DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gde je @fancy da splituje temu, tipa da osvane nova na društvu Uloga majki i tašti u političkom životu Srbije? 4
Knipex Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Evo i kod mene se skupila SNS ekipa, došli ženini i moji roditelji pošto ćerki juče bio rođendan. Dok sam kuvao kafu čujem iza leđa kako bi oni sve profesore i nastavnike na njivu mesec dana... Žena me šutira od pozadi i sikće ti da si začepio ili ćeš me zapamtiti reko skuvam kafu i odoh da šetam psa a ti uživaj sa njima. 1 16
Nek grmi jako Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da su svi glasači naprednjaka kao moja tašta, ne bih brinuo ni sekunde. Nju ćemo lako da flipnemo, ima da preskoči u studentski čamac dok si reko - gem, set, meč. 1
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Gde je @fancy da splituje temu, tipa da osvane nova na društvu Uloga majki i tašti u političkom životu Srbije? Ozbiljno, sta ie sa njim, da ga nije uhapsilo negde?
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ja imam "problem" sa tastom. Doduse, nisam ni za tastu siguran, zeznuta je to sorta (rekoh pre neki dan kako joj moja zena prenosi play-by-play sa protesta). Ali tast je klasicno ono ispran mozak Pink-om i Happy-em (mislim da srecom ne gledaju Informer, mada, mozda gresim). Jbg nema N1, nema Insajder... Tast je generalno dobar covek, ali mu je mozak toliko ispran da je u fazonu "drugi ce biti jos gori". Pre protesta smo imali duzu raspravu, shvati on u nekom trenutku da to sto prica (prepricava) nije ok, da nema smisla. "Ko finansira te studente" pa kad sam mu pokazao kako pesace, kako ih narod docekuje, kako ih hrane, ko sta ima, baka sa kesom jabuka, gde spavaju... pa mu onda pokazem Cacilend, i pitam ja njega "A ko ovo finansira?!", vidi se da razmislja i menja misljenje. Problem je, naravno, sto nema poverenja u opoziciju jer su i tamo lopovi - ali i to se resi sa "ako je Djilas ukrao 619miliona necega kao sto kazu - zasto nije u zatvoru; zasto institucije onda nemaju istragu protiv njega, ne rade svoj posao; Ko je jos lopov u opoziciji? - nakon cega sledi muk. Ali barem smo dosli do toga da mu je debelo poljuljano poverenje u Vucica. Po svedocenju taste (ako joj je za verovati) gasi TV kad vidi Vucica 🙂 8 3
ters Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jasno mi je da razlicite generacije porodica glasaju razlicito, ali u okviru jednog sistema vrijednosti koji je zajednicki. Moja tetka od 80 i kusur godina je iz Beograda isla u Novi Sad na protest - da doceka unuke koji su pjesacili, bila je na protestu i prekjuce. Zacudilo bi me da ona / djeca/zetovi/snaha/unuci glasaju na isti nacin, ali sasvim sigurno niko od njih ne za SNS.... 4
shonke Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 33 minutes ago, Knipex said: Evo i kod mene se skupila SNS ekipa, došli ženini i moji roditelji pošto ćerki juče bio rođendan. Dok sam kuvao kafu čujem iza leđa kako bi oni sve profesore i nastavnike na njivu mesec dana... Žena me šutira od pozadi i sikće ti da si začepio ili ćeš me zapamtiti reko skuvam kafu i odoh da šetam psa a ti uživaj sa njima. Možda ja vise nisam mlad (čuj možda 🤣) ali za takve više nemam kočnice. Ne ćutim (a nemam ni psa). 5
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, shonke said: Možda ja vise nisam mlad (čuj možda 🤣) ali za takve više nemam kočnice. Ne ćutim (a nemam ni psa). Ne treba cutati, bre. Pogotovo ne tima sto nam dolaze u kucu. Covek zbog nekih svojih neznih osecanja poludi. Moja majka, koja je bila omiljeni prof djacima, sad je 90, dozvoljava sebi da mi kaze, kako muce onu decu u zatorima u pionirskom parku. Kad je ja pitam sta ta deca rade u satorima u pionirskom parku, jadna ne ume da objasni. Ne treba tuci, ali se mora reci istina. ⛽ 4
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Knipex said: Ja se plašim žene i zato ćutim i šetam psa naravno, ja se plasim moje, zato odmah vicem, da se stvori pogresan dojam.
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, mrd said: Ne treba tuci, ali se mora reci istina. Ne pomaže tu ništa, ja sam i snimke pokazivao, al jok, nema pomoći. Na kraju ćete samo izgubiti živce i vreme, a njih ubediti nećete. 3 1 1
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) NGO Earshot objavila da se zvuci iz BG podudaraju sa Vortex topom Edited 6 hours ago by Marvin 16 3
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Evo i kod mene se skupila SNS ekipa, došli ženini i moji roditelji pošto ćerki juče bio rođendan. Dok sam kuvao kafu čujem iza leđa kako bi oni sve profesore i nastavnike na njivu mesec dana... Žena me šutira od pozadi i sikće ti da si začepio ili ćeš me zapamtiti reko skuvam kafu i odoh da šetam psa a ti uživaj sa njima. idealna prilika da im pljunes u kafu ili da im oprljis solju 😄 nemoj je propustiti 2 2
Beonegro Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Volter said: Ne pomaže tu ništa, ja sam i snimke pokazivao, al jok, nema pomoći. Na kraju ćete samo izgubiti živce i vreme, a njih ubediti nećete. Apsolutno, to je sekta. Moja majka je u stanju da mrtva ozbiljna izgovori sad imamo sve, kad su bili žuti nismo imali ništa. Žena koja je odrasla u Beogradu, bila tinejdžerka i mlada žena tokom sedamdesetih, vrlo moguće najbolje decenije u istoriji grada. 10
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago oh boy https://www.instagram.com/reel/DHTkhQpodxa/?igsh=MW50NjdxazA5Y25kdQ== 2 1 2 1
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 10 minutes ago, NMX said: oh boy https://www.instagram.com/reel/DHTkhQpodxa/?igsh=MW50NjdxazA5Y25kdQ== Jbt zivot gde zivimo 1
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I Vreme objavilo https://vreme.com/vesti/nvo-irsot-istrazuje-mogucu-upotrebu-zvucnog-topa/
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 35 minutes ago, TripleJ said: idealna prilika da im pljunes u kafu ili da im oprljis solju 😄 nemoj je propustiti Treba da sipa so u kafu
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, Marvin said: NGO Earshot objavila da se zvuci iz BG podudaraju sa Vortex topom I posle se vi bunite kad vam McLeod strucnjak za sve objasnjava. I ovo sam vam pogodio. 5 1
Knipex Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Znam da se sprdate, ali roditeljima sve najbolje pa makar i za ovog sotonu glasali 2 9
Recommended Posts