Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Ne može ni u džamiju

Otkud ti to? Postoji podela gde ko može, ali mogu. Uostalom, ko je ovo na slikama i gde se nalazi?

2014-07-16-IMG_0511.jpgchinese-women-only-mosques.jpgjpeg

U aleksandrijskoj džamiji Abu al Abas al Mursi (ako sam pogodio ime) imaš i gomilu turistkinja koje bez problema ulaze, a o Egipćankama da i ne govorimo. Bio sa suprugom i lično video.

Posted
37 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Zena ne moze da udje ni u Dohijar, Zograf, Esfigmen, Vatoped, Pantelejmon niti bilo koji drugi na Atosu.

Da, ne može, evo odgovora da ne može ni u džamiju, brže bolje da se opravda srpsko pravoslavlje.

Ali ja sam replicirala bertiju jer sam se osećala prozvanom za čupanje brada pravoslavnim popovima.

To što su oni šibali i čupali slabije nije pomenuto.

Valjda je i to pravilo u pravoslavlju koje Perkos voli da pomene.

Posted
40 minutes ago, DJ_Vasa said:

Otkud ti to? Postoji podela gde ko može, ali mogu. Uostalom, ko je ovo na slikama i gde se nalazi?

2014-07-16-IMG_0511.jpgchinese-women-only-mosques.jpgjpeg

U aleksandrijskoj džamiji Abu al Abas al Mursi (ako sam pogodio ime) imaš i gomilu turistkinja koje bez problema ulaze, a o Egipćankama da i ne govorimo. Bio sa suprugom i lično video.

Na Kosovu ne može

Posted

Sveti Sava, SPC i slicno nije za ovaj topik. Pustili smo ovu raspravu, ali vreme je da se vratimo na temu topika. Za ovo o cemu diskutujete postoje odgovarajuci topici. 

• Like 1