freethrow Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Odlican intervju Gozija na Radio Radicale (nema veze sa nasim radikalima).
Mina D. Harker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nismo dugo imali Stevana Filipovića na temi, pa da se to ispravi. Imho, jako dobar tekst. https://pescanik.net/s-desne-strane-plenuma/ 5 1
fancy Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, freethrow said: Odlican intervju Gozija na Radio Radicale (nema veze sa nasim radikalima). Goci je mnogo bolji od kad se raskantao sa Žaretom 🤪 1 3
Clash Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Just now, fancy said: Goci je mnogo bolji od kad se raskantao sa Žaretom 🤪 Nije ovo taj Goci, ovaj je iz Goci benda. 1
Klotzen Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Hulja reče na Blicu da je ovaj student iz NS navodno skinuo masku a pošto je svo vreme nosio ovaj čiviluk tako su ga identifikovali. Jel postoji taj snimak negde ili je to "trust me bro" izvor ?
Clash Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E ajmo @Don Duskotest da vidimo ko je pravi fan Informera. Vucicevic je objavio na tviteru sliku sina sa natpisom na majici 577. On danas vodi program sa istom majicom. Bez guglanja, sta znaci to 577? 1
Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Clash said: Bez guglanja, sta znaci to 577? Ni Google nije od pomoći, izbacuje samo Traktore IMT 577, a sumnjam da je to. 1
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Eddard said: Ni Google nije od pomoći, izbacuje samo Traktore IMT 577, a sumnjam da je to. E pazi sad ovo Spoiler Na kineskom kad se izgovori 577 zvuci kao Vucic. Kineska novinarka koja ga je intervjuisala: * Šta je još toliko posebno kod njega? - Kinezi ga zovu 577 zato što u kineskom izgovoru 577 zvuči kao vu-ći-ći, prilično slično njegovom prezimenu Vučić. Kako bi ljudi lakše zapamtili, Vućići - 577. 4
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel to beše čuveni Luka Kebara objašnjavao u skupštini 🙂
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Klotzen said: Jel to beše čuveni Luka Kebara objašnjavao u skupštini 🙂 Ne znam ali me ne bi iznenadilo uopste.
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 40 minutes ago, Clash said: E ajmo @Don Duskotest da vidimo ko je pravi fan Informera. Vucicevic je objavio na tviteru sliku sina sa natpisom na majici 577. On danas vodi program sa istom majicom. Bez guglanja, sta znaci to 577? Stvarno nosi majcu 577
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Don Dusko said: Stvarno nosi majcu 577 Pa to ti pricam. Don Dusko kao analiticar Informera propo 1
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne pratim Paradu ponosa, je l' izašao Maršal sa Temua u uniformi ili fura civilku ko Vladimir Vladimirovič?
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Clash said: Bez guglanja, sta znaci to 577? Dobiće presudu od 577 godina u zatvoru. Vućići - i Kinezi pumpaju.
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ukratko glavnu kolonu studenata su stopirali nekih 50m od puta i ne daju im da priđu. RTS ima stručne komentatore u studiju iako isto to priča i voditelj na samoj paradi. No ovi su tu verovatno da mogu da isključe zvuk iz prenosa po potrebi. Ono što sam video studenti su mirni i nemaju neke transparente. Dakle ništa od preuzimanja parade, ostaje jedino upisano da hulja nije dozvolio jednom delu građana da prisustvuje paradi jedinstva. Obzirom da nemamo medije sa nac. frekvencijom slaba vajda od ove akcije. 2
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne vidim ni svrhu ove akcije. Vojska je čak i javno objavila da neće biti dozvoljen pristup „onima koji se neprimereno ponašaju ili imaju obeležja uvredljivog i neprimerenog sadržaja”, pri čemu prvi deo između redova znači da mogu da otkače koga hoće. Vidim da su se neki građani i provukli, ali od pumpanja nema ništa jer ćaciji su ipak prisutni, plus tu su policija i vojska. Bilo je i najava da će dovoziti ćacije, što se i desilo, a gluposti da je vojska narodna, uz narod i tako to mogu da se okače mačku o rep. U pitanju je još jedna ćacijevska formacija, s tim da se od policije razlikuje po tome što uglavnom nemaju direktan kontakt sa protestima, ne računajući Kobre. Ne znam ni šta se građani lože i viču vojsci da pomogne kada je to samo još jedan brlog SNS-a koji ih je već mlatio koristeći falangu pod nazivom Kobre. 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj mladić baš izgleda kao regularni pripadnik žardinjerije: https://www.instagram.com/p/DO0bTJgiOeq/
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali zastava od 300 meteri. Jasno je meni da se to davrseno uklapa u patriotizam od dva dinara, samo mi nije jasno sta ta zastava pokazuje? Uspeh nase( pre ce biti kineske) tekstilne industrije da sasije zastavu od 300 m? Zasto ne 50, 100, 500, kilometar? Sad ako Hrvati sasiju zastavu od 324 metra oni su jaci od nas? Onda mi moramo sasiti zastavu od 1389 metara?
DJ_Vasa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Clash said: Jasno je meni da se to davrseno uklapa u patriotizam od dva dinara, samo mi nije jasno sta ta zastava pokazuje? Pokazuje želju za produžetkom usahle patke. 4 minutes ago, DameTime said: Ovaj mladić baš izgleda kao regularni pripadnik žardinjerije: https://www.instagram.com/p/DO0bTJgiOeq/ Kada vidim kako maše rukom, odmah se vidi da je neki fin gospodin. Siguran sam da je dirigent nekog simfonijskog orkestra. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Clash said: Ali zastava od 300 meteri. Jasno je meni da se to davrseno uklapa u patriotizam od dva dinara, samo mi nije jasno sta ta zastava pokazuje? Uspeh nase( pre ce biti kineske) tekstilne industrije da sasije zastavu od 300 m? Zasto ne 50, 100, 500, kilometar? Sad ako Hrvati sasiju zastavu od 324 metra oni su jaci od nas? Onda mi moramo sasiti zastavu od 1389 metara? ajd sto je 300m nego sto su napravili u 2 nijanse crvene i plave. :D 1
Recommended Posts