fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imaš ceo tekst: Jaćimoviću vraćena 2 autobusa, otkrio da su ozvučeni i imaju opremu za praćenje
Volter Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Evo jedne lepe priče. Studentkinja koja je pobedila Vučića: Presudila je mladost, ovo im je najveći poraz https://n1info.rs/vesti/studentkinja-koja-je-pobedila-vucica-presudila-je-mladost-ovo-im-je-najveci-poraz/ Uspela je ova mlada devojka sa svojim društvom da ubedi ljude da su na pogrešnoj strani i to u mestu gde je nekada SNS pobedio. Imali su živaca i strpljenja da objasne ljudima ono što ja mislim da je nemoguće. Napisah pre neki dan da nemam živaca i da je gubljenje vremena da objašnjavam nekima iz moje familije kakvo zlo podržavaju, al moj problem je, a izgleda to je problem i Barklija i Edarda, što nemam živaca i strpljenja kao ovi mladi ljudi. Prsli smo momci, stradali su živci. 1
Eddard Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago 22 minutes ago, Volter said: Barklija i Edarda, što nemam živaca i strpljenja kao ovi mladi ljudi. Jes, baš ću za taštu da se cimam. 1
Recommended Posts