SteveFrancis#3 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, Marvin said: NGO Earshot objavila da se zvuci iz BG podudaraju sa Vortex topom A zasto se sad ti, strucnjace, pravis pametan, i ne pustis nadlezne institucije da rade svoj posao. Saznacete da nije bilo nicega, samo malo strpljenja, radi se. 5
Knipex Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, McLeod said: I posle se vi bunite kad vam McLeod strucnjak za sve objasnjava. I ovo sam vam pogodio. Mogao bi da prognoziraš ostanak Vučića na vlasti i narednih 5 godina.
McLeod Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Knipex said: Mogao bi da prognoziraš ostanak Vučića na vlasti i narednih 5 godina. Sta pet, deset minimum. 1 5
Jurgen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mislim da se iz svemira vide samo kineski zid i naša pumpa. Ali naša pumpa ipak malo jače sija. PUMPAJ!!! 2 25
MrTripleDouble Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gledam sad snimke sta je ostalo iza ovih spodoba u parku - JE ZI VO Da su ostali tamo jos par dana udavili bi se u sopstvenim govnima. 14
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tašta i ja se ne slažemo oko mnogih stvari, ali oboje smo protiv psiha. Možda sam bio prestrog prema njoj.
Nikola Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, mrd said: naravno, ja se plasim moje, zato odmah vicem, da se stvori pogresan dojam. Kažu da je film Hrabro srce inspirisan likom koji je u 13 veku uzviknuo da se ne plaši žene i otišao u besmrtne ali kako to biva reditelj valjda zbog onih suknji da opravda kao branio Škotsku, junačina, visok itd... Ono kad vikne slooboodaaa je istorijska činjenica al je skroz drugi kontekst u pitanju. 1 4
Nek grmi jako Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ideja da se deo srpskog društva obrati međunarodnim ekspertima za zvučne topove i slične vrste nekonvencionalnog naoružanja je odličan prvi potez. Ti eksperti će sutra biti na listi sudskih veštaka u raznim sudovima: prvo međunarodnim, a zatim, nadamo se uskoro, i domaćim. Jer ako oni utvrde da je bilo upotrebe tog smeća i da je narod postradao zbog toga, presuda će biti izvesna. Nenadležna institucija nije potpisivala ništa, od Briselskog sporazuma, preko Beograda na vodi pa sve do rekonstrukcije stanice u Novom Sadu, ali u ovom slučaju njegov potpis uopšte nije bitan. Reč je o komandnoj odgovornosti koju će utvrditi svedoci saradnici, koji će, kako bi izvukli vlastitu kožu, jednog dana reći ko im je naredio da postave, a zatim i aktiviraju nekakve vortekse i zvučne topove. Slušam nekog vojnog analitičara koji kaže da je upotreba tog smeća protiv mirnih demonstranata potreba da se povrati osećaj sile, te dokaz mržnje onoga koji je to naredio i koji mrzi svoj vlastiti narod. Veoma jednostavno i podložno krivičnom gonjenju... Kad-tad. Edited 10 hours ago by Nek grmi jako 2 1
Jezebel Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma spacecake im/onim nedokazanim/ matorcima posluzite i resen problem.. ima da traze parce plus 1 1
mrd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, NMX said: Prokleti studenti, kud su zurili sa 15.03. svinja je cista zivotinja, samo je zbunjena. ⛽
Knipex Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Evo ima ih koji se rođene braće odriču, ja iskreno ne mogu. https://www.instagram.com/p/DHTCMMIMtW9/?igsh=ejZleW51YWdzNWFk
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Peticija za zvučni top ima trenutno 560000 potpisa. Pumpaj!!! 2 12
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Knipex said: Evo ima ih koji se rođene braće odriču, ja iskreno ne mogu. https://www.instagram.com/p/DHTCMMIMtW9/?igsh=ejZleW51YWdzNWFk Pa izgleda da i rođenom bratu nije mnogo stalo do njegovih, zna da su na protestu i on radi to što radi. Možda je bio jedan od onih koji su bacali kamenje, možda bi pogodio svog brata, majku. Samo brat nije trebao javno to da objavi.
fancy Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre: (ako ga neko prati na X-u ili instagramu, maksa ) I piše (pošto idu poruka za porukom, tako ću ih pejstovati) Quote ja uzeo šator za uspomenu čovek je proklet i kriminal se osladi sad bih se vratio po još mislim da može da dođe da uzme ko hoće ne moraš biti budala 😉 pored mene stajao pandur dok sam ga uzimao, gledao me mislim, uzeo sam šator ispred onih parkiranih marica jedan od dva pripadnika MUP-a koji su me pustili unutra, prolazim pored njih sa šatorom ispod miške: "hvala momci, ovo mi dosta znači" pandur: "koji si ti kralj brate..." 25
Popular Post Volter Posted 10 hours ago Popular Post Posted 10 hours ago Matematički fakultet ima i peti zahtev - da se uhapse i procesuiraju odgovorni za teroristički napad na građane ilegalnim oružjem, tokom protesta 15. marta u Beogradu. 10 2 2 34 2
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, fancy said: Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre Pametno, kad već nisu ljudi da sve što je ostalo u hrani i opremi - a da je u dobrom stanju - doniraju sirotinji; treba sve što je upotrebljivo razmaknuti.
Volter Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Beograđani, što se bre opet derete kog vraga, lupate u šerpe, zviždite... 3
NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 33 minutes ago, fancy said: Kratka crta iz Ćacilenda - drugar koji inače ima gajbu tu iznad u D. Jovanovića mi šalje malopre: (ako ga neko prati na X-u ili instagramu, maksa ) I piše (pošto idu poruka za porukom, tako ću ih pejstovati) Ceo park je unisten. Sto od stoke, sto od traktora i istocenog goriva, sto od pandura. A ono, PARK IMA JEBENU ZASTITU REŠENJE O STAVLJANJU POD ZAŠTITU PRIRODNOG DOBRA "PIONIRSKI PARK" ("Sl. list grada Beograda", br. 43/2007) Quote Član 1 Prirodno dobro "Pionirski park" stavlja se pod zaštitu kao spomenik prirode. Prirodno dobro "Pionirski park" stavlja se pod zaštitu radi očuvanja prostorno-ambijentalnih, kulturno-istorijskih, botaničkih i bioekoloških karakteristika i očuvanja reprezentativnog identiteta gradskog centra, kao i održavanja i unapređenja stanja bioloških, estetskih i turističkih vrednosti Beograda. Mada, ono. I ljudski zivot ima zastitu pa ih zabole ceo kurac. 2 1 7
Janne240 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako odluce da upotrebe i drugi top, mi cemo dovesti ZZ TOP i 200 000 vati ozvucenje, pa da grunemo! 2
sasha arsenal Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.facebook.com/share/v/15queGbcSs/ Aktivni i Čačani. 13
Klotzen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Šarović ne staje, evo i nastavka : Edited 8 hours ago by Klotzen
badenac Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 23 hours ago, DJ_Vasa said: To je već sadržano u drugom zahtevu: Zahtevamo potvrdu nadležnih organa o identitetu svih lica za koja postoji osnovana sumnja da su fizički napala studente i profesore, kao i pokretanje krivičnih postupaka protiv njih. Takođe zahtevamo razrešenje pomenutih lica ukoliko se pokaže da su ista javni funkcioneri. Studenti i profesori jesu bili pod topovskim udarom, a zahtev nije vremenski ograničen. Tacno.Moja greska. Ova tematika pripada trecem zahtevu koji ipak treba prosiriti sa konkretnim dogadjajima kao i sa odgovornoscu za nekaznjeno prisustvo organizovane kriminalne grupe u Pionirskom parku,sada kolokvijlano poznate kao Cacilend.
suptil Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ћациленд је био покушај политичке пенетрације режима у протест. Ако је на протесту био разјарени бик протенстант онда је Ћациленд била црвена марама која изазива. Међутим као у отварању у шаху ћаци сада развијају крило и подносе кривичне пријаве према ректорима универзитета. Дакле политичка борба прса у прса. Овако никада није прштало у вишестраначкој Србији. Режим се конолидовао на тренутак, мада је притисак и даље огроман јавности, људи, протестаната. Мени је незамисливо да пропадне академска година. Како ствари стоје пропашће. Јел зна неко појединости око Н1 и Нове С. Када креће пренос власништва, Вучић данас рече почетком априла. И шта то значи? Да ли тренутна промена уређивачке политике или постепено гушење....
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Čvarkov said: Tašta i ja se ne slažemo oko mnogih stvari, ali oboje smo protiv psiha. Možda sam bio prestrog prema njoj. To znaci da nesto nije dobro!
Recommended Posts