Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 409 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Dzo23 said:

Iz Vukašinove školske grupe:

PAŽNJA DECO,

NA DAN SAHRANE

DOLAZITE U BELIM KOŠULJAMA (ŽELJA MAJKE)

I NOSIMO BELE RUŽE! 😢

Mislim da ovde ima simbolike.

Film "Crni Bombarder", pesma "Svecane bele kosulje" i sve ono o cemu ovaj film i pesma govore primenjivo je itekako i na sadasnji period. 

Antologijsko ostvarenje domaće kinematografije, film briljantnog scenariste i režisera Darka Bajića - „Crni bombarder“, osvojiio je srca mnogih mladih ljudi sredinom, sada već davne, 1992. godine. Mladost, bunt, ljubav, rokenrol, želja za promenom trulog sistema i nada za boljim i normalnijim životom koja se osećala u vazduhu tih godina, bila je zvezda vodilja jedne generacije. Tu neshvaćenu generaciju, kojoj je zabranjeno da misli svojom glavom i koja je konstantno izložena lažima, manipulaciji i medijskom mraku države, u filmu, na putu ka slobodi, predvodi glavni glumac - Crni. 

Spoiler

Dugo hodam već kroz moj rodni grad
Izgleda mi da već je pao mrak
Moj grad je lep kada je dan
Al umoran je i treba mu san

Svečane bele košulje
Zovu me sad na proslave
Al ja ih više ne čujem
Odlazim sama, nestajem

Penjem se na breg da oteram mrak
Na bregu je kip, u ruci mu mač
I čuje se smeh i čuje se plač
I vidi se Beč i vidi se Drač

Svečane bele košulje
Zovu me sad na proslave
Al ja ih više ne čujem
Odlazim sama, nestajem

Vukasine, pocivaj u miru! Moramo se postarati da nisi samo jos jedan broj, kao ni ostalih 15 zrtava. 

• Like 4
  • Love 2
Posted

Jebeni RTS koji čeka dozvolu da objavi vest o smrti momka.

Pa objavi vest sat i po kasnije.

Skotovi, majku vam jebem da vam jebem, biće repriza, kad tad. 

651d53b052ba4a8dbf0084f0.jpg

master_cover_foto_0.jpg.webp

• Like 2
  • Ruke su vam krvave! 13
Posted
8 minutes ago, McLeod said:

U pitanju je druga skola, deca su davala pomen drugaricama koje su poginule ispod nadstresnice.

Moja greška, izvinjavam se. Direktor je joć veći monstrum je su u pitanju dve devojčice.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)

Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi.

Edited by McLeod
Posted

Bogatić pre par sati, ne znam da li im je u tom trenutku stigla vest o smrti momka jer se šibaju od jutros na ulici - ton obavezan:

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

brate mili

BRATE MILI

JEZIV PLAN BLOKADERA: Planiraju da blokiraju pekare da ljudi nemaju hleba da jedu

Новости онлине

21. 03. 2025. u 12:20

NAKON što su jutros onemogućili da veliki broj linija gradskog prevoza saobraća, sada su smislili novi jezivi plan kako da udare na svoj narod.

Blokiraće pekare da narod ne bi imao hleba da jede.

Kako saznajemo, samo smišljaju kako da nešto blokiraju, jer su veoma nervozni zbog skupa 28. marta za kad je planirano da će se u Beogradu organizovati najveći skup u Srbiji.

9o5c6k.jpg

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
10 minutes ago, NMX said:

brate mili

BRATE MILI

9o5c6k.jpg

Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. 

Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa.

Posted
35 minutes ago, McLeod said:

Ljudi, ovo je bilo jos u januaru. Pouzdano znam da Vukasin jeste bio svestan, da li je lagao da mu je mahao (ne bi me cudilo) ne znam, ali nije sve vreme bio u komi.

Ma ovo je kad je prebacen na VMA, ima tome..nego nisam ynao da se skot slikao tu..jebene lešinarčine

Posted

Ništa, došli smo u fazu sto Srba za jednog naprednjaka.

Da znamo šta nam je činiti i kako se ponašati.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, srlepajce said:

Verovao sam da ovo ne moze biti istina

Katastrofa

Monstrumi 

Majku im jebem bolesnu da im jebem!

Posted
30 minutes ago, TripleJ said:

Kakvi degenerici 😄 Najjaci je ovaj deo oko najveceg skupa u istoriji u BGu 28.3. 

Zvalavi ne moze vise ni arenu da napuni, sve suvim zlatom da ih placa.

Oni nisu normalni, angažovaće ako treba i 1000 autobusa i eto ti 50 hiljada ljudi. Bolesnici, uvereni da će večito vladati, al završiće se ovo brže nego što misle. Biće i narodne kazne ali sam siguran i kazne neke više sile, jer sve ovo što rade prilepiće im prokletstvo. Svakog dana ugledam neku njihovu monstruoznost, iako me to ne iznenađuje, ne mogu da budem miran, iznerviram se. Đubrad.

Posted
33 minutes ago, Helena said:

Ovo nije bilo u januaru

Odbijam da poverujem da postoje takvi neljudi. Uzas sta je sve isplivalo govana na vrh.