Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, McLeod said:

Pa sad, da ne sirim raspravu o njemu, lik je od 2012. kad je SNS dosao na vlast imao vise javnih funkcija, a 2013-2015. je vec bio sekretar u ministarstvu za kulturu, samo nije bio na visokoj funkciji do sad.

Pa to. Pre 10-ak godina, u vreme kada sam slušao promociju jedne nj knjige bio je politički neutralan do kritičan prema našoj (ne)kulturi sećanja. A naročito je kritikovao stav našeg mejnstrima prema Srebrenici.

Kako se bližio ministarskoj fotelji, tih kritika je nestalo.

• Like 3
Posted
31 minutes ago, Pletilja said:

Svisnucu.....snimak za istoriju. Toliko toga im  dugujemo...dugujemo i onim dushama koje su prelazile Albaniju, dokle bre?

Upisano nam je to u gene. 🙂 

Svaka generacija ima neku albaniju da predje. 😉 

Posted (edited)
1 hour ago, Red said:

Mene sad samo brine da bi dosta ljudi moglo da se pokoleba i ne dođe na protest u subotu, zbog raznih huljinih spinova o nasilju i

Brate da si mi živ i zdrav, puno više ih neće doći (za početak cela motorizovana divizija Zapadna Srbija) na bilo kakav spin da neće biti nasilja.

Edited by fancy
  • Like 4
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, fancy said:

Da li si pročitao tekst? 

Ništa nije potvrdio.

Kako nije, pa cu li na snimku da se pravda da ne sme da kaže novinaru jer eto, nije u situaciji.

Posted
5 minutes ago, fillam said:

Bogami, u najavi dnevnika snimak udarca policajca u civilu.

U 8 minutu su objavili ponovo snimak ali je objašnjenje snimka traljavo, odnosno takvo da onaj ko je to prvi put video ništa nije shvatio. Bez onih drugih snimaka gde se taj isti pandur vidi pre nego što je došao i posle kada je ustao sa zemlje teško je shvatiti kontekst onome ko to prvi put gleda. Praktično su napravili prilog da ne može da se kaže da nisu objavili ali bez ozbiljnog objašnjenja šta vidimo u njemu.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, JohnnyDragon said:

Kako nije, pa cu li na snimku da se pravda da ne sme da kaže novinaru jer eto, nije u situaciji.

Kvalitet te "potvrde" je nivo ovoga što su objavili na dnevniku.

Vidi se i čuje samo da je usran.

• Like 2
Posted

RTS jos jednom pokazao da ga treba spaliti. Pogledajte prilog ocima nekog ko ne zna sta se desilo (ili je o tome slusao samo sa Pinka). Uzasno, nepovezano, ostavljeno interpretaciji. Oni bi da se jebu (budu objektivni), al da im ne udje (da su ipak Vuciceve kuckice). Mrsh.

• Like 24
Posted
6 minutes ago, fancy said:

Kvalitet te "potvrde" je nivo ovoga što su objavili na dnevniku.

Vidi se i čuje samo da je usran.

strpljivo, delju kao da je macak pecen, ali nije toga jos svestan. Sad jos samo da misevi poskacu sa broda i ulizuju se nekim novim igracima, koji jos nisu poznati, bar meni. Ja sam inace jedan star covek, koji je svoju sansu propustio sa ovom generacijom experata na vlasti. 🙂

Posted

Selo Vučić kod Rače, kroz koje su večeras prošli studenti iz Kragujevca, juče je ostalo bez tabli na ulazu i izlazu iz sela, a danas je selo dobilo novu tablu. ❤️

Screenshot-20250311-185459-Facebook.jpg

• Like 12
  • Love 5
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

Selo Vučić kod Rače, kroz koje su večeras prošli studenti iz Kragujevca, juče je ostalo bez tabli na ulazu i izlazu iz sela, a danas je selo dobilo novu tablu. ❤️

Mogu misliti mestanima kad ih pitaju odakle su.

Pa kad kazu iz Vucica su. :D

Posted
35 minutes ago, Geronimo said:

RTS jos jednom pokazao da ga treba spaliti. Pogledajte prilog ocima nekog ko ne zna sta se desilo (ili je o tome slusao samo sa Pinka). Uzasno, nepovezano, ostavljeno interpretaciji. Oni bi da se jebu (budu objektivni), al da im ne udje (da su ipak Vuciceve kuckice). Mrsh.

Najbolje objasnjenje ovog sibicarskog priloga.

Ona rupa kroz koju ulaze im je velika koji su to sitni pacovi.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
2 hours ago, Pletilja said:

Po 100 put pitam: ko je, kada i zasto promenio zakletvu vojske iz "Sluzimo narodu" u "Sluzimo Srbiji"? Razlika je s u s t i n s k a.

Promenjeno je 2006. ili 2008. Državna zajednica je prestala da postoji 2006, ali nisam siguran da li je u tom trenutku promenjeno ili donošenjem novih Pravila službe 2008.

• Thanks 1
Posted

Sve je ovo taktika odvracanja ljudi, mislim da je to i vise nego jasno.

Prete nasiljem, dovlace neke veterane sa Temua, dovlace kocke, non stop izbacuju zandarmeriju svuda, i to ce sigurno da upali kod nekog, ali i dalje cemo se brojati u stotinama hiljada u subotu.

Sve i da bude nekog sukoba, mislim da vecu sansu imaju ljudi koji se bore za goli zivot od onih koji se bore za par stotina jura.

• Like 8