one scene kad je batine dobio čak i braco kojeg mama više voli, dobili žandari sa juga naredbu da niko ne prođe tom ulicom i nema prolaza, kakav andrej, kakve kobre i ostala boranija, odmah pendrek radi po leđima

Edited by Perkos2
  • Like 1
Posted
10 minutes ago, Perkos2 said:

kakav andrej, kakve kobre i ostala boranija, odmah pendrek radi po leđima

Dobro nije bas odmah. Andrej i malijev brat su se prvo neko vreme kurcili u fazonu "znas ti ko sam ja"i te fore. Naravno da su ih izrebrili.

Posted (edited)

inače ja mislim da je ovo sa DiFom u Novom Sadu bilo ispipavanje terena za ovakav način probijanja blokada sa dekanima.

Da je ovo prošlo i ostali SNS dekani bi koliko danas isto uradili.

Medjutim pošto nije, mislim da će ići na dalju pripremu za nasilno razbijanje blokada,fakultet po fakultet.

Vučić je rekao malopre da nije zadovoljan načinom na koji je policija postupila.

To je naredjenje Informerima da narednih dana intenzivnije (ako je to moguće u odnosu na ovo sad) tupe kako većinska Srbija traži od policije da rastera teroriste koji unštavaju državu i bla,bla,bla...

Siguran sam da će probati još negde, sa nekim njihovim dekanima i profesorima koji će ići na isti fazon sa jakim policijskim snagama.

Lokalni konflikti i par razbijenih glava ga ne brinu puno, to će uvek spinovati kao nasilje rulje i opozicije a ako negde prodje biće uspeh za njega.

Iako nisam baš sasvim za nenasilnu borbu, mislim da ovo treba odbraniti na masovnost i ne nasesti na provokaciju. 

Edited by Clash
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Perkos2 said:

za rad u policiji postoji selekcija, za elitne jedinice takođe

nažalost ta selekcija nije kao prijemni ispit na neki od fakulteta nego ko je jači ko je disciplinovaniji i ko ne odbija naređenje prolazi

uz sve to kasnije povezianje sa kriminalcima stvara prave monstrume od pojedinih pripadnika policije 

setite se one scene kad je batine dobio čak i braco kojeg mama više voli, dobili žandari sa juga naredbu da niko ne prođe tom ulicom i nema prolaza, kakav andrej, kakve kobre i ostala boranija, odmah pendrek radi po leđima

Ta selekcija je humoristički almanah, ja to znam jer polazi od nas, prvo se u ambulantu dođe za osnovni pregled-visina, težina i eventualne bolesti.

Prvih godina moga posla sam se redovno zaprepašćivala ko je sve upisao, bukvalno najgluplji momci i poneka devojka.

7 minutes ago, Clash said:

inače ja mislim da je ovo sa DiFom u Novom Sadu bilo ispipavanje terena za ovakav način probijanja blokada sa dekanima.

Da je ovo prošlo i ostali SNS dekani bi koliko danas isto uradili.

Medjutim pošto nije, mislim da će ići na dalju pripremu za nasilno razbijanje blokada,fakultet po fakultet.

Vučić je rekao malopre da nije zadovoljan načinom na koji je policija postupila.

To je naredjenje Informerima da narednih dana intenzivnije (ako je to moguće u odnosu na ovo sad) tupe kako većinska Srbija traži od policije da rastera teroriste koji unštavaju državu i bla,bla,bla...

Siguran sam da će probati još negde, sa nekim njihovim dekanima i profesorima koji će ići na isti fazon sa jakim policijskim snagama.

Lokalni konflikti i par razbijenih glava ga ne brinu puno, to će uvek spinovati kao nasilje rulje i opozicije a ako negde prodje biće uspeh za njega.

Iako nisam baš sasvim za nenasilnu borbu, mislim da ovo treba odbraniti na masovnost i ne nasesti na provokaciju. 

Trebao je na crkvu, ne na jednog od popova.

Ali i to je neki vatreni pravoslavac, tako da nije ovo bog zna šta.

Ja bih to bolje :whistling:

Nego taj dekan DIF-a, jel to nije onaj strongman ili kako se već zove?

Posted

Bačulov žestoko prozvao Porfirija

On je optužio Porfirija da je prevarom, manipulacijama, ucenama i kriminalom došao na mesto patrijarha.

„Znaš ti to dobro, zar ne? Ti si proizvod dvojice bolesno ambicioznih ljudi – Aleksandra Vučića i Željka Mitrovića. Kaži, koristi li Željko Mitrović još uvek onu fotografiju iz Las Vegasa? Ti u đakuziju sa plaćenim lepoticama.. Svi znaju za to i svi ćute. Ćute, jer je tvoja manipulacija naroda potrebna Vučiću, ali sve manje kontrolišeš Crkvu, a kamoli narod. Vučić tebi i tvojim investitorima da pod plaštom Crkve gradite luksuzne stanove gde god vam se svidi po Srbiji“, rekao je Bačulov.

AXIOS! 

Konačno dobre vesti iz vrha SPC

• Like 6
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

AXIOS! 

Konačno dobre vesti iz vrha SPC

Da mu ja sudim ovo sa djakuzijem bih mu uzeo kao olakšavajuću okolnost.

• Like 5
Posted

Meni se svidja kad Baculov iznosi ovakve stvari jer ima ocigledne veze i sa podzemljem i sa BIA. Samo mu ne dopustiti da prismrdi vlasti kad ovi padnu i hvala mu za sve.

• Like 10
Posted
4 minutes ago, Clash said:

Da mu ja sudim ovo sa djakuzijem bih mu uzeo kao olakšavajuću okolnost.

Što, jer za promjenu ne spopada dječake? :whistling:

Zakleli su se na celibat, dakle trpi, bato!

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Mina D. Harker said:

Što, jer za promjenu ne spopada dječake? :whistling:

Zakleli su se na celibat, dakle trpi, bato!

Pa i zbig toga ali vise jer su verovatno u tom djakuziju u Las Vegasu bile vrh ribe neke. Zeks zna kvalitet odabrati.

• Ha-ha 4
Posted
2 hours ago, Clash said:

Kako je režimska mašinerija ubrzano proglasilaovog Patrika za jednog od najboljih sportista u istoriji Srbije i Jugoslavije i za jednog od najcitiranijih profesora u regionu.

Za manje od 24 sata. I to sve danas zaokruži Amon Ra Lično svojom besedom na obilasku nekog kopanja:

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-o-napadu-na-dekana-dif-a-patrika-drida-gotovo-da-sam-plakao-nisam-zadovoljan/1808ne2

Prvo smo imali 15. mart za sviranje kraja, pa 20. april, sada za šest meseci mnogi će se kajati. Hoće tada da svira kraj. Svira on đoki.

U to ime, jedna pesma za Nenadležnog:

Spoiler

• Like 3