Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Pletilja said:

N1 vesti u 16 h: masovno okupljanje pocinje sutra u 16 h ispred skupstine...

Iskreno se nadam da je ovo varka i da ce,u poslednjem trenutku pozvati na okupljanje na NBg.

Ja se nadam da neće da promene na NBG. 

NEMA POVLAČENJA!!!

• Like 3
Posted
3 minutes ago, shonke said:

Ja se nadam da neće da promene na NBG. 

NEMA POVLAČENJA!!!

Iako bi bila dobra fora da se mrdne skup i da one šatordžije ostanu u praznom ko budale, ovo mi ima još više smisla, samo treba što bolje obezbediti skup. Valja im i na taj način pokazati da ne mogu da manipulišu uz pomoć straha i da studenti i mi pumpamo svoje bez obzira na to šta oni rade.

• Like 2
Posted
45 minutes ago, shonke said:

Ja sam danas prijavio komunalnoj. Kaže čovek "znamo, imamo već dosta prijava..."

A evo kako su i odakle stigli.

Videcemo sta ce biti sa onima u IMTu. Cujem da ce tu ljudi dezurati i blokirati ukoliko dodje do toga da ih razvoze na prilazne puteve Beogradu... 

Sad opet gledam ovo sto sam okacio... Covece... autoputem vozili! Pola njih nije ni osvetljeno kako treba. 

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Još nešto: jako je bitno da se ljudi ne smore. Jer, objektivno, sutra se ništa ne rešava. Energija mora da o(p)stane bar još mesec, mesec i po dana.. Nekako ih se mora primorati na prelaznu vladu, pa onda odatle dalje.
Da ne bude nakon subote ništa nismo postigli i fajront.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted (edited)
2 hours ago, Čerčil said:

Nemojte samo da izdrzi pot. 

Tebra ni pre dva sata nisam skontao sta si rekao a nisam ni sad, ali nema veze izdrzace pot sta god da je.

Edited by Clash
  • Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Clash said:

Tebra ni pre dva sata nisam skontao sta si rekao a nisam ni sad, ali nema veze izdrzace pot sta god da je.

Pa Pol Pot

Posted
1 hour ago, Pletilja said:

Energija, to je ono sto ne mogu da objasnim svojoj deci, oni to ne mogu da dozive jer nisu u zemlji a ja sam postala zavisna od te ogromne kolicine dobrote, lepote tih mladih lica, od suza radosnica. Ne moze da se poredi sa energijom velikih skupova iz 2000, ovo je nesto potpuno drugacije, etericno, mrve  tezine nema u toj energiji. A tek traktoristi, pa bajkeri, sve je to ozbiljno, uzemljeno, ne govore, ne smeskaju se ali znate da su odlucni i da su tu zbog vas kao ocevi, braca i sinovi svih nas. Nesto zdravo, dobro, veliko ko nebo.....nema tog zla koje moze ovo da ugusi, nema.

Sutra, duvajte u pistljke, skandirajte, grlite se, smesite se i za sve nas koji nismo sa vama, nasa srca ce biti sa vama.

\

• Like 1
  • Love 5
Posted

Ne mogu da dočekam da svane sutrašnji dan. Čitava porodica mi izlazi na ulice, svi najbolji prijatelji i njihove porodice. Ubedio sam i majku, koja je u najmanju ruku jako pasivna i oprezna kada je reč o ovakvim stvarima. Došla su mi i braća iz Rep. Srpske. Svako ko je u mogućnosti a nema zdravstvenih problema, nemojte imati zadršku, nemojte se dvoumiti. 15. za 15. Za slobodu. Pumpaj! 

• Like 8
  • Love 1
  • Pumpaj! 13
Posted

Nikada kod ovih nije vidjen ovakav strah. Nazalost, imam dosta dodirnih tacaka sa njima zbog posla pa sam ih zadnjih dana pustio da pricaju, strah je na bas visokom nivou i zato PUMPAJ, PUMPAJ!!!

• Like 1
  • Pumpaj! 16
Posted

Definitivno ko ima opciju da noći i može da ide danas neka ide. Još uvek nema nekih daljih informacija o onim traktorima u NBG, možda proba da blokira ulaze u BG hulja.

Posted
52 minutes ago, implant said:

Nerealne scene u Zemunu, puko sam ko zvečka...

Aj pustite malo ljude da krenu, mi čekamo kod YUBC već pola sata, pumpa se odlično 

• Ha-ha 2
Posted
54 minutes ago, McLeod said:

I Zemunci placu

Dobar naziv za pank bend.

Spoiler

Ako hoces da dobijes batine

• Love 1
  • Ha-ha 13