Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemoguće da ovi nazovi novinari Informera & co nemaju pojma šta je ŠTAFETNI maraton. A i ako ne znaju, 30 sekundi guglanja je dovoljno da saznaju.

I da potvrde koje su zlo oni i dalje sipaju duhovite doskočice o tome. Naravno tu se pridružuju Žvala i Brnabićka.

To više nije ni spin ni laž, to je bukvalno verujte meni a ne svojim očima. Kad ja kažem da je mleko crno  onda je crno i tačka.

Posted

Juce u gradskom busu nekoliko matoraca komentarisu i kazu da ne znaju šta Vucic vise ceka, zasto ne porazbija motkama svim blokaderima glave i pohapsi sve profesore.

Ranije sam ustajao i svakom penzosu ponudio da sedne, sada više ne. Maltene po fizionomiji lica moze da se proceni ko je za mrcinu.

• Like 5
  • Tuzno 1
Posted
10 hours ago, DJ_Vasa said:

Moram priznati da ne vidim neku osudu Putlera, ali u ovom slučaju je samo pasivni slušalac. To što su popovi trabunjali se već čulo iz usta njegovih saradnika, ali je veći problem ono što su rekli mimo javnosti. Nisu oni išli tamo da kafenišu, već da prenesu ono što im kažu UDBA i AV.

čak bih rekao da je volođi bilo neprijatno koliko mu se ova dvojica šlihtaju 🙂

Posted

Putin nije budala, zna on da je Vucic slao oruzje Ukrajini i glasao mnogo puta protiv Rusije. Sa jakim zemljama zapada Putin  ce pregovarati i ispeglati  bez obzira na sankcije, oruzje... Ovog naseg mamlaza ce navuci na tanak led i osvetice mu se sigurno nekako.

Posted
1 hour ago, berti said:

Juce u gradskom busu nekoliko matoraca komentarisu i kazu da ne znaju šta Vucic vise ceka

Nema šta da ćutiš, pre desetak dana sam u jednom hipermarketu čuo da tako nešto kenjaju baba i deda u redu iza mene, sparušeni, propali, jedva se kreću i okrenuo se i rekao da zavežu gubice jer im je ostalo možda 3-4 godine života _zajedno_ dok se deca u cvetu mladosti bore za svoj bolji život da ga ne bi morali živeti negde drugde kao 4/5 moje generacije.

Baba je pokušala da nešto odsere, ali sam joj samo rekao tišina, kako vas nije sramota. Zavezala je.

Ne verujem da sam toj matoroj sebičnoj stoci promenio mišljenje, ali sam se bar sa zadovoljstvom ispišao u njihov rigor-mortis-doživljaj-Srbije.

• Like 13
  • Pumpaj! 5
Posted
25 minutes ago, fancy said:

Nema šta da ćutiš, pre desetak dana sam u jednom hipermarketu čuo da tako nešto kenjaju baba i deda u redu iza mene, sparušeni, propali, jedva se kreću i okrenuo se i rekao da zavežu gubice jer im je ostalo možda 3-4 godine života _zajedno_ dok se deca u cvetu mladosti bore za svoj bolji život da ga ne bi morali živeti negde drugde kao 4/5 moje generacije.

Baba je pokušala da nešto odsere, ali sam joj samo rekao tišina, kako vas nije sramota. Zavezala je.

Ne verujem da sam toj matoroj sebičnoj stoci promenio mišljenje, ali sam se bar sa zadovoljstvom ispišao u njihov rigor-mortis-doživljaj-Srbije.

Slazem se, samo sto vrlo lako moze da se desi da pocnu najcrnje da te psuju, da ti proklinju decu... I onda treba da im odgovoris na isti nacin i osramotis sebe ili udjes u fizicki obracun. Milslim, nije ni to problem, ali bas sa babama i djedovima...

• Pumpaj! 1
Posted
29 minutes ago, berti said:

moze da se desi da pocnu najcrnje da te psuju, da ti proklinju decu...

Da, naravno, ali za taj razvoj situacije imam drugi šou - "Eto vidite, upravo iz vas progovara zla i sebična Srbija u kakvoj ovi mladi ljudi ne žele da žive" :classic_ohmy:

Posted
55 minutes ago, fancy said:

Znači, ima nas. Ista priča u marketu, samo što me je bilo sramota jer su starije osobe bile u pitanju. Trebao mi neki kačkavalj na delikatesu, a vidim da su i neki svinjski kotleti na akciji, i reko ajde da sačekam, iako je red bio haotičan. I dok sam čekao da mi mesar spremi, čujem dve babe iza mene tračare, komentarišu, sikću, kako je peder previše blag, kako bi one to rešile policijom i batinama, i ne bi više bilo maltretiranja naroda i ovakvog nerada. 

Okrenuo se, rekao im da ućute i da treba da ih bude sramota tog poganog jezika, na šta su one meni odgovorile da mi je Vučić omogućio taj svinjski kotlet 😄

Jbg, posle sam ih nazvao matorim izlapelim šišmišima i udelio još neku psovku, pa me na kraju pomalo grizla savest. 

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Opa 💪👏😏

procitati celi niz 

Nek' nam je svima sa srećom. Nadam se da će i ostali fakulteti NSU i drugih Univerziteta da slede ovo. :smiley50:

P.S.nablokirah se botovskih govana u komentarima

• Like 6
  • Pumpaj! 4
Posted
9 minutes ago, Drug Crni said:

Nek' nam je svima sa srećom. Nadam se da će i ostali fakulteti NSU i drugih Univerziteta da slede ovo. :smiley50:

P.S.nablokirah se botovskih govana u komentarima

Koliko su sjajna deca :23:

Dunp Iz Novog Pazara manjinska lista, o svemu misle

• Like 4
  • Love 2
Posted

Novi Sad je nasa najveca sansa. Ostalo je tog prosvecenog duha tamo, iako se svojski trude prekodrinci da ga uniste.

Beograd i dalje cuti. Kragujevac ce, verujem, pratiti Novi Sad.

• Like 2
Posted

Ne ćuti Beograd, ovaj izglasan predlog na FTN-u su potpisali i sastavili i BG fakulteti. Samo ostali fakulteti nisu izašli javno sa svim odlukama dok ne prođe i ne izglasa se na svim plenumima, a FTN kači javno odluke svakog plenuma. 

• Like 8
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Prema onome sto kazu hodnici, samo jedan BG fakultetski plenum nije ovo izglasao (i ne, nije onaj na koji ce te pomisliti :) ), a ceka se glasanje na jos svega par.

Prica se da ce ovo biti loood i sadrzajan maj :) .

• Like 10
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 5
Posted

Jebote na kraju ce studenti morati da urade sve za nas, i da se kandiduju na izborima i kontrolisu ih i formiraju vladu. 

Ali ako bude tih izbora, ja dolazim da budem moralno-fizicko-tehnicko-finansijska podrska 

• Like 6
  • Love 2
  • Thanks 3
Posted

Što se tiče napušavanja matorih šišmiša i inih podanika režima ja sam liniju povukao kod kletvi karcinomom, još je to samo ostalo sa druge strane linije, za ostalo izvadim spisak iz džepa pa krenem redom da ne bih nešto zaboravio. 🤷‍♂️

• Like 1
Posted

Ako se izglasa predlog, neće ni jedan student biti na toj listi, već će predložiti program, kao i ljude koji će činiti tu listu. To će biti profesori ili ljudi iz javnog života koji nisu deo vladajuće partije, niti funkcioneri opozicionih stranaka. 

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Ja se prijavljujem za kontrolora sigurno. Doslo je vreme.

-Leonida: Borićemo se u hladu.

-major Gavrilović: Naš puk je izbrisan iz brojnog stanja

-McLeod: Prijavljujem se za kontroloryy

Spoiler

Jebiga, zicer, morao sam😜

• Ha-ha 5
Posted
10 minutes ago, мајор јосип said:

Ako se izglasa predlog, neće ni jedan student biti na toj listi, već će predložiti program, kao i ljude koji će činiti tu listu. To će biti profesori ili ljudi iz javnog života koji nisu deo vladajuće partije, niti funkcioneri opozicionih stranaka. 

Hoće biti neko iz Proglasa?
Za Ivanku Popović bih ustao da glasam i iz samrtne postelje..(zlu ne trebalo)

Posted
23 minutes ago, Clash said:

-Leonida: Borićemo se u hladu.

-major Gavrilović: Naš puk je izbrisan iz brojnog stanja

-McLeod: Prijavljujem se za kontroloryy

Reveal hidden contents

Jebiga, zicer, morao sam😜

Bolje to nego da imam politicke ambicije da se ubacim negde, zamisli taj izdajnicki teror koji bi usledio.

• Like 1
Posted
38 minutes ago, McLeod said:

Ja se prijavljujem za kontrolora sigurno. Doslo je vreme.

Ako bih mogao da sugerišem a da me ne shvatiš pogrešno... prijavi se da im uradiš neko istraživanje / anketu popularnosti, eventualno neki exit poll... and just do your thing :s_d:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
22 minutes ago, Drug Crni said:

Hoće biti neko iz Proglasa?
Za Ivanku Popović bih ustao da glasam i iz samrtne postelje..(zlu ne trebalo)

Mora prvo da se usvoji kod svih da se izlazi na izbore, pa će onda biti priče o kandidatima, odnosno ko koga predlaže.  

Mišljenja sam da će se teško izglasati bilo ko iz Proglasa da bude na toj listi, ali videćemo. Mada ako neko bude kapiram da je najveća šansa da to bude ona. 

Meni je bitno da se prvo usvoji na nivou svih univerziteta da se traže izbori, pa ćemo videti šta će vlast onda uraditi. Da li će smeti da ih raspišu ili ne. I ako to učine - kada će to biti. Izbor tih kandidata svakako neće biti lak posao, koliko god da studenti imaju podršku sada. 

Ipak, ovo je i dalje sve nezvanično, mišljenja sam da ni FTN nije trebalo da izlazi da su o ovome glasali dok nisu svi usvojili (iako im je to bila praksa do sada), ali sad će se verovatno i svi ostali fakulteti oglasiti u narednim danima.

Sve u svemu, ako se usvoji, s verujem da hoće, mislim da će ljudi biti zadovoljni dokumentom koji je sastavljen, e sad da li i kandidatima videćemo 🙂 a moraće i opozicija da bude u službi studenata, videćemo da li su spremi za to 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

Znači, ima nas. Ista priča u marketu, samo što me je bilo sramota jer su starije osobe bile u pitanju. Trebao mi neki kačkavalj na delikatesu, a vidim da su i neki svinjski kotleti na akciji,

Čoveče... skoro identična situacija :classic_ohmy: :lol_2:

Red za meso bio do sira, tako da kad sam preuzeo kačkavalj, nastavio sam s mesom... i ovo dvoje su nekih minut-dva zatim došli iza mene, krenuli nešto da serendaju, nisam ih dobro čuo od muzike u marketu, a onda sam se skoncentrisao i počeo lagano da ključam, okrenuo se i... 

Ma dabogda svi ti Žvalini fosili više ne videli mesa i jeli jebeno korijenje :classic_dry:

• Like 1