Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105... 1
Smrtokapa Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Tex_Willer said: Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105... Gde ti je "izašao" taj podatak?
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Smrtokapa said: Gde ti je "izašao" taj podatak? Na insta, nzm gde tacno
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 18 minutes ago, Tex_Willer said: Sad mi je izašao podatak, 1,4m ljudi u zemlji ima manji IQ od 85, nekih 4,4m ima u rasponu 85-105... Evo, malo matematike sa fiksnim vrednostima od 85 (1.4m) i 95 (4.4m) daje prosek od - 92.5. Pa i nije toliko daleko od 89
Malkolm Brogdon Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. 1 2
Bul-Kathos Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Tex_Willer said: Na insta, nzm gde tacno Sada je dosta razumljivija tvoja metodologija kada govoris o procentima i verovatnocama, i izgleda tako kako izgleda u pogledu politickih procena.
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 9 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. Na osnovu mnogih stvari koje viđam u poslednje vreme rekao bih da smo još gluplji ako uključimo natprosečno inteligentne. 1 1 2
DameTime Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 12 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Znaci ako izbacimo sve natprosecno inteligentne ljude iz racunice onda smo poprilicno glup narod. Srećom je to samo jedan čovek 1 4
Malkolm Brogdon Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Edited 42 minutes ago by Malkolm Brogdon 2
McLeod Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Trebalo bi proveriti to, jer niko nije javio. Plus, cini se da je most i dalje u fazi konstrukcije. Video sam vec jednu sliku kako kruzi internetom u vezi Arene juce, gde je prikazana poluprazna hala, uz komentar kako laze SNS u vezi broja ljudi. Vucic laze, ali istovremeno Arena jeste bila puna dok je on govorio, ona slika je sa pocetka ili kraja mitinga. Isto i ovde, cini mi se da se podrzavaoci SL bave slicnom vrstom propagande.
Kalinic10 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 20 minutes ago, McLeod said: Trebalo bi proveriti to, jer niko nije javio. Plus, cini se da je most i dalje u fazi konstrukcije. Video sam vec jednu sliku kako kruzi internetom u vezi Arene juce, gde je prikazana poluprazna hala, uz komentar kako laze SNS u vezi broja ljudi. Vucic laze, ali istovremeno Arena jeste bila puna dok je on govorio, ona slika je sa pocetka ili kraja mitinga. Isto i ovde, cini mi se da se podrzavaoci SL bave slicnom vrstom propagande. Jeste bila puna dok je on govorio, ali zato je tada ispred Arene bilo prazno. Oni su prvo ostavili ćacije ispred Arene i govorili kako je unutra puno (pa su ih ljudi sprdali sa onim slikama poluprazne Arene), a onda kad je glavni ćaci došao, svi su ušli unutra i popunili gornji prsten. Realno je skupio 22-25k i to je to.
McLeod Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Nije stvar u tome koliko je stvarno skupio, vec sto se plasiraju lazne vesti od strane SL. To je kontraproduktivno na vise nivoa. Inace nemam nista protiv da se SNSu da ono sto sami produciraju, ali ovo nema nikakav efekat na njihove birace, a moze narusiti poverenje opozicionih biraca. 1
Recommended Posts