Jump to content

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, Drug Crni said:

Bez odgovarajućeg učešća opoz.aktivista na terenu, ceo proces kontrole itd će ići teže, to je makar moje mišljenje. Napominjem da su ovo studenti iz Novog Sada, a to jeste najzdraviji deo njihovog pokreta.

Imaće opozicija svoje aktiviste na terenu. Deo opozicije, a mislim na onaj deo koji je pre neki dogovorio koordinaciju aktivnosti ka EU, izlazi sigurno zajedno na izbore. To im je greška, trebali su da urade isto što što je uradio Milivojević i DS.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Moja odokativna procena je da će 80% članova (ne funkcionera) opozicionih stranaka (ZLF, SSP, PSG i sl.) glasati za studente, podržati studente, svetleti na biračkim mestima za studente.

• Like 1
Posted

Prilikom potpisivanja pored mene se našao stariji kolega iz firme.Iznenadih se kada mi je rekao da je član SNS-a a da je došao da potpiše jer želi izbore.Nisam razumeo razlog,odnosno da li je promenio stranu ili samo želi nove izbore kako bi ponovo glasao za SNS.
Sa druge strane,mlađi kolega koji je "neutralan",ne samo da je potpisao nego je ubedio i matorca.Mislim da oni polako uviđaju promene i polako se okreću ka nekoj novoj vlasti.Siguran sam da ima dosta takvih.

• Like 6
Posted
23 minutes ago, freethrow said:

Moja odokativna procena je da će 80% članova (ne funkcionera) opozicionih stranaka (ZLF, SSP, PSG i sl.) glasati za studente, podržati studente, svetleti na biračkim mestima za studente.

Ne znam da li imaju ukupno 5.000 članova.

Posted
1 minute ago, vilhelmina said:

Kazu u Dnevniku Nova S da cemo od sutra i mi iz dijaspore moci da se potpisujemo online :thumbup:.

Braco ako imate organizacije ili poznajete dosta naših ljudi, molim vas da se uključite i probate što više naših ljudi pokrenuti da kad budu izbori izadju i glasaju.

Pogotovo mlade ljudi koji sami po sebi bi trebali svoje roditelje pokrenuti.

Posted

Lep odziv kod mene, kažu deca preko 2,5k potpisa. To je otprilike cifra iz špica zimskih pumpanja.

Takođe imaju info za Bgd, kažu preko 600k. Nadam se da nisu pecaroši

Posted
3 minutes ago, Šiljokapi said:

Lep odziv kod mene, kažu deca preko 2,5k potpisa. To je otprilike cifra iz špica zimskih pumpanja.

Takođe imaju info za Bgd, kažu preko 600k. Nadam se da nisu pecaroši

Iz kog si mesta?

A tesko bas 600k, nije realno iznad 150-200k, tu sad se i preteruje značajno oko brojeva ipak, ne mislim na studente nego pojedince koji pišu.

• Like 1
Posted
Just now, Tex_Willer said:

Iz kog si mesta?

A tesko bas 600k, nije realno iznad 150-200k, tu sad se i preteruje značajno oko brojeva ipak, ne mislim na studente nego pojedince koji pišu.

Samo Beograd 600000 hiljada je nemoguće mada bih voleo da je tačno.

Posted

Videćemo narednih dana. Objaviće podatak, to je sigurno pa na osnovu toga ćemo znati kakve su pečurke bile 

Inače, bilo je i provokatora (nekoliko), zaokruživali su NE na oba mesta

Posted

Danas imao nekog posla na selu i nisam stigao da potpišem nažalost.

Mogli bi akciju produžiti još koji dan po studentskim kampusima, mada verujem da je cifra takva da če pstaviti baš jaku poruku i da nema potrebe.

Svidja mi se online akcija za dijasporu, javljajte detalje kad budu da pošaljem drugarima. 

Posted

Za Kragujevac imam podatak da je preko 6000 sa najvecih mesta za ovo u prigradu nemam podatke. Imacu sutra prekosutra. Prema ovim mestima rekao bih da je oko 8000 sto je fino.

• Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, Tex_Willer said:

Tp je za 5h odnosno do 14 15h danas.

Ja ne znam šta bi njima pa su prvi put objavili da će biti samo jedna lokacija. Pobunili se ljudi pa su proširili na 5. Valjda nisu očekivali ovoliki odziv.

Posted
1 minute ago, Volter said:

Ja ne znam šta bi njima pa su prvi put objavili da će biti samo jedna lokacija. Pobunili se ljudi pa su proširili na 5. Valjda nisu očekivali ovoliki odziv.

Ja sam bas bio iznenađen kad sam video u Indjiji oko 18h i dalje po 20 30 ljudi koji čekaju da potpišu konstantno.

A imali su studenti 3 štanda na toj lokaciji i brzo ide popuna formulara.

Posted

Sjajna akcija. U mom naselju u Bg bilo i staro i mlado 😃

Što se tiče broja potpisa, treba uzeti u obzir da ovo nije izborni dan, određen procenat ljudi nije čuo za ovu akciju jer ne prate društvene mreže, neki su čuli ali su smatrali da možda nije toliko od značaja pa su preskočili, iako će na izborima podržati studentsku listu, a ima i onih koji se zbog posla još ne smeju javno izjasniti, a zaokružiće pravu stranu na izborima 😊

Uzimajući sve u obzir, svaka cifra iznad 100k bi bila fantastična, a ja verujem da će cifra ići debelo preko toga.

Ipak ono najbitnije, studenti će sad doći u direktan kontakt sa desetinama ili stotinama hiljada građana širom Srbije, a značaj ove akcije će se najviše videti kada krene izborna kampanja i na dan izbora.

Živi mi bili, sloboda je nikad bliže! 🙌

Posted

Mi ćemo da slušamo o mestim gde su razvalili i skupili gomilu potpisa, ali postoje mesta gde nema mnogo opoziciono nastrojenih ljudi i sa tih mesta neće biti izveštaja jer nisu interesantna. Moraćemo da sačekamo, no mislim da ćemo već za dan ili dva imati konačnu cifru, jedino ako možda odluče da produže akciju jer nedelja jeste nesretno izabran dan. Bolje da je bilo u subotu jer tada dosta ljudi iz sela dolazi u gradove u šoping centre pa bi se više prikupilo.