Урош19 Posted Saturday at 08:14 PM Posted Saturday at 08:14 PM 21 minutes ago, NMX said: #NewProfilePic Više ga u životu neću kritikovati za lošu utakmicu 5 9 2
Kooineeperk Posted Saturday at 08:15 PM Posted Saturday at 08:15 PM Upotrebljen je "zvucni top" nabavljen pre neke 2-3 godine. U mnogim zemljama zabranjen. 1 1 1
Papanikolesku Posted Saturday at 08:15 PM Posted Saturday at 08:15 PM Kakav dan, kakav ponos. Veliko hvala svim ljudima koji su bili na protestu, zajedno smo pumpali jako. Ne bih se frljao ciframa, jako je teško proceniti kad si deo mase, ali glava na panj ako je danas u Beogradu bilo manje od 300 000 duša na ulicama. Ko posle današnjeg dana ima zamerke na studente i njihove odluke i način na koji ovo vode, pa ništa, izvolite gospodo pa preuzmite štafetu. Šteta što ste propustili priliku kad je bilo vreme, sad pustite mlađariju da završi šta je započela. Pumpaj!! 13 2 5
Pletilja Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM 8 minutes ago, Kooineeperk said: Pisu da je to ovaj zvucni top: 1
Volter Posted Saturday at 08:16 PM Posted Saturday at 08:16 PM To što smo mi živčani, lako planemo, i što bismo ovakvi kakvi smo da ogranizujemo proteste brzo zabrljali zbog svoje nervoze, je naš problem. Razumem ja i da su nas razorazne muke i nevolje u ovoj državi izgrizale, da su nam živci pri kraju, ali došli su neki novi klinci od kojih možemo učiti. Ovi mladi ljudi su svojom pameću, dobrotom, ljubavlju, istrajnošću, strpljenjem, izveli ovoliki broj ljudi. Još jednom ponavljam, mora se prepoznati trenutak za završni udarac. To sada nije. Studenti su jasno rekli da je ovo samo još jedan u nizu protesta. Večeras sam usisao dodatnu energiju i teram dalje. 8 2
Čvarkov Posted Saturday at 08:19 PM Posted Saturday at 08:19 PM 15 minutes ago, NMX said: #NewProfilePic Je li brate Enemikse kako ti sve to vidiš aa? Spoiler Dosadan si sa ekskluzivama. 1
nik_nurse Posted Saturday at 08:19 PM Posted Saturday at 08:19 PM 44 minutes ago, Čočo said: Šta bi da je Marko Simonović sa studentima? 😶 Pa isterali ga iz zvezde,i sada je opozicija😂
Don Dusko Posted Saturday at 08:20 PM Posted Saturday at 08:20 PM Jebote da li ste realni i ovde nalazite zamerku i opet govorite kako nista nije uradjeno?Kako nije?Izaslo je 300-400k ljudi pokazalo da se ne boji. Pokazali su ko je zeleo incidente(Vucic i ekipa) da su oni krenuli u to rusenje svega i svacega(podrzao bih da ne bude zabune) samo bi legli na penal skotu. Ovako su pokazali koliko on laze i maze. Svakako treba u narednim danima konkretizovati akciju i pokazati da se samo nenadlezna institucija nadala da je ovo KRAJ! 1 1 1
Clash Posted Saturday at 08:20 PM Posted Saturday at 08:20 PM Evo vratio se i ja kuci. Ovo je strasno. Nisu organizovali carter bus za nas iz NS od Novog Beograda so Slavije pa smo morali peske. Presli smo ulicu na crveno. Strasno 2 12 1
NMX Posted Saturday at 08:21 PM Posted Saturday at 08:21 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Je li brate Enemikse kako ti sve to vidiš aa? Hide contents Dosadan si sa ekskluzivama. Ma brate imam neke svoje kanale :ukrao sa tvitera: 2
nik_nurse Posted Saturday at 08:23 PM Posted Saturday at 08:23 PM 37 minutes ago, Mile1 said: I Novak dao podrsku preko Instagrama Ti su najaci,pa na leto slikanje sa vuckom kada se osvoji neki turnir 3
Clash Posted Saturday at 08:24 PM Posted Saturday at 08:24 PM Braco mila, da li ste normalni? Studenti u NS, KG, NI i BG okupili vise ljudi mego ilo ikad. Probudili celu Srbiji i prepesacili celu Srbiju. Oslobodili Srbiju straha i doneli nadu. I onda meh, mogli su ovo , trebali su ono. 35 3
Nicklord Posted Saturday at 08:25 PM Posted Saturday at 08:25 PM 24 minutes ago, djura.net said: mislim da je ocigledno da je trebalo imati neki plan. Plan je bio jasan danas. Studenti a i 99% naroda je ispoštovao šta su studenti rekli Još nisam siguran šta misliš da je trebalo? 1
Perkos2 Posted Saturday at 08:26 PM Posted Saturday at 08:26 PM 6 minutes ago, nik_nurse said: Pa isterali ga iz zvezde,i sada je opozicija😂 Pritom mu je bliski rođak komndant jedne policijske jedinice
McLeod Posted Saturday at 08:27 PM Posted Saturday at 08:27 PM On je veceras zabio pet autogolova i pojavile su se jos vece pukotine u rezimu. 5 1 2
Mile1 Posted Saturday at 08:27 PM Posted Saturday at 08:27 PM Ali ovo koriscenje zvucnog topa dok tvoj narod u miru odaje pocast tragicno preminulim ljudima je novo dno koji je zvalavi uradio. Imao je cilj da se izvede efekat stampeda da sto vise ljudi strada 12 1 1 14
DJ_Vasa Posted Saturday at 08:28 PM Posted Saturday at 08:28 PM Upravo se vratio. E, ako sam i ja zadovoljan time kako je ispalo, onda je ovo zaista kraj režima. 13 4 1
Eddard Posted Saturday at 08:28 PM Posted Saturday at 08:28 PM Ja nisam ni očekivao nešto konkretno od ovoga, osim da se skupi ogroman broj ljudi i pokaže da su tu, da se ne boje. ✔️ E sad treba u narednim danima da izađu i kažu - eto videli ste koliko nas je, tj. više nego dovoljno, ali i uprkos tome vlast nije ispunila zahteve i očigledno je da neće. Stoga, kreće radikalizacija. U kom obliku, to ostavljam tim pametnim mladim ljudima da isplaniraju. 6
Clash Posted Saturday at 08:30 PM Posted Saturday at 08:30 PM Za promeni vlasti nasiljem treba veca i bolja organizacija od pobede na izborima. I sta se ocekuje da mi seremo po netu a da studenti odrade to za nas? Lepo deca rekla mi ne mozemo a i ne trebamo da odlucujemo o politickom iredjenju zemlje zabto se pitaju svi gradjani. Sta su trebali da kazu zauzimamo imstitucije. Ok i da se zauzmu, sta sutra? Prelazna vlada? Koju ce odrediti studenti koji lepo kazu da oni smatraju da to nije njihov posao i da trebaju SVI da se pitaju. Deca rade onako kako znaju i kako mogu a to je u ovoh 13 godina najbolje do sada. A mi nemojmo da se ponasamo kao opozicka koja ceka da im studenti donesu vlast na tacni. Da li ste spremni da se tucete sa zandarmerijom i pucate na njih? Nismo, jer da jesmo ne bi srali ovde nego bi se tukli sa njima. Zato hvala deco i samo napred. Nije kraj dok studenti ne kazu da je kraj. 28 5
djura.net Posted Saturday at 08:32 PM Posted Saturday at 08:32 PM 1 minute ago, Nicklord said: Plan je bio jasan danas. Studenti a i 99% naroda je ispoštovao šta su studenti rekli Još nisam siguran šta misliš da je trebalo? plan - hajde da dodjemo i skupimo se da uradimo foto&video dronom, meni ne zvuci kao dobar plan. taj 'plan' moze da traje mesecima, mozda i godinama i da ne donese nikakve rezultate. a koliko ljudi je spremno da ceka mesece ili godine da dodje do nekih promena? Nevezano za to, svi dosadasnji planovi studentskih protesta su bili vrlo jasno zacrtani i izvrseni do kraja. veceras se prvi put desilo da se 'ustuknulo' i da je protest skracen. kakvu to poruku salje?
Helena Posted Saturday at 08:33 PM Posted Saturday at 08:33 PM 3 minutes ago, Mile1 said: Ali ovo koriscenje zvucnog topa dok tvoj narod u miru odaje pocast tragicno preminulim ljudima je novo dno koji je zvalavi uradio. Imao je cilj da se izvede efekat stampeda da sto vise ljudi strada I sad da RTS radi svoj posao, pustili bi ovo i rekli da je to nezakonito I ko je odgovoran za korištenje istog. I ne treba nikad zaboraviti da nije studenata, onih petnaest ljudi više niko ne bi ni pominjao sem rodbine. Izašli su i aveti iz ormana, nesreća helikoptera i ostale stvari koje su za doživotnu robiju. 4
Mile1 Posted Saturday at 08:34 PM Posted Saturday at 08:34 PM @nik_nurse sta je smesno u mom postu? Sto je neko mogao da izgine 1
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 08:34 PM Posted Saturday at 08:34 PM (edited) 20 minutes ago, Leo said: Najvise pesimizma i mudrosera ima na ovom forumu. Pa kada su ljudi strucnjaci za rat u Ukrajini, lako je njima pored toga onda srusiti Vucica (naravno sedeci gajbi pred kompjuterom). Sta ocekujes? Pazi, losa organizacija, moralo je bolje 😄 E Srbine moj, junace iza tastature. Edited Saturday at 08:35 PM by Problem sa licnim greskama 3
Nicklord Posted Saturday at 08:34 PM Posted Saturday at 08:34 PM Just now, djura.net said: plan - hajde da dodjemo i skupimo se da uradimo foto&video dronom, meni ne zvuci kao dobar plan. taj 'plan' moze da traje mesecima, mozda i godinama i da ne donese nikakve rezultate. a koliko ljudi je spremno da ceka mesece ili godine da dodje do nekih promena? Nevezano za to, svi dosadasnji planovi studentskih protesta su bili vrlo jasno zacrtani i izvrseni do kraja. veceras se prvi put desilo da se 'ustuknulo' i da je protest skracen. kakvu to poruku salje? Ali šta je trebalo da se desi danas?
Recommended Posts