Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da je ta dilema ne samo lazna nego u ovom trenutku i potpuno pogresno takticki predstavljena.

Ne dobijaju se izbori vecim catch allom od Vucica, vec insistiranju na prici koja je i mobilisala ljude, pricom da je drzavu otela mafija.

Ovi kojima je Vucic Tito neka veruju da on jadan ne moze da se izbori sa istom pa treba da proba neko drugi.

Zato je levo vs desno lazno. Pogotovo sto su lomparoidi = beckovicoidi = kostunicoidi = seseljoidi. Nista novo ne cujemo od njih, ista prica 30 godina, na istu krv se fokusira, doduse razlicito tlo, kako Srbija gube teritorije za kojima zudi.

Ja bih rekao da Vucic moze da se pobedi bez reci o Kosovu i slicnim glupostima, a istovremeno nisam siguran dokle ce gradjanski orjentisani biraci i levicari da trpe da se na svakim izborima prodaje prica jbg moramo da titramo jajca desnicarima. Titraju se oni uvek, a pobedu donose nikad.

Ne znam kako se ocekuje drugaciji rezultat za istu stvar ovaj put.

• Like 4
Posted
12 minutes ago, McLeod said:

na svakim izborima prodaje prica jbg moramo da titramo jajca desnicarima. Titraju se oni uvek, a pobedu donose nikad.

Ne znam kako se ocekuje drugaciji rezultat za istu stvar ovaj put.

Iz rubrike nikad se nije desilo.

Da su kolone dobre, imao bi ih i Vučić, koji, gle čuda, upravo dominira na catch all pristupu.

Bukvalno ni na jednim izborima od kad je na vlasti on lično preko svojih satelita u opoziciji nije dozvolio da se oforme čak ni ideološke kolone, a kamoli catch all.

Ko god od ovih opozicionih antitalenata za politiku bude odlučio da izađe samostalno na izbore treba automatski da bude prepoznat kao Vučićev satelit.

Posted
11 minutes ago, robespierre said:

Iz rubrike nikad se nije desilo.

Da su kolone dobre, imao bi ih i Vučić, koji, gle čuda, upravo dominira na catch all pristupu.

Bukvalno ni na jednim izborima od kad je na vlasti on lično preko svojih satelita u opoziciji nije dozvolio da se oforme čak ni ideološke kolone, a kamoli catch all.

Ko god od ovih opozicionih antitalenata za politiku bude odlučio da izađe samostalno na izbore treba automatski da bude prepoznat kao Vučićev satelit.

Kakve ovo veze ima sa onim sto sam ja rekao? Naravno da treba da bude ili on ili mi, i desilo se jednom sa Ujedinjenima, ali i tada su guslali o Kosovu. Nevezano za kolone i stranke koje vaze za gradjanske su se baktale sv. Kocobom.

Posted
2 minutes ago, McLeod said:

Kakve ovo veze ima sa onim sto sam ja rekao? Naravno da treba da bude ili on ili mi, i desilo se jednom sa Ujedinjenima, ali i tada su guslali o Kosovu. Nevezano za kolone i stranke koje vaze za gradjanske su se baktale sv. Kocobom.

Napisao si na svakim izborima se titraju jajca desničarima, što je neistina, jer nikada do sada nije postojala ideološki heterogena opoziciona grupacija koja bi se na izborima suprotstavila Vučiću, sve do studenata. Nemoguće je drugačije tumačiti to što si napisao.

Posted

A ja bas ne znam kako si ti dosao do tog tumacenja, kad je titranje desnicarima stavljanje akcenta na teme koje njih zanimaju od strane gotovo svih opozicionih stranaka. Nebitno je da li je u pitanju jedna ili 50 kolona.

Posted (edited)

Ko primorava građanski orijentisane birače da trpe bilo šta na svim dosadašnjim izborima? Nisu postojali PSG i Zeleni da se za njih glasa? Za mene bi trpljenje podrazumevalo neku koaliciju i kompromis, ja ga do sada nisam video, a nisam ga video jer je Vučić uvek davao sve od sebe da do nekog takvog kompromisa ne dođe. Pa oni čak nisu uspeli do sad da se organizuju da izađu u okviru iste ideološke kolone, kamoli da su trpeli neke desničare na svojim listama. 

Edited by robespierre
  • Like 1