Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, robespierre said:

Amateri iz SSP-a nisu propustili priliku da ne ispadnu degenerici i osvojili su grandioznih 1.5% u Mionici. Bravo genijalci, 70 i kusur glasova poklonjeno Hulji. Ne sumanjm da će isto uraditi i na republičkom nivou. 

Valjda shvate poruku :classic_rolleyes:

Posted (edited)

Negotin — Dušanovac

146 birača je glasalo ovako:

Lista Aleksandar Vučić - 127 glasova.

Ujedinjeni za Negotin - 15 glasova.

Evropa - dva glasa.

Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo ogroman broj i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih.

Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje.

Ja sam zadovoljan sa rezultatima u Sečnju, Mionica je opravdala očekivanja i napravila pomak u slabljenju režima dok je Negotin razočarenje. Čak i ako je to manje nego prošli put to je zaista poražavajući rezultat posle godinu dana pumpanja.

Edited by Klotzen
  • Like 3
Posted
7 minutes ago, Milutinov Tata said:

Valjda shvate poruku :classic_rolleyes:

S obzirom na broj glasova koji su osvojili, velika je verovatnoća da im je SNS skupio potpise. Treba 200 potpisa, a nemaju ni blizu toliko glasova. 

• Like 1
Posted

U Mionici je sns imao 4.154 glasa, što je za 10 više nego pre dve godine, na parlamentarnim, kada je sps osvojio 533 a srs 81. Za toliko su krajcovani sada. 

Preko 3.000 glasova za ujedinjene. 

Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

Koliko ja znam ljudi iz Negotina ne mogu da budu u izbornim odborima u Dušanovcu tako da to nije rešenje.

zasto ne bi mogli da budu u tim izbornim odborima?

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Negotin — Dušanovac

Evropa - dva glasa.

Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo 50% i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih.

Ne mora da znači da je danas pokradeno, imaš BM u kojima su bukvalno kupili celo selo. Realno je da bude ovako na tim mestima. I bez velike kupovine, uvek oni dobiju na malim i ruralnim biračkim mestima. Samo treba iskontrolisati da nema ubacivanja listića, u celini ovi glasovi ne prave razliku. 

Možeš da budeš na BM posmatrač ako si iz iste opštine, nebitno iz kog si naseljenog mesta.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

Negotin — Dušanovac

Evropa - dva glasa.

Evo Vam primer ne postojanja druge strane. Ovo sigurno nisu pravi rezultati nego pokradeni. Da se Hrist pojavi na Sinodu SPC i kandiduje za patrijarha ne bi dobio 90% glasova kao ovaj. Malo izborno mesto ali ovakvih mesta u Srbiji mi imamo 50% i mogućnost krađe je ogromna. Dakle po mom mišljenju studenti i opozicija i dalje nisu uspeli da omoguće kontrolu svuda, a zamislite tek na opštim izborima kada bude trebalo da se pokrije 8250 mesta od kojih je jedno 3000 ovakvih.

Ja sam zadovoljan sa rezultatima u Sečnju, Mionica je opravdala očekivanja i napravila pomak u slabljenju režima dok je Negotin razočarenje. Čak i ako je to manje nego prošli put to je zaista poražavajući rezultat posle godinu dana pumpanja.

Za bold: Nisi u pravu, jedino ako je taj Dušanovac u sklopu beogradskog. Mala šala. Na lokalnim izborima kontrolor mora biti iz te opštine. Može biti raspoređen na bilo koje BM.

Na republičkim kontrolu u ngd može da radi i neko iz Bora npr

• Like 1
Posted

Jedini razlog zasto su u tri opstine raspisani izbori je zato sto su velika uporista sns-a, gde su ocekivali statement pobede od 70-80%.

Ti procenti mu trebaju da bi na republici uzeo 50%.

Secanj mu je bio tezak fail na kraju.

• Like 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Barkley#34 said:

U Mionici je sns imao 4.154 glasa, što je za 10 više nego pre dve godine, na parlamentarnim, kada je sps osvojio 533 a srs 81. Za toliko su krajcovani sada. 

Preko 3.000 glasova za ujedinjene. 

U Sečnju iznenađenje, tu su baš podbacili. Na prošlim izborima zajedno sa SPS-om 5669 glasova. Sada 4065. SPS je puko sa 1693 na 288. Prešalatali se kod studenata. :classic_biggrin:

Edited by Volter
  • Like 1
Posted
13 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne mora da znači da je danas pokradeno, imaš BM u kojima su bukvalno kupili celo selo. Realno je da bude ovako na tim mestima. I bez velike kupovine, uvek oni dobiju na malim i ruralnim biračkim mestima. Samo treba iskontrolisati da nema ubacivanja listića, u celini ovi glasovi ne prave razliku. 

Možeš da budeš na BM posmatrač ako si iz iste opštine, nebitno iz kog si naseljenog mesta.

Kupljeno ili pokradeno isto ti je. Nema šanse da neko dobije 90% posle 13 godina vlasti taman svaki dan gledali svi Informer. To je pokradeno. Više puta sam spominjao kako se to radi u selu gde imam vikendicu a ovo je još gori primer.  Inače u tom selu gde imamo vikendicu ima jedno trećina stanovnika koja je protiv hulje ali ih pola ne izađe. Jedno 20% ljudi su neutralni i oni koji ne žive u selu a mi imamo uvek 80% izašlih na izbore što je nemoguće. I naravno 80% dobije hulja. Razlog je zato što nema kontrole i mogu da ubacuju izbore bez ikakvog straha. Da budem iskren tokom ovih godinu dana je bilo protesta u selu na veliko iznenađenje naprednjaka tako da me živo interesuju rezultati na prvim izoborima tamo. Tamo je inače i pre hulje Sloba isto tako dobijao 80%, od 2000-2012 je bilo prilično šareno gde su radikali pobeđivali sa nekih 25-30% pa posle njih dosta stranaka na oko 10%, da bi se od 2014 ušlo ponovo u trend 80% za hulju.

Posted

Sps je totalno potonuo, oni njemu u koaliciji ne mogu doneti iznad 150k glasova, a ako idu sami postoji bojazan da će biti ispod cenzusa.

Čak možda i manje od ovih 150k, al to je neka optimalna brojka.

• Like 1
Posted

Niko nije srećan sa porazom, ali ove izbore je SNS raspisao jer su očekivali u svim mestima 80%+ pobede.

Rezultati u Sečnju, a pogotovo Mionici su ih potpuno šokirali, što se moglo videti po njihovim izrazima lica dok su to saopštavali. SNS je u Mionici pao za čak 30%, u Sečnju za 15-20%, a ako se sličan trend prebaci na republičke izbore, oni bukvalno nemaju šta da traže.

Kada tome dodamo Kosjerić koji su dobili za samo 2%, Zaječar gde su pali ispod 50%…

Bitno je pomenuti da su oni sve snage usmerili na ova tri mesta danas, i pored svih mahinacija, jedva su prebacili većinu u Mionici.

Ja posle svega ovoga ne vidim scenario u kom SNS uzima republičke izbore. Ako su ovakvi rezultati u malim mestima, pa oni će onda biti rastavljeni na delove u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

• Like 9
Posted

Ja baš imam kontra zaključak. Djeluje mi da je slanjem svih ovih batinaša( na x-u piše i da je bata bio u jednom mjestu) njegov signal da on neće dozvoliti izgubljene izbore. I da će ubijati narod ako treba. Vidjeli smo danas, a i u zadnjih par mjeseci je sve očiglednije, da policija više i ne krije da ih štiti, šta više kreće na narod. 

Previše smo mi potkupljiv a i uplašen narod da bi on izgubio izbore. Sigurno će pasti SNS postotak, ali nekih 55-60 % uz milion nedozvoljenih radnji, sigurno može navući.

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Henry Chinaski said:

Ja baš imam kontra zaključak. Djeluje mi da je slanjem svih ovih batinaša( na x-u piše i da je bata bio u jednom mjestu) njegov signal da on neće dozvoliti izgubljene izbore. I da će ubijati narod ako treba. Vidjeli smo danas, a i u zadnjih par mjeseci je sve očiglednije, da policija više i ne krije da ih štiti, šta više kreće na narod. 

Previše smo mi potkupljiv a i uplašen narod da bi on izgubio izbore. Sigurno će pasti SNS postotak, ali nekih 55-60 % uz milion nedozvoljenih radnji, sigurno može navući.

SNS je poslednje parlamentarne izbore imao 46% glasova, ni u ludilu ne idu preko tog procenta posle svih ovih protesta i podrške studentima.

A to da on neće priznati poraz, svi znamo.

• Like 1
Posted (edited)

Naravno da neće priznati poraz. Niti će biti izbora uopšte ako ne budu mogli da pokradu koliko im treba za "pobedu"... Pitanje svih pitanja je, šta mi radimo kada se to desi? Idemo na mirne proteste? 

Edited by Issey
  • Like 1
Posted (edited)
52 minutes ago, Kalinic10 said:

SNS je u Mionici pao za čak 30%, u Sečnju za 15-20%, a ako se sličan trend prebaci na republičke izbore, oni bukvalno nemaju šta da traže.

Al su u Mionici dobili isti broj glasova kao na prošlim izborima. Dobro je što ima ljudi u Mionici koji se nisu prodali za glas i nisu se uplašili zastrašivanja nego su izašli na izbore i glasali protiv Vučića. Ne možemo mi da računamo na pobedu ako mislimo da će nam je doneti oni koji do sada nisu izlazili na izbore. Moramo uzeti i deo njihovih glasača, pogotovo onaj deo koji je iz straha zbog gubitka posla ili nekog drugog razloga glasao za ove monstrume. Ovo u Sečnju raduje, SNS je tu dobio nešto manje glasova nego na prošlim izborima, ali je SPS doživeo fijasko i očigledno je da su oni glasali za opoziciju. Zato je važno da Vučić nastavi sa ponižavanjem Dačića i da Koferče nastavi sa blamiranjem. Skoro 300 000 ljudi koji su glasali za SPS na parlamentarnim izborima nije za zanemarivanje, što bi rekao Ružić da mi štrpnemo od njih 200 000 i biće odlično.

Edited by Volter
Posted (edited)
1 hour ago, Henry Chinaski said:

Kako, kad salje prvu ekipu batinasa u fakin Mionicu? On nema dovoljno ljudi za to.

Stalno pricamo kako opozicija mora da bude na svakom birackom mestu. Oni to ne uspevaju, ali sada su se stvari promenile jer i u ovim malim mestima postoje studenti koji aktivno rade na njihovom rusenju.

Na parlamentarnim izborima ce se dovoljno ljudi svuda angazovati, on ima za silu mozda 5000 pretorijanaca maksimum, to nije dovoljno.

Pa danas mu je bilo elitno obezbedjenje u Mionici, teski krimosi koji njih cuvaju, bilo ih je mozda 1000. Kako ce i oni sad da pokriju celu Srbiju?

A ocigledno je i da mu inzenjering vise ne radi. Fantomi ne uzimaju dovoljno. Cak i rtd opozicija uzima manje od 2%. Vise glasova on rasipa, ne moze da priusti to. SPS mora da usisa ili ostaje ispod cenzusa, a ako ga usisa, pitanje da li ce 100k glasati za njega.

Gledate ove rezultate i kazete ostao je negde nekako slican nivo, SPS izgleda glasao za studente. Nije. Sve je usisao. Treba ga gledati u zbiru sa njima i SRS.

Svuda je izgubio glasove. Negotin jeste razocarenje, ali je i tamo dosta pao.

Jedini zakljucak koji se moze izvuci odavde je da on gubi parlamentarne izbore.

Sto i on zna jer da ne gubi bili bi raspisani pre pola godine.

17 minutes ago, Volter said:

Al su u Mionici dobili isti broj glasova kao na prošlim izborima. Dobro je što ima ljudi u Mionici koji se nisu prodali za glas i nisu se uplašili zastrašivanja nego su izašli na izbore i glasali protiv Vučića. Ne možemo mi da računamo na pobedu ako mislimo da će nam je doneti oni koji do sada nisu izlazili na izbore. Moramo uzeti i deo njihovih glasača, pogotovo onaj deo koji je iz straha zbog gubitka posla ili nekog drugog razloga glasao za ove monstrume. Ovo u Sečnju raduje, SNS je tu dobio nešto manje glasova nego na prošlim izborima, ali je SPS doživeo fijasko i očigledno je da su oni glasali za opoziciju. Zato je važno da Vučić nastavi sa ponižavanjem Dačića i da Koferče nastavi sa blamiranjem. Skoro 300 000 ljudi koji su glasali za SPS na parlamentarnim izborima nije za zanemarivanje, što bi rekao Ružić da mi štrpnemo od njih 200 000 i biće odlično.

Nije. Jer nije on ostao na slicnom, a za SPS niko nije glasao. To je jedno biracko telo u manjim mestima. Nije SPS glasao za opoziciju nego dobrim delom i za Vucica. SPS u manjim mestima maltene ne postoji. To su stari uhlebi koji sada imaju novog gazdu.

Edited by McLeod
  • Like 3
Posted
9 hours ago, NMX said:

Izbori su kao u oni u Zajecaru u Kosjericu letos pokazali jedno te isto - psihopata NE MOZE da pobedi na republici i zato ne raspisuje izbore.  Ne moze ovoliku logistiku da dovuce u svako mesto i da iz takvo muljanje tesno pobedi.

Ako jebeni prvi brat Srbije mora da napusta toplu sobu nekog beogtadskog preskupog hotela i koks sa dupeta neke starlete da bi isao u Mionicu - jasno je koliko je sati. Sljaka masinerija i dalje ali sljaka kada ima par lokacija, ovo ne moze da se ponovi na nivou cele drzave 

ono sto on sada radi je provera trendova. posle izbora u ovih sest opstina on ima jasnu sliku u kom smeru se krece biracko telo i jasno moze da vidi gde je u odnosu na prosle lokalne izbore. treba mu jos jedan veliki grad i onda bi mogao da izracuna dal mu se isplati ici na izbore ili ne. mislim da je nis ili kragujevac taj grad gde bi testirao lokalno stanovnostvo i napravio neku generalnu analizu. zasto nis? na proslim izborima bio je fifti-fifti, generalno je opozicioni grad, a i ako ga izgubi nije neka velika steta. novi sad sigurno gubi a beograd je zbog svog znacaja isuvise vazan da bi reskirao i utrcao bukvalno grlom u jagode. i kragujevac bi bio dobar lakmus papir za jednu opstu analizu i sledeci korak.

ono sto je bas razocaravajuce da ljudi u ovim malim, devastiranom sredinama i dalje glasaju za njega. nivo sadizma levl maks.

• Like 2
Posted

Sto neko napisa on je na 46% bio, sps trenutno je maks na nekih 3%, eto čak da i nisu izgubili ni jedan glas( a deo jesu, vrlo mali deo ali jesu), na izlaznost koja se očekuje oni su u problemu i oni su kao koalicija na nekih 40-42%(biće vece kradje nego ranije, ali i pre je krao masovno i samu kradju usavršio).

Sto kaze Cvjetin oni mogu pobediti jedino ako bude 20 lista i ako budu inicijalno imali više glasova od glavne opozicione liste, tako da u tom pravcu mora se kretati i satanizacija tih koji budu sami išli, moraju se maksimalno ogoliti.

U Negotinu je ogromnu masu prebacio da glasaju, tu je bio na nekih 50-55% realnih, i Secenj i Mionica su mu ispod za nekih 7-8%, kad bi danas bili parlamentarni izbori.

Eto ako nisam upravu izbori će biti maksimalno do aprila, što bi značilo da se on jeste oporavio, ali ubedjen sam da do samog kraja 2026 ih neće biti, a vrlo verovatno tek u 2027.

Posted

Je l sam ja to dobro ispratio da je SSP išao solo na izbore u Mionici, mimo zajedničke liste?

I osvojili 111 glasova (200 potpisa potrebno za podnošenje liste)?

Ne kažem da će neko ići solo na budućim republičkim ali je ovaj rezultat dobar pokazatelj šta se desi takvima (npr. SPO 2000.). 

• Like 3
Posted

Sve vuče ka tome da je neophodno napraviti jednu listu, jednu platformu, jedan simbol, jedan front. Ljudi su tu, spremni su da idu protiv ovih govana i potpuno im je nebitno da li neko od saboraca u podrumu drži sliku Staljina ili Draže ili Pavelića...

• Like 1
Posted

Piše mi drugar rodom iz Mionice:

Nezvanično:

BM Nanomir Mionica

Ujedinjeni 5

SNS 119

Na prvi pogled katastrofa, ali tome je prethodila sledeća poruka: 

Btw, čekam zvanične izborne rezultate za biračko mesto beše 23 na prošlim izborima, selo nanomir, gde je na prošlim izborima sajko imao 175 glasova, šešelj 1 i milica zavetnica 2, svi ostali nula 🙂 Btw, to je skoro čisto romsko selo gde je kupovina glasova najlakša i najočiglednija 🙂