fancy Posted Thursday at 11:43 AM Posted Thursday at 11:43 AM Imaš ceo tekst: Jaćimoviću vraćena 2 autobusa, otkrio da su ozvučeni i imaju opremu za praćenje
Volter Posted Thursday at 06:59 PM Posted Thursday at 06:59 PM Evo jedne lepe priče. Studentkinja koja je pobedila Vučića: Presudila je mladost, ovo im je najveći poraz https://n1info.rs/vesti/studentkinja-koja-je-pobedila-vucica-presudila-je-mladost-ovo-im-je-najveci-poraz/ Uspela je ova mlada devojka sa svojim društvom da ubedi ljude da su na pogrešnoj strani i to u mestu gde je nekada SNS pobedio. Imali su živaca i strpljenja da objasne ljudima ono što ja mislim da je nemoguće. Napisah pre neki dan da nemam živaca i da je gubljenje vremena da objašnjavam nekima iz moje familije kakvo zlo podržavaju, al moj problem je, a izgleda to je problem i Barklija i Edarda, što nemam živaca i strpljenja kao ovi mladi ljudi. Prsli smo momci, stradali su živci. 1
Eddard Posted Thursday at 07:22 PM Posted Thursday at 07:22 PM 22 minutes ago, Volter said: Barklija i Edarda, što nemam živaca i strpljenja kao ovi mladi ljudi. Jes, baš ću za taštu da se cimam. 9
NMX Posted yesterday at 08:08 AM Posted yesterday at 08:08 AM 20 hours ago, Don Dusko said: Ako je ovo istina... Naravno da nije istina. Sve su ih ozvučili još pre
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago On 12/2/2025 at 4:21 PM, Diogen said: posto mnogi zestoko potcenjuju i danas zakletog seseljevog radikala i priucenog evropljaninaTM koji upravlja organizovanim kriminalnim kartelom On 12/2/2025 at 9:36 PM, Diogen said: kako smo nemo predali naše i sudbine naše dece u ruke jednog wannabe vodje navijača Reklo bi se da si kontradiktoran. On 12/2/2025 at 10:28 PM, ciao said: Moje mozda naivno pitanje - ako su crnogorci uspeli da skinu Mila zasto ne bi Srbi mogli da skinu Vucica? Naravno da ćemo ga skinuti, ne osvrći se na depresiju koja se promoviše. Svi zaboravljaju koliko je trajala borba protiv Mila, kakvim se smicalicama služio, koliko je ljudi prebijeno ili ćorkirano, koliko je mafija duboko ušla u institucije. Uloga crkve je bila bitna jer je Amfilohije prepoznao trenutak, uspeo da smiri one budale Kneževića i Mandića, podržao Dritana i izgurao neke nove ljude na površinu. Dodatno, pomogla je i u radu na terenu. Ovde vidimo da neće biti podrške vrha crkve, što nije ni loše jer i tamo jednom treba raščistiti udbaše, bar koliko se može. Ne ide ovo ni brzo ni lako, očekivano je to. Neće ni proći mirno jer tih par hiljada krimosa, što u uniformi što bez nje, nema gde da pobegne, tako da će se boriti do poslednjeg, osim onih koji shvate kuda to ide pa istrguju slobodu. Međutim, nezavisno od naših zađevica, sposobnosti i posvećenosti, ova vlast truli. Traje to već nekoliko godina ali sada sve teže uspeva da obezbedi privid normalnosti. Dolazi na naplatu sav onaj spektar budala koji zauzimaju bitna i manje bitna mesta u vlasti na svim nivoima. Oni jednostavno tehnički ne bi mogli da upravljaju zemljom u narednih nekoliko godina ili čak decenija, kako se ovde povremeno prognozira i pitanje je samo koji bi se faktor propasti prvi pojavio. Neka veća nadstrešnica, samo je pitanje koja. Mnogo je veći problem to što je ubijena politika u ovoj zemlji pa sledi muka kada ova vlast padne. Ali, o tome če se razmišljati kada mu dođe vreme. Najveći rizik vidim u ovom međunarodnom ludilu, Trampovim potezima samoizolacije i posledično riziku po samoodržanju Evrope kakva jeste, jer se sve to preliva na nas, u ovako haotičnom momentu, kada nismo maltene ni definisani kao država. 2
303 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali zato crna gora baulja u srpskom svetu. Da nije u nato-u, bilo bi još gore. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baulja? Ima posrtanja, ofkors. Vuku Knežević, neki Putinovi i/ili Vučićevi agenti i ostaci Milove mafije svako na svoju stranu, ali koliko vidim manjine su u Vladi a za deset dana zatvaraju još pet poglavlja. Eh, da mi tako bauljamo. 3 1
fancy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 54 minutes ago, 303 said: crna gora baulja u srpskom svetu. Ne loži se i ne pravi tvrdnju od onoga što bi želeo da čuješ. Daleko je CG od te drame. Ima budala kao i svugde, ali ništa dramatično. 5
dali_man Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago mali off Bejah juce nesto do Sofije autom, i na njhovoj Luk Oilovoj pumpi brat Bugarin mi se smeje, u fazonu "Mi ce menjamo ove nase, a vi kako te?" Majko mila, u kakva smo go*na mi upali... 6
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ^kad smo kod off-ova - pre neki dan gledah Kovacevicevog Profesionalca - ceo sledeci dan mi nije bilo dobro kakvi smo kreteni jer smo dozvolili da se sve ponavlja...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, Geronimo said: ^kad smo kod off-ova - pre neki dan gledah Kovacevicevog Profesionalca - ceo sledeci dan mi nije bilo dobro kakvi smo kreteni jer smo dozvolili da se sve ponavlja... Spoiler U sta se pretvorio Lecic. 1
Recommended Posts