DJ_Vasa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Mogu i ja sa društvenog, imam tužnu priču u rangu Jovana Jeremić đak generacije, kad sam polagala psihologiju ličnosti. Treba da se pročita (i skapira) 900-1000 strana, bato, da 3 esejska pitanja, pa ti ispiši 10ak strana dok ti ruka trne... Većina na bubicu, ja hoću da učim (klasična štreberka), ispišem ja to. On čovek daje ocenu za sva 3 pitanja (po kvalitetu odgovora) a kao finalnu ti zalepi, ne prosek, nego najnižu ocenu koju dobiješ. Kaže koleginice, ne mogu da budem siguran da li znate za 9, ali za 7 sigurno znate. I zalepi mi 7, a neko na bubicu dobije 10... Ovde sad ide tužna violina Nebitno je ko je dotični profesor, ali me zanima da li danas pumpa ili je uz režim. Ako je ovo prvo, treba to na vreme obznaniti da bi se čišćenje obavilo kako treba.
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, McLeod said: Ja znam da sam dosadan ali moram opet - ljudi, koga vise boli kurac? Znaci to su ljudi kojima je mozak ispran, ali vrlo malo njih je u nekim aktivnim godinama. Svi su 60+. Ako bude trebalo da se rusi Vucic fizicki, oni ga nece braniti. Ako se bude rusio na izborima, prevaricemo ih kako ih on vara i cao, ko ih jebe, zivece bolje svakako iako ne zasluzuju. Na njih ne treba trositi energiju, to je kao da se ubedjujete sa ravnozemljasem. Sad sam video snimak na N1 sta se desilo. Evo ja garantujem da taj snimak puste na svim rezimskim televizijama, bez komentara, sta bi bio njihov rezon? Pa sta je trazio tamo? Nije tacno da je prvi napadnut, mozda su ga gurnuli, a on je njih isprskao suzavcem. Kako odmah nije pao Caci, pa od adrenalina, kad se zavrsilo sve onda je poceo da kaslje i da mu telo daje signal da je napadnut. Naravno da treba da bude uhapsen. I tako dalje. To sto vi mislite da ako neko nesto vidi sta se stvarno desilo da ce da se probudi nije tacno. Da je tacno, probudili bi se posle pada nadstresnice, neki mozda jesu, ali vecina nije, jer to su videli i strasno je i to nije montaza, a opet su se neki od njih trudili da "objasne" da je to minirano i da je to neko odradio da bi napao Vucica i razne druge teorije zavere, jer mi smo njima skloni. Apsolutno je nebitno sta ces videti, bitne su interpretacije dogadjaja, i upravo zbog toga grese svi koji misle da bi oslobadjanjem medija Vucic pao. Cak i da ga ne gledas, da svi pricaju normalno na TV, da nema Informera, ma da nema tabloida ni fizicki, retardi bi se povezivali kako su se povezivali i ranije, sada preko recimo Fejsbuka i delili svoje "istine". Evo imate i primer Rumunije, onog ruskog agenta koji je dobio 20% bez ikakvog pokrica bilo kakvog medija, opet drustvene mreze, matori ljudi i klinci retardi glasali za njega. Tradicionalni mediji nemaju uticaj koji mislite da imaju i ta konstantna borba i fokus na tradicionalne medije i trosenje energije na to Vucicu produzava vlast. On je studentskim protestom mnogo vise ugrozen kad su poceli da setaju po Srbiji i oslobadjaju ljude straha u manjim mestima. Manja mesta su njegovo uporiste, a Beograd i Novi Sad su njegove tvrdjave, gde ce vladati udarnom pesnicom. Njega nece oboriti Beograd i Novi Sad, nego kuka i motika koju je ucenio i zastrasio. A ta kuka i motika ima mnogo vise interakcija medjusobno i selo kada se promeni klima se uglavnom drzi zajedno, i tu ne pomaze posle ni 10 Mitrovica i Vucicevica i svo trovanje sa televizije. Ja ne znam za Rumuniju, ali da televizija ovde nije toliko važna, ne bi on toliko grabio za nju, ne bi napadao i režimski RTS, ne bi pink radio propagandu 24/7 i sve ostalo što televizije rade. 3
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, DJ_Vasa said: Nebitno je ko je dotični profesor, ali me zanima da li danas pumpa ili je uz režim. Ako je ovo prvo, treba to na vreme obznaniti da bi se čišćenje obavilo kako treba. U peMziji je, nisam ga videla jako dugo, tako da nemam pojma kako se izjašnjava Znači kale, znači brdo, znači zvučnik za rejv žurke.... 8
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Tupavi Štimac Sad je red da se oglase svi kosarkasi koji su do sada cutali. Kolega, reprezentativac, 3 srebra ... Pa nije u redu da se cuti. 14 8
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, woolgatherer said: pavlovic je nekako dodatno proretardirao ulaskom u kamp, u onoj rts-ovoj emisiji sa dekanom fdu kad je predstavljen siroj javnosti dosta suvislije i tecnije je komunicirao S kim si takav si, lik je proveo više od nedelju dana zatvoren u parku sa ekipom koja ima kolektivni vokabular od dvadeset reči, u tim uslovima bi i Albert Ajnštajn regresirao na nivo Marka Bulata. Edited 5 hours ago by Smrtokapa 1 10
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Smrtokapa said: S kim si takav si, lik je proveo više od nedelju dana zatvoren u parku sa ekipom koja ima kolektivni vokabular od dvadeset reči, u tim uslovima bi i Albert Ajnštajn regresirao na nivo Marka Bulata. Predlažem da pošaljemo Vox92 eksperimentalnu grupu u Ćacilend. Npr. ti, @Chaos Is Me, @Eddard, @DJ_Vasa i @fancy Ako se pitate gde ću ja, ja ću da vas čuvam ispred kampa!
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Ako se pitate gde ću ja, ja ću da vas čuvam ispred kampa! A ko će da im dodeljuje F dijagnoze? Ti si se valjda školovala za rad sa ćacijima
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: A ko će da im dodeljuje F dijagnoze? Ti si se valjda školovala za rad sa ćacijima U Ćacilendu bih vrv mogla da delim dijagnoze ali generalno nisam dovoljno kvalifikovana i stručna za to, iako sam diplomirala na katedri za psihologiju.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, DameTime said: Predlažem da pošaljemo Vox92 eksperimentalnu grupu u Ćacilend. Npr. ti, @Chaos Is Me, @Eddard, @DJ_Vasa i @fancy Ako se pitate gde ću ja, ja ću da vas čuvam ispred kampa! Ja ću da vas prskam sa biber solju 4 1 4
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 44 minutes ago, Helena said: Ja ne znam za Rumuniju, ali da televizija ovde nije toliko važna, ne bi on toliko grabio za nju, ne bi napadao i režimski RTS, ne bi pink radio propagandu 24/7 i sve ostalo što televizije rade. On to radi jer je narcis, ne jer ne znam koliko znaci. Ne moze da podnese kritiku.
DJ_Vasa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 8 minutes ago, DameTime said: U Ćacilendu bih vrv mogla da delim dijagnoze ali generalno nisam dovoljno kvalifikovana i stručna za to, iako sam diplomirala na katedri za psihologiju. Ja mislim da bi tamo imala materijala da u praksi izučiš kliničku psihologiju i da dobiješ bar dva doktorata
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zna se ko je bio Caci pre Cacija... tzv. praCaci. Otvarate na sopstvenu odgovornost: Spoiler
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, DJ_Vasa said: Ja mislim da bi tamo imala materijala da u praksi izučiš kliničku psihologiju i da dobiješ bar dva doktorata Nikad nije kasno da čovek napreduje... Spomenula bih vas u posveti 1
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, DameTime said: Predlažem da pošaljemo Vox92 eksperimentalnu grupu u Ćacilend. Npr. ti, @Chaos Is Me, @Eddard, @DJ_Vasa i @fancy Ako se pitate gde ću ja, ja ću da vas čuvam ispred kampa! Pre ulaska u kamp: Nakon izlaska iz kampa: 3
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago „Šta se dešava neposredno pred udar. U isto vreme imate dve grupe kriminalaca sa kapuljačama koji dolaze iz Takovske i Prizrenske ulice. Istovremeno nestaje struja, kreće bacanje kamenica i topovskih udara iz Pionirskog parka u kojem je 200 kriminalaca. Jedna grupa kriminalaca, od pet ljudi, počinje da pali traktore. U tom trenutku, naši veterani, koje poznajem, eliminišu tu grupu koja je bakljom htela da zapali sve traktore. Istovremeno imate dolazak žandarmerije iz pravca Pravnog fakulteta. I sve se to na toj jednoj strani, sinhronizovano dešava u svega 10 minuta. Na drugoj strani imate ovo o čemu javnost svedoči, udar zvučnog topa jer je Vučić je hteo napravi stampedo“, rekao je Petar Bošković. Čitam ovo, kao i što je Mek napisao, i opet sam se naježio. Terorista je hteo da napravi masakr nad sopstvenim narodom. Bolesnik bolesni. I još najavljuje gonjenje građana koji su se javljali zbog lažnih simptoma. Nadam se da ćemo doživeti da ga vidimo iza rešetaka. Studenti heroji!!! 5
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sto vise detalja izlazi i sto se dalje rekonstrukcije rade, nema dileme u namere. Sreca je pa su nesposobni pa nisu mogli da se sinhronizuju. Jos nesto, on je ovde doveo apsolutno sve sto je mogao. Videli smo kolika mu je paravojska sa sve Dodikovim pretorijancima. Ali ne smemo da pomislimo da su slabi, ovo da je bilo sinhronizovano bi napravilo haos bez ikakve sumnje. Edited 3 hours ago by McLeod 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Predlažem da pošaljemo Vox92 eksperimentalnu grupu u Ćacilend. Npr. ti, @Chaos Is Me, @Eddard, @DJ_Vasa i @fancy Ako se pitate gde ću ja, ja ću da vas čuvam ispred kampa! Šta ću ti ja tamo? Jedino ako fancy i Chaos krenu da lome kosti, pa da ih opet šrafim. Može, ali bez anestezije.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Šta ću ti ja tamo? Jedino ako fancy i Chaos krenu da lome kosti, pa da ih opet šrafim. Može, ali bez anestezije. Možda je Dame mislila da si veterinar 😂 4
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Šta ću ti ja tamo? Jedino ako fancy i Chaos krenu da lome kosti, pa da ih opet šrafim. Može, ali bez anestezije. Razmišljala sam ko bi bio najinteresantniji za posmatranje Ali sviđa mi se ova ideja restauracije na živo Just now, DJ_Vasa said: Možda je Dame mislila da si veterinar 😂 Što bi rekla Druzila u Crnom Gruji - to je negde blizu 1
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Razmišljala sam ko bi bio najinteresantniji za posmatranje Ali sviđa mi se ova ideja restauracije na živo Doduše, Vasa će da ih aneatezira pravopisom srpskog jezika, to kad čuju odma se onesveste. 2
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Eddard said: Doduše, Vasa će da ih aneatezira pravopisom srpskog jezika, to kad čuju odma se onesveste. Kako sam propustila zicer, da ti preslušaš malo uberĆacija onu Patologiju što je počeo da sprema...
Recommended Posts