mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Ambasada Rumunije je zatražila izvinjenje od Informera zbog njihove vesti da Rumuni planiraju da pljačkaju stanove po Beogradu tokom protesta. Treba da im se posteno napominju familije. P.S. Posle delimo plen. 🙂 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Čvarkov said: Ambasada Rumunije je zatražila izvinjenje od Informera zbog njihove vesti da Rumuni planiraju da pljačkaju stanove po Beogradu tokom protesta. Hvala DJV što im je ovom izjavom navukao Lauru Koveši na vrat 1 8 7 1
shonke Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam bio u KG kod mekovog solitera ali je kg omladina prošla pred mog solitera na zvezdari! Oni su se sastali sa decom iz šeste bg gimnazije sad ce da krenu ka centru. Ima jedno hiljadu ljudi ovde! Evo plačem, pičkaa sam, dok gledam ovu decu sad. Idem opet do centra uporedo sa njima. Traka na bulevaru ka cvetku ide saobraćaj, SVI TRUBE. Slike kasnije. PUMPAJ BREEE 8 7
Tom Bombadil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Nikola said: Oće zlotvor da nas zavadi i sa Rumunskom braćom. Oće da nam odnose spusti ispod istorijskog minimuma kada smo delili Banat 😛 1
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Kooineeperk said: Sve je lajv... Evo napravio sam nesto, da se ne mucite sa puno razlicitih linkova, mozete da odete ovde: https://viewsync.net/watch?v=V7zcP_InM0M&t=0&v=B4Y-Jkgl280&t=0&v=GwA7YBxtWfw&t=0&v=dqwxqBMk7mk&t=0&v=lvCW1ojrhyU&t=0&v=wluCA-881Hg&t=9737.27&v=Sy-YyG8x_Mk&t=0&v=P2QzauHAZyQ&t=0&v=JkUHkcJKTmU&t=0 Dobicete 9 live stream-ova sa youtube-a koje ja sada pratim (neki su povremeno mozda off). Svaki video kliknite na play (pocece od pocetka) a onda na svaki kliknite na ono gde pise "live" tako da siva tacka postane crvena (to znaci da pratite live a ne snimak). Namestio sam i da moze jedan stream da pusta zvuk. Znaci ako na jednom pustite zvuk (unmute) na onom na kom je bio aktivan ce se automatski mutirati zvuk. Ako me se sete na dan pobede, sete se... Edited 6 hours ago by Kooineeperk 7 4
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Osetio da ce ga Ivica izdati ili hoce da preuzme policiju 1
Nikola Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gljivica možda odbija da digne pandure na decu. Psiho nema taj problem.
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Krlo pravda Ćavi traktore i perfidno poziva na uništavanje novih, nećaci traktora. Naravno da se razume u cenu i ostalo. Sarapa deluje nervozno trezno
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nikakvog incidenta nema kod ćacilenda osim standardnog trolovanja ljudi oko parka. Emisija je napravljena da nastave sa esploatacijom te priče oko PSG planiranja nereda. 1
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Klotzen said: Nikakvog incidenta nema kod ćacilenda osim standardnog trolovanja ljudi oko parka. Emisija je napravljena da nastave sa esploatacijom te priče oko PSG planiranja nereda. Potpuni promašaj. Nema vratikonjuglavu i sve deluje jadno i bedno. 1
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Imaju te emisije i seknudarnu svrhu a to je da njihove pristalice ne gledaju protest pošto prenosi i Insajder koji postoji i na MTS. Nešto slično kao Hit Tvit, ta emsija postoji samo zato da markira Utisak Nedelje. 1
Pjanovic18 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovaj adrenalin i ova energija su toliko jaki da mislim da ovim studentima iz unutrasnjosti ne treba smestaj u Bgu vec samo mogu da nastave pumpanje do sutra uvece bez problema. 1
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Klotzen said: Imaju te emisije i seknudarnu svrhu a to je da njihove pristalice ne gledaju protest pošto prenosi i Insajder koji postoji i na MTS. Nešto slično kao Hit Tvit, ta emsija postoji samo zato da markira Utisak Nedelje. Meni je sekundarno sarapino ponašanje, ruga se Hrvatima i jekavici, jeti jeti jeti a dobar broj ljudi u Srbije govori ijekavicom. DAJTE MU VINJAK
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, shonke said: Kod 6. BGD gimnazije masa ljudi. Ja verujte nemam pojma šta je ovo! Zenina sestricina je ispred 6. gimn. Ona je tek maturant, nisu joj roditelji dali da krene peske iz KG kao njene drugarice, pa je juce dosla kod nas, jutros otisla do Grocke, i onda ''samo'' od Grocke do BGa i oseca se extra posramljeno sto nije presla ceo put. Deci je ovo bitno da i ne mozemo da zamislimo. 1 9 1
Bluecuracao2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Дочекао сам малопре у Савској трактористе иѕ Богатића и студенте из Ваљева, Мачве. Предивно је било гледати ту младост, позитиву, руковање, пумпање и видимо се сутра... Ако се некада буде правила коалиција за изборе, мора да се зове Пумпај! 6 11
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Doček studenata noćas prenose: Reuters, španska RTVE, belgijska televizija, holandska..sve live..samo ne RTS. More.. Može li neko iz Francuske da napiše šta je ovo? Neki časopis? 2 1
Geronimo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Veceras na Trgu top atmosfera, top pumpanje. Ok, bilo je blage neizrecene zebnje, 'gde su do sada, nije se valjda nesto desilo', ali vrlo blage. Ostatak vremena je sve radila sjajna energija i mene i podmladak. Sutra do AK sa mojim studentima, od AK sa najboljim, pravim, prijateljima iz srednje skole. Jebene su ove godine, radis kao konj, uvek ti fali vremena, ne stignes da provodis dovoljno vremena sa dragim ljudima, ali kako smo se lagano dogovorili za sutra 🙂 Pumpaj! 1 1 14
Clash Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ko kaze da Vojvodjani nisu kao munje? Samo treba ravnog terena i brzi smo od aroplana. Pumpajte Slaninari!!! 2 5 6
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 32 minutes ago, Drug Crni said: Doček studenata noćas prenose: Reuters, španska RTVE, belgijska televizija, holandska..sve live..samo ne RTS. More.. Može li neko iz Francuske da napiše šta je ovo? Neki časopis? Plantu je karikaturista koji je 50 godina radio za Le Monde, a koliko ja razumijem ovu karikaturu je uradio za Vreme. Edited 5 hours ago by Beonegro 4 1
Recommended Posts