Kalinic10 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Celi dan sam kao posmatrač u Bajinoj bašti. Ljudi oni su u ozbiljnoj panici ovde. Ne znam kako jer mi deluje da su dovukli hrpu ljudi preko Drine, ali mislim da čak i sa njima nisu 100% sigurni. 3 8
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sve je u redu na izborima. SAD ima dosta da uči od Srbije 🙂 6
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, Klotzen said: Sve je u redu na izborima. SAD ima dosta da uči od Srbije 🙂 Gde su njega vodili na koje pecenje i pice pre ovoga sto je rekao? :D Quote https://n1info.rs/vesti/americka-organizacija-demantuje-da-salje-posmatrace-na-lokalne-izbore-u-srbiji/ Američka organizacija demantuje da šalje posmatrače na lokalne izbore u Srbiji Edited 2 hours ago by Don Dusko 2
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Helena said: Tviter rezultati Kula je naša., Vladimir Mihić objavio. Lupeta gluposti. Može rezultat takav da bude kada se izbori završe, čak mislim i da će biti, ali ne može da vidi šta su zaokruživali na listićima.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta se dešava u Sevojnu? Da li su bukvalno kindapovali posmatrače???
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stvar je u tome što više verujem njemu u njima koji su bili tamo, nego što ću verovati RTS-u i ostalima. Ako su već sposobni za sve, sposobni su i za nameštanje listića.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Klotzen said: Sve je u redu na izborima. SAD ima dosta da uči od Srbije 🙂 Da Trampara ne zamjeri Brajanu, pa da mora ostati u ovom ovdje raju? 1
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U Aranđelovac je došla njihova ekipa iz BG, nema ih puno, već se dosta naših skuplja. Mnogo je i policije. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo na pinku ide reportaza u fazonu kako su neki blokaderi pretili smrcu nekom glasacu SNS-a te ovaj od straha nije smeo pred kamere da izvesti. Lol
Arsenije Pesic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Don Dusko said: @Arsenije Pesic kako je kod tebe? Bahaćenje, fleksovanje i kurčenje od ranog jutra. Šetaju gradom u grupama, vozikaju se džipovima, kvadovima i motorima, maltretiraju i plaše ljude okolo. Business as usual. 1 1 1 2
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Praznik autokratije na delu, sa primesama fašističkih paravojnih falangi. 4
Milutinov Tata Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Izgleda su “navijači” Partizana u Aranđelovcu. 1 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Milutinov Tata said: Izgleda su “navijači” Partizana u Aranđelovcu. Uh kako tek tribine u huligane treba procistiti majku im jebem
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ćacijevka u akciji dokazivanja Nepomeniku. Napredovaće sigurno.
drgnk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Milutinov Tata said: Izgleda su “navijači” Partizana u Aranđelovcu. Što da ne, zadužio ih predsednik dobrim. Partizan nikad bolji u svojoj istoriji. 🤢 😡 Para vrti gde burgija neće.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aj manite se deljenja grupa na grobare i delije. To su huligani i tako ih treba zvati. Ili batinasi! 6
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja imam rezultate danasnjih izbora. Rezultat u vecini mesta je ovaj: Strah je promenio stranu. 2 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Clash said: Ja imam rezultate danasnjih izbora. Rezultat u vecini mesta je ovaj: Strah je promenio stranu. Uh brate moj daj nesto pričaj
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Inače, tridesetak volzila žandarmerije stiglo u Kulu. Edited 1 hour ago by Volter
duško matić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Clash said: Ja imam rezultate danasnjih izbora. Rezultat u vecini mesta je ovaj: Strah je promenio stranu. Jel moguce da ljudi ne kontaju sta si hteo da kazes? 😄 2 3
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 26 minutes ago, Milutinov Tata said: Izgleda su “navijači” Partizana u Aranđelovcu. Marš u Ćacilend Edited 1 hour ago by Volter
Leo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zato sto unapred znaju rezultate izbora. Otuda toliko huligana i policiji. Isti scenario nazalost kao i na lokalnim izborima u drugim opstinama. Vec vidjeno!!!
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, duško matić said: Jel moguce da ljudi ne kontaju sta si hteo da kazes? 😄 Jesam skontao. Svejedno ga banujte 3
Recommended Posts