Helena Posted yesterday at 09:11 AM Posted yesterday at 09:11 AM Na reditu ima snimaka, ali ne znak kako da ih kopiram. 1
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 09:17 AM Posted yesterday at 09:17 AM 2 hours ago, Čvarkov said: ❤️ Eto programa za neku normalnu politicku stranku, u jednoj tacki 2 7
Helena Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM Ja sam s crkvom na vi, ali ovde bih rekla dobar dan, kako ste. 15 3
Leo Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM Jel moguce da ima autobusa sa Bosnjacima koji su krenuli na miting u BG? Koliko prazan u mozgu, dusi i srcu treba da budes za tako nesto. Nek ih docekaju tamo sa zastavom 100 za 1 FUJ!!! 1
DJ_Vasa Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM 3 minutes ago, Leo said: Jel moguce da ima autobusa sa Bosnjacima koji su krenuli na miting u BG? Koliko prazan u mozgu, dusi i srcu treba da budes za tako nesto. Nek ih docekaju tamo sa zastavom 100 za 1 FUJ!!! Ne znam za tu zastavu, ali već je ranije objavljeno da im peva Baja Mali Mindža. Baš me zanima kako će reagovati ako im zapeva „Ne volim te Alija zato što si balija” ili nešto slično.
Volter Posted yesterday at 10:04 AM Posted yesterday at 10:04 AM 5 minutes ago, Leo said: Jel moguce da ima autobusa sa Bosnjacima koji su krenuli na miting u BG? Koliko prazan u mozgu, dusi i srcu treba da budes za tako nesto. Nek ih docekaju tamo sa zastavom 100 za 1 FUJ!!! Kažu Pazarci bili su im poluprazni autobusi. Inače, ogroman broj ljudi u Pazaru.
Don Dusko Posted yesterday at 10:08 AM Posted yesterday at 10:08 AM 56 minutes ago, Helena said: Na reditu ima snimaka, ali ne znak kako da ih kopiram. Kako mogu da rade kada je upitanju rezim... 1
srlepajce Posted yesterday at 10:09 AM Posted yesterday at 10:09 AM (edited) Svaka cast Na 0:50 brise suze ☹️ Edited yesterday at 10:11 AM by srlepajce 6
Pletilja Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM (edited) Dokle cu, bre, da placem.....hocu da mi se deca vrate kuci, hocu moju otetu domovinu, hocu da mi se vrati moj zivot.... Edited yesterday at 10:15 AM by Pletilja 6 10
Div Posted yesterday at 10:17 AM Posted yesterday at 10:17 AM 1 hour ago, Helena said: Na reditu ima snimaka, ali ne znak kako da ih kopiram. Ispod snimka na Redditu imaš strelicu nadesno -Share, klikneš kopira se link, samo ga pejstuješ ovde. 1 1
berti Posted yesterday at 11:01 AM Posted yesterday at 11:01 AM Kad dođe vreme, treba da na tapet dođju svi članovi i simpatizeri sns. Nema praštanja, nema morao sam... Oko za oko, zub za zub. Sve to otpustiti sa posla. 12 2
Dragan Posted yesterday at 11:17 AM Posted yesterday at 11:17 AM Da pitam jos jednom - koliko je realno i da li je moguce organizovati vanredne lokalne izbore (pretpostavljam da je tu mogucnost manipulacije manja) ? Kada bi izgubili na vecini lokala, to bi pretpostavljam pocelo da kruni strukturu vlasti odozdo, ohrabrilo opoziciju i dalo konkretne politicke rezultate ovom pokretu. 2
Leo Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM (edited) 40 minutes ago, berti said: Kad dođe vreme, treba da na tapet dođju svi članovi i simpatizeri sns. Nema praštanja, nema morao sam... Oko za oko, zub za zub. Sve to otpustiti sa posla. Jedva cekam da dobijem trajnj ban cim se javi neko ko ce napisati nesto o pomirenju sa zgadijom. Sve ih treba kazniti!! Ne samo otpustati vec i sikanirati na svakom koraku. Obeleziti ih kao potencijalnu opasnost normalnom drustvu. Edited yesterday at 11:42 AM by Leo 6
Henry Chinaski Posted yesterday at 11:40 AM Author Posted yesterday at 11:40 AM 22 minutes ago, Dragan said: Da pitam jos jednom - koliko je realno i da li je moguce organizovati vanredne lokalne izbore (pretpostavljam da je tu mogucnost manipulacije manja) ? Kada bi izgubili na vecini lokala, to bi pretpostavljam pocelo da kruni strukturu vlasti odozdo, ohrabrilo opoziciju i dalo konkretne politicke rezultate ovom pokretu. Tesko da mogu bilo kakvi vanredni izbori dok nenadlezni ne aminuje
sasha arsenal Posted yesterday at 11:57 AM Posted yesterday at 11:57 AM 1 hour ago, Volter said: Kažu Pazarci bili su im poluprazni autobusi. Inače, ogroman broj ljudi u Pazaru. Evo kod mojih se gleda Pink.Tamo u studiju kaže neki lik da se po policijskim procenama u Pazaru skupilo najviše 2000 ljudi.
Volter Posted yesterday at 12:15 PM Posted yesterday at 12:15 PM 16 minutes ago, sasha arsenal said: Evo kod mojih se gleda Pink.Tamo u studiju kaže neki lik da se po policijskim procenama u Pazaru skupilo najviše 2000 ljudi. Očekivano od njih. Nije se video kraj koloni dok sam gledao. Prelepo je danas u Pazaru. 2
srlepajce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Strasno U fazonu imate problem ali dobro i prekida je Mamu vam jbm 2 2 4
Nikola Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 12 minutes ago, srlepajce said: Strasno U fazonu imate problem ali dobro i prekida je Mamu vam jbm Žena💪 6
Perkos2 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 6 hours ago, Čvarkov said: ❤️ Razne tragedije i nedaće sam pregurao za ovih moji 50+ i mislio sam da su suze presušile. Gledam ovu sliku od sinoć već 5-6 puta i uvek krene suza. Držite se deco zajedno ne dajte ološima da se hrane vašim čistim dušama. Edited 23 hours ago by Perkos2 5 1
Henry Chinaski Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago 22 minutes ago, Klotzen said: Šarović ušao na miting u BG, napali su kamermana i prekinuo se penos. Videćemo hoće li nastaviti i šta se desilo. Zadržala ga je policija, ne daju mu da se kreće po skupu. 1
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago RTS 1 koristi pink kao originalnog prenosioca Evo ga nevoljeni u punom sjaju svoje bede.
Recommended Posts