Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 41 minutes ago, Drug Crni said: Bez odgovarajućeg učešća opoz.aktivista na terenu, ceo proces kontrole itd će ići teže, to je makar moje mišljenje. Napominjem da su ovo studenti iz Novog Sada, a to jeste najzdraviji deo njihovog pokreta. Imaće opozicija svoje aktiviste na terenu. Deo opozicije, a mislim na onaj deo koji je pre neki dogovorio koordinaciju aktivnosti ka EU, izlazi sigurno zajedno na izbore. To im je greška, trebali su da urade isto što što je uradio Milivojević i DS. 1 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moja odokativna procena je da će 80% članova (ne funkcionera) opozicionih stranaka (ZLF, SSP, PSG i sl.) glasati za studente, podržati studente, svetleti na biračkim mestima za studente.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prilikom potpisivanja pored mene se našao stariji kolega iz firme.Iznenadih se kada mi je rekao da je član SNS-a a da je došao da potpiše jer želi izbore.Nisam razumeo razlog,odnosno da li je promenio stranu ili samo želi nove izbore kako bi ponovo glasao za SNS. Sa druge strane,mlađi kolega koji je "neutralan",ne samo da je potpisao nego je ubedio i matorca.Mislim da oni polako uviđaju promene i polako se okreću ka nekoj novoj vlasti.Siguran sam da ima dosta takvih. 5
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 23 minutes ago, freethrow said: Moja odokativna procena je da će 80% članova (ne funkcionera) opozicionih stranaka (ZLF, SSP, PSG i sl.) glasati za studente, podržati studente, svetleti na biračkim mestima za studente. Ne znam da li imaju ukupno 5.000 članova.
vilhelmina Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Kazu u Dnevniku Nova S da cemo od sutra i mi iz dijaspore moci da se potpisujemo online . 1
Tex_Willer Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 minute ago, vilhelmina said: Kazu u Dnevniku Nova S da cemo od sutra i mi iz dijaspore moci da se potpisujemo online . Braco ako imate organizacije ili poznajete dosta naših ljudi, molim vas da se uključite i probate što više naših ljudi pokrenuti da kad budu izbori izadju i glasaju. Pogotovo mlade ljudi koji sami po sebi bi trebali svoje roditelje pokrenuti.
Recommended Posts